onsdag 21 maj 2014

När jag bakar...



Okej den här videon är inte alls lika bra som ''När jag är ensam hemma och lagar mat''. Här hade jag mest tråkigt och ville sysselsätta mig haha... :P

tisdag 20 maj 2014

Grym träning idag!

Efter skolan idag så drog jag direkt till pappas jobb och mötte upp honom där för löparträning inför läderloppet.
Sen joggade vi upp till Karolinabacken/slottsbacken (?) och körde flera olika backintervaller. Det finns en backe som är gaaaalet tung!! Den börjar först brant, sen blir det ännu brantare (här börjar man bli riiktigt trött) och sen svänger man in på en liten stig som blir den allra brantaste (där är man död när man kommer upp till toppen), och det tar ca 50 sek att springa upp för den sträckan om man ger allt.
Sen körde vi flera andra sträckor där runt om. Det är ju supermegakul att testa andra ställen att träna på istället för att bara springa samma vändor där hemma hela tiden, variation är ju det roligaste och bästa! :)

Sist men inte minst så var jag fortfarande skittaggad när jag kom hem, så lite senare efter både mat och plugg så var jag ute och cyklade 9 km ;P Körde lite intervaller igen fast på cykeln! Då cyklar jag stående och ger allt jag kan i ca 40 sekunder, helst i uppförsbacke. Tror jag kommer ha skaplig träningsvärk imorgon alltså ;)