fredag 8 november 2013

Du är fantastisk, precis som du är!Veckorevyn skriver: Vi lever i en värld där mycket fokus läggs på yta och prestationer och där det går extremt fort att jämföra sig med andra. Vi blir dessutom matade med en bild om vad som är "perfekt" - hela tiden.
Ett av våra ledord på VeckoRevyn är vi ALLTID står på unga tjejers sida och vi vill bara skrika åt er att därute ni är så grymma precis som ni är. För det är ni!

Läs ett grymt inlägg här!! 

onsdag 6 november 2013

Hoppat av matten, får ev gå musikkurs i 3an!

Nu har jag gjort lite ändringar med mina studier. Det jag har valt är att jag har tagit bort matematik 1a2 för att jag tycker det tar alldeles för mycket tid och så tycker jag det är svårt. Jag läser alla andra högskoleförberedande ämnen men matten vill jag ta igen senare. Nu vill jag bara koncentrera mig på som ämnena jag har nu.
Så tisdagmornar och torsdagmornar börjar jag senare. Tisdagar behöver jag bara ha 2 lektioner tex. Och Fredagar slutar jag tidigare. Det känns underbart! Men jag ska försöka plugga på den tiden också.

Och har jag ännu mera tur så får jag kanske välja en musikkurs i 3an!!! Fattar ni hur glad jag sa när studievägledaren sa det!? Om jag får möjligheten att välja det så måste jag åka till en annan skola. Men för mig är det skitsamma! Jag kan jobba med vem som helst, var som helst, bara jag får jobba med musik!! (Och det blir som en extra kurs för att få igen poängen för matten.)
Jag har alltid på ett sätt ångrat att jag inte valde att gå musik istället för det jag går nu. Men nu finns det lite hopp för mig iallafall! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!


tisdag 5 november 2013

Utmattade binjurar

Jag har haft några problem och konstiga symptom nu igen som jag inte berättat om här i bloggen. Jag har och har fortfarande ständigt 38 grader i kroppen så jag känner mig alltid jättevarm, får som ''ångestattacker'' emellanåt, har hög puls och jättesvårt att sova om nätterna.

Men nu är jag nästan helt säker på vad det beror på så kan jag berätta att det är mina binjurar som är utmattade och det problemet har jag haft tidigare också. Det är inget farligt (eller det kan ju alltid bli iofs..), så jag måste ta ett kosttillskott som heter adrecomp mot det.

Varför dom blir utmattade är för att jag utsatt mig för mycket stress. Vid långvarig stress så blir binjurarna utmattade och mängden kortisol blir mindre, då uppstår en massa olika symptom. Men dom jag skrev innan är dom som jag har känt av mest... Och det här är inget som kanske syns tydligt på mig. Jag håller mycket inom mig själv för jag har ju mått bra psykiskt. Det här är mest bara fysiskt jobbigt. Men nu så kan det bara bli bättre!

måndag 4 november 2013

Lite bilder från lovet

Mitt höstlov var verkligen megabra! (Om man bortser från perioden jag plötsligt blev sjuk men som försvann väldigt fort, och att lovet var för kort). Här kommer iallafall några bilder som inte visats på vad jag har haft för mig.. :)

Lasergameturnering i furuhöjdskyrkan första kvällen på lovet. Grymt kul!!
Var till läkaren. Käka frukost på donken. Shoppa lite. Hem. Och sen till uppsala igen till Youth ungdomskonferens på livets ord med Charles och en tjej från Colombia som heter Jenny. Såg idol-Simen två bord bort från där vi satt på en konsert. Sen donken igen. Bilen starta inte när vi skulle hem. Men sen starta den (som tur var).. Med andra ord: En rolig kväll ;)
Jag och Charles hittade en massa gamla fabriker från 1800-talet påväg hem från Gävle. Han fick många jättehäftiga bilder, och den här var min bästa jag hade. Fast den där byggnaden är bara en liten plutt mot dom största som fanns brevid.
En joggingrunda i Årsunda
Syrran till vänster och jag till höger när jag var liten. Vi har våra likheter ;P
Hahaha faceswap!