lördag 31 augusti 2013

Häjsan! 
Jag kan knappt fatta att jag blir 18 om 1 vecka. Från början så hade jag hyrt lokal och skulle ha en stor fest, men ångrade mig sen bara för att jag inte orkar städa undan hela natten och planera en massa osv. Blir något mindre istället... 
Just nu så sitter jag och väntar på att pojkvännen ska komma hit och tillbringa resten av helgen med mig! :) Får se vad vi hittar på. Ska nog till gymmet och sen ta de lugnt med hemmakväll förmodligen..

Hittade nyss på några snygga *host* solglasögon och en ful röd mössa från spexet när jag städade mitt rum idag. Åh vad det påminner mig och vårat i spex i 9an!! Så grymt kul vi hade de! :) 
Ska seriöst gå ut så här på stan nån dag... hahah!


torsdag 29 augusti 2013

Torsdag

Angående inlägget innan: Det var någon matleverans reklam grej. Men jag testade ringa ändå och det gick ungefär såhär:
Telefonförsäljare - Hej och välkommen till Middax vad kan jag hjälpa till med?
Jag - Ja hej... Jag har hittat eran broccoli!
Telefonförsäljare - Jaha? *låter blyg* Så bra då... hahahahaha!
Jag - Aa.. Jag hittade den på marken och har den i min ficka nu!
Telefonförsäljare - *hör hur dom skrattar i bakgrunden*
Och efter ett tag la jag på för jag nästan låg på golvet och både skratta och fick hjärnsläpp... :P Kul grej iaf!

Idag så har vi inte gjort så mycket speciellt i skolan. En kul grej var att vi på en lektion skulle springa iväg till vilka affärer vi ville och leta efter olika märkta produkter (KRAV tex) och dom som skriver upp flest varor vinner.
Sen an annan kul grej var när jag och Evelina gick på stan och så plötsligt snubblar jag till ganska rejält på nån kant (min gamla vanliga tur), men jag ramlade aldrig. Det roliga vara att i just det ögonblicket så var det flera bussar som stod vid rödljuset och en tant började skratta åt mig i bussen och flera stycken kollade och flina åt mig. Höhö... Nästa gång det händer så ska jag inte glömma bort att buga och vinka åt dom ;)

tisdag 27 augusti 2013

Hahaha!!!

Det här hittade jag påväg till matsalen för man halvtimme sen. Hahaha jag dör!! Jag kunde knappt stå upp för jag garva så mycket när jag läste de första gången! Vi ska kanske ringa numret på rasten med dolt nr.. Och om vi gör de så kommer självklart en video upp sen!

måndag 26 augusti 2013

Första dagen

Då var det dags för skola igen efter mitt livs längsta sommarlov! Fick hela 10,5 veckors ledighet (utan jobb). Men idag gjorde vi nästan ingenting. Gick igenom olika saker, kolla schema och fick träffa en ny lärare. Självklart skulle lärarn ha en genomgång av våra namn och samtidigt skulle vi säga nånting vi tycker om att göra eller gillar. Alla svarade musik, resa, träna, vara med vänner osv.. Och till sist när det är min tur så säger jag ''Ehm, ja jag heter Rebecka och jag gillar bacon''. Hahah jag kunde verkligen inte låta bli!

Varför jag inte uppdaterad nånting under helgen är för att jag har haft Charles och Sabine här hemma. Vi har hunnit med en hel del under helgen kan man säga! Avskedsfest för 2 vänner, spelning av Rolandz på skogsvallen, och bio. Och det var ju kul såklart :)
Nu måste jag sluta sitta framför datorn och ta mig till gymmet istället. Vi hörs gott folk!

Grym spelning av Rolandz i lördags!