fredag 27 juni 2014

#Likeagirl

Om jag är på fotbollsplan och är den enda tjejen som spelar med endast killar i mitt lag, så hör jag hur en kille ropar till en annan kille: ''Men lägg av! Du skjuter ju som en tjej!!'' Betyder då det att jag skjuter dåligare än killarna eftersom att jag är tjej? Att tjejer är sämre och svagare än killar? Varför är det en bestämd norm? Och varför måste jag engagera mig extra mycket i laget för att till slut vinna killarnas respekt och tillit än vad dom andra spelarna i laget måste göra som är killar? Jo för att dom underskattar mig, för att jag är en tjej.
Det här är ett vanligt exempel som jag själv har råkat ut för och som jag vet att många gör! Och jag hatar när vissa folk ibland underskattar mig på något sätt!!!

Det är därför jag älskar den här reklamen för här så förklarar dom exakt hur det är!

Ett till jobb!

Min chef hörde av sig igår och frågade om jag kunde börja jobba extra på hemtjänsten nu också eftersom att det saknas galet mycket folk där. 3 timmar senare samma dag var jag där och jobbade ;P Så nu är jag timanställd vikarie på 2 ställen! Idag har jag jobbat där på hemtjänsten igen. Och Tisdag är det dags där igen. Imorgon och på Söndag ska jag däremot vara på Tallgårdens äldreboende. Lika bra att jobba nu eftersom att det ändå bara verkar regna den här sommaren iallafall... Då kan jag resa utomlands med Charles senare istället ;)

#finhand 

onsdag 25 juni 2014

1 år

I måndags så firade jag och Charles 1 år tillsammans! Jag tänker inte börja tjata om ''hur fort tiden har gått'' för det är en sån där sak som man alltid säger och ja, det har det ju gjort...
Jag kan inte riktigt med ord beskriva min kärlek för den här mannen, men jag älskar honom starkt av hela mitt hjärta och han är inte bara min pojkvän, utan han är även min bästa vän som jag kan berätta allt för, ibland kanske jag berättar lite för mycket onödig information också ;)

söndag 22 juni 2014

Tider man minns

R.I.P
Jag ser ut som en avatar. lol


Usch för våra solglasögon på den tiden haha!


Ja vi alla har väl haft våran tid då vi var lite ''fjortis-aktiga''... 

Min ''blick'' efter att jag hade presenterat en låt på musikskolan. Visste inte vad jag skulle göra eller om jag skulle stå kvar på scen #typicalbecka