lördag 11 januari 2014

2 enkla hemmagjorda ansiktsmasker

Hej på er! Jag har lite smått ''panik'' över att alla mina rengörningsgrejer mot ansiktet har tagit slut och det finns inget apotek där jag bor. Men medans så kör jag på hemmagjorda ansiktsmasker som dom allra flesta kan lätt fixa hemma med hjälp av lite ingredienser från skafferiet så jag tänkte tipsa er om det.

Mot finnar och pormaskar:
Jag brukar bara improvisera lite med mängderna... 
- Socker
- Havregryn (helst mixat men funkar annars också)
- honung
- Lite vatten och/eller pressad citron

Låt verka mellan 10-20 min. Ta sen lite vatten och gnugga runt allt i ansiktet. Sockret gör att pormaskarna rengörs på djupet. Tvätta till sist av allt med ljummet vatten!

För torr hy:
- 1 dl naturell yoghurt
- ½ avokado
- 1 tsk honung

Låt verka 10-20 min och tvätta av med ljummet vatten!

onsdag 8 januari 2014

Onsdag

Jag lyckades ta ett par (nästan) seriösa bilder efter träningen. Sen spårar det ur somvanligt ;) Går bara att vara lite seriös i början, sen blir det bara flummbilder. Kanske lika bra de.  
Gjorde förresten rekord på gymmet ikväll (igen!!) Denna gång blev det i bänkpress! Så kul när det går så braa!! :D


#entypicalbecka
Och sen en bild från skolan idag på mig i en riktig köttbulledräkt! Vi fick testa dräkter som man använder vid kemiska olyckor och springa i trapporna med dom på. Var rätt kul ;)

tisdag 7 januari 2014

msm

Sista dagen på lovet har tillbringats genom en massa träning. Jag har gått och sprungit sammanlagt 7,5 km och gymmat 1 timme på kvällen. Och gymmet var proppfullt... Folk överallt. Jag tycker inte alls om när det är så, känner mig bara instängd och kan inte göra dom övningarna som man vill göra :/

På tal om träning så ska jag börja med MSM i både pulverform och ev en gel som jag kan smörja på benen just för att förhindra benhinneinflammation som jag har fruktansvärt lätt för att få när jag tränar hårt. Sen kanske satsa på några nya löparskor igen. För jag SKA kunna träna hårt iår och genomföra mina lopp jag vill göra! Så är det bara!
MSM, även kallat metylsulfonylmetan, är en naturlig svavelkälla som finns främst i gröna växter och frukt. Svavel har en viktig roll i vår kropp och utgör bl.a. beståndsdel i kollagen som bygger upp brosk, senor, bindväv, skelett, hud, hår och naglar.
Djupgående muskelgel med MSM (metylsulfonylmetan), en organisk svavelförening som finns naturligt i nästan alla kroppens celler och är en viktig komponent i bindväv. Aloe MSM Gel innehåller också Aloe Vera Gel och en rad olika örter

Tränings inspo

måndag 6 januari 2014

En massa gamla bilder!

ahaha så mycket kärlek!!! Bilderna är från min pappas kamera. Har så många fler bilder jag skulle vilja visa som är sjukt roliga! Men det är på andra personer som jag inte vet om jag kan lägga ut på hur som helst. Ex en person som värmer sin rumpa mot ett element på golvet, en person som ligger i en solstol i gräsligt fula badkalsonger och ser död ut, en person som fastnat i en lerstrand som vi alla försöker dra upp etc. Hahaha finns så mycket! Min barndom var så galet bra!

David & jag


Bild 1: Den ''allvarligaste'' sårskadan jag varit med om i hela mitt liv hittils, jag skar mig i fingret så djupt så att blodet slutade aldrig rinna så jag fick åka in och limma.. Man inte alls så farligt. Finns värre saker och jag har haft bra mycket tur om man jämför med hur galen jag var hela tiden. Jag satt inte still en enda dag!
Bild 2: jag och bror
Mitt sanna jag ;) Trots några svåra år förut så är det den här personen jag egentligen är och vill vara. Fylld med energi och lycka!
Jag, pappa och david åkte på skidsemester minst 1 vecka VARJE vinter i flera år. ÅH så kul det var! :D Minnen!!
Men ändå så har jag åkt skidor varje vinter i hela mitt liv minst 1 dag från att jag var ca 6 år tills nu. 
Jag & Simone! :) 
Bild 1: Jag började komma in i puberteten... kort hår hade man också som jag är sugen på att skaffa igen.
Bild 2: syrran och jag badar någonstans (?)

Jag & David

HAHAHA! Bara glädje!! :D
Jag har alltid varit ett chokladfreak (för er som inte redan visste det) ;) Har alltid kunnat äta hur mycket som helst och vad som helst utan att bli ''fet''. Men jag äter inte lika mycket onyttigt idag och det är nog tur det...
Bild 1: Frukosttime! - det roliga är att efter alla dessa år så ser det exakt likadant ut när vi samlas för att äta frukost än idag.
Bild 2: bad i Årsunda
Bild 3: Ända bilden jag hittade på endast mig och min farmor som gick bort för några år sen i cancer.
Bild 4: Jag som chillar vid stranden...

söndag 5 januari 2014