fredag 19 september 2014

Ramlade ihop på golvet

Ni kommer inte tro mig när jag skriver det här nu men... Jag satt kvar i sängen en lång stund innan jag gick upp imorse och när jag är själv så sitter  jag nästan aldrig normalt. Så när jag sitter på mina konstiga sätt så brukar fötterna domna bort bara för att det inte kommer ut blod till fötterna. Så när jag reste mig upp ur sängen så viker sig fötterna totalt och jag ramlar framåt som en idiot ner på golvet HAHAHAHA! Kan inte sluta skratta åt mig själv. Känner mig så dum. Det värsta är att det är inte första gången det händer heller.

Vi är lediga från skolan idag nu igen. Eller vi har en hemtenta som jag måste göra klart. Sen ska jag vidare till banken, sen apoteket och sen tar jag bilen upp till pappa! Slipper äntligen krångla med skjuts det inte finns några bussar upp dit. Bara att rulla iväg i min Ibiza nu ;) Jag och pappa ska in till stan senare idag och kika efter löparskor till mig som jag fick i födelsedagspresent. Så jaa det blir lite saker att göra idag!  

onsdag 17 september 2014

NYBLIVEN BILÄGARE

 Jag har nu köpt mig en helt egen bil! WOOOAAHHH!!! En Seat Ibiza -00. Alltså känslan av att få sitta där i sin allra första bil på vägen hem var helt underbar ;)
 
Lågmilare, nybytt motor, nyservad, nya sommardäck, nyskattat, billig i drift och försäkring, ingen rost, och ny stereo så man kan koppla in sin egna musik från telefonen (så att jag kan ha mina egna små partyn i bilen).. ;) Jag pruta ner den till 10 000 och det var den verkligen värd! Den jag köpte bilen av är bror till en man på gymmet som både jag och mamma känner bra och dom är inte direkt några som ''luras'' när det gäller det här. Han som sålde jobbade på en bilfirma och hade bytt ut allt det viktiga på bilen innan den såldes.
 
Minns i somras när jag var på väg att bli totallurad av några utlänningar på nån mysko bilfirma. Glykol och olja läckte från bilen men när jag berättade det så sa dom att det bara var vatten som droppade för att de hade ''regnat''. Men det var årets varmaste dag och det hade inte regnat ett enda dugg i hela Sverige. I stort sett allt var fel och den rosslade när man körde.. Så typiskt. Den var inte billig heller...
 
MEN NU ÄR JAG SÅHÄÄÄR GLAD! :D

 

tisdag 16 september 2014

Questbar

På lunchrasten idag så drog jag och några andra till ica för att köpa mat och sitta vid ån och käka där. Och för första gången så provade jag på questbar's proteinbar som varit så populära i USA. Var ju bara tvungen när jag såg ett helt paradis med questbars på affären ;) Chocolate brownie som jag provade var super god! Inte så där suuupergod som jag trodde att den skulle vara men den får 4 av 5 toast i alla fall! Det bästa är att den är helt sockerfri och har stevia som sötning istället. Stevia är en naturlig växt och är inte alls lika negativ som andra sötningsmedel som tex aspartam.
 
Råkade ''göra bort' mig lite idag också. När jag kom ut från toaletten i skolan så hade tydligen min kjol fastnat i mina strumpbyxor så att hela kjolen framtill hade åkt upp. Som tur var så var det bara några tjejer i klassen som såg det. Och ni tjejor i min klass som såg det får gärna säga det till mig nästa gång det händer istället för att fnissa bakom ryggen på mig och viska till varandra. Trodde inte ni gav blickar till varandra på grund av mig först, sen när jag själv upptäckte de så förstod jag ju att det var på grund av mig och min kjol men jag orkade inte bry mig mer om det. Jag hade också självklart skrattat själv om jag såg de från början så jag anklagar ingen för det! Men varför inte bara säga till mig och skratta med mig istället för mot mig? Vi går inte i mellanstadiet längre. 
 

måndag 15 september 2014

Jag hade verkligen bästa kvällen på länge i lördags som jag sent kommer att glömma! Jag har så underbara vänner och vi hade så galet roligt! :D Skrattade mig igenom hela kvällen nästan... Satt liksom och garva hela vägen hem på bussen också (#typicalbecka)

Idag har vi haft skolfoto i skolan. Sista skolfotot någonsin.. Så mycket mer än så har det inte hänt så nu vet jag inte vad jag mer ska skriva heller. Eller jo förresten, om SD vinner nästa val så lämnar jag detta land. Tack o hej.