fredag 4 januari 2013

Kvällsflumm med tjejorna :D











Premiär för gladiatorerna ikväll!!

Åh vad jag har längtat!! Alltså jag lovar, när det gäller gladiatorerna så blir jag och Johanna precis likadana som ett gäng killar med en pizza framför hockey på tv:n. Vi blir helt gaaalna... Speciellt när det är Pansar's tur som är en av favoriterna ;) Han är ju helt crazy...

Så ikväll har jag bjudit över Maja, johanna och Jessika för att se premiären av gladiatorerna tillsammans. Känns mycket roligare de än att sitta och skrika för sig själv framför tv:n ;) Men de blir nog inte bara gladiatorerna. Blir en episk tjejkväll med en en massa prat, skratt, kladdkaka och sen får vi väl se. Att bara få träffa mina tjejor igen är allt som behövs för att man ska ha kul!

Eric%20Ericson%20m%C3%B6ter%20Pansar%20p%C3%A5%20h%C3%A4ngbron




torsdag 3 januari 2013

Ansöker till tv-program...


Vill du vara med i Arga doktorn?

Många svenskar tycker inte att de kan få den vård de behöver. Nu startar SVT Arga doktorn där läkaren Björn Bragée försöker hjälpa patienter som inte fått rätt vård.

Jag tyckte texten stämde så bra in på mig. Så jag ska söka till programmet ''Arga doktorn'' som börjar med sina inspelningsdagar i Februari. Haha, tänk om man skulle komma med..? :) Jag vet inte hur jag hittade programmet, men jag känner en stark känsla av att söka dit. Kul grej att prova iallafall :) 
Så just nu håller jag på att fylla i ett megalångt formulär som kommer vara runt 1000 ord... Men ändå så värt de!

Jag har ju många skäl att komma med. Det tog 4 år för mig att hitta rätt diagnos, men jag har fortfarande vissa fruktansvärda läkare, jag har blivit anklagad för att ha både de ena och de andra (bl.a anorexi). Min familj har lagt ner måånga tusenlappar på att hitta rätt vård (som vi fortfarande gör) och till sist så är jag en väldigt speciell patient med en ovanlig diagnos som inte ens blivit accepterad i Sverige än. 


onsdag 2 januari 2013

Träningen går bara bättre!

Jag bara älskar lyckade gympass! Jag orkar sååå mycket mer nu än för ett halvår sen! Gjorde dessutom personligt rekord i både bänkpress och axelpress ikväll :D Och morsan blir lite ''sur'' på mig  nu när jag börjar köra på samma vikter som henne... ;) 
Sen så fort snön går bort så ska jag lägga mera fokus på konditionen också. Men innan dess får de bli styrka, längdskidor och lite löpband :) 

Rocka mitt nya träningslinne från Stadium idag för endast 49 kr. Färgerna är mycket starkare i verkligheten än vad de syns på bilden . Färgstarka träningskläder är ett måste för mig ;)

Natthumor på hög nivå ;)


tisdag 1 januari 2013

Nyårslöften

Jag tror jag tog lite förhastade löften förut som jag inte tänkte igenom riktigt. Det var ju minst 1 resa utomlands och genomföra minst 1 lopp.

Det där med att resa utomlands vet man ju inte, jag kan inte garantera nått. Jag vill ut och resa mer, men det är inget smart löfte. Jag väntar och ser vad som händer istället ;P

MINA NYÅRSLÖFTEN ÄR: 

- Fortfarande genomföra någon typ av lopp. Det var för längesen sist och verkligen något jag saknar!
- Växa i min tro
- Ta tag i skolan mera och fundera på vad jag verkligen vill
- Våga ta mer plats istället för att dra mig undan (som händer oftast i skolan)
- Ta körkort (iaf försöka) ;)
- Låta det här året vara min vändning till något bättre. Att sluta isolera mig själv och gå ut och bara leva livet! 


1a januari

Vilken natt... Jag kom hem vid halv 6 imorse så jag är liiite seg men ändå pigg :D Hade en fantastisk nyårsafton igår! Jag tog tyvärr inga bilder, men det finns ett album på facebook som Pär-inge har lagt ut och de hittar ni här! Det är offentligt för alla att se :)

Jag vet inte vad jag ska skriva om natten, alltså det hände ju de ena och de andra? Kan säga några nyckelord: Tävlingar, mat, kladdkaka, dans, gangnam style, skratt, gemenskap, trashockey, flumm, fyrverkerier, musik, ''vackra'' uppträdanden och en maaassa mer ;)

Måste ju slänga in vinnarbilden också! Vi delades in i lag och tävlade i dom, och självklart så vann de bästa laget :D
foto: pilen
fråga mig inte varför jag lägger ut de här klippet, vårat lag skulle framföra den här låten från början igår men det blev lite annat till slut. Ett sånt dåligt klipp så att det blir roligt på nått sätt xD

måndag 31 december 2012

NYÅRSAFTON

Okej 3 saker är jag helt säker på ikväll.

För det första så kommer jag frysa häcken av mig vid tolvslaget.
För det andra så kommer jag förmodligen få ont i fötterna efter ett par timmar av skorna.
För det tredje så KOMMER JAG HA GRYMT ROLIGT!!!

Jag åker till Tärnsjö ikväll och firar in det nya året med alla mina fina vänner och trevligt folk! Mat, efterrätt, episk 7-kamp och sen en massa annat roligt :D Drogfritt såklart!

GOTT NYTT ÅÅÅRRR ALLIHOPA!!!!!!! :D

Årets nyårsoutfit! 

söndag 30 december 2012

Inköp från igår

 Orkar inte ange priserna, men kan säga att allt var på rea :)
Pyamas från Lindex
Glittrig bh, Lindex
Cardigan, Cubus
Träningslinne, Statium
Funktionströja, Team sportia
Smycken, Ur & Penn
Träningslinne, Stadium

Det tar sig!

Jag skrev ju några inlägg under att jag ville lära mig dom låtarna som jag visade där. Och det här är resultatet efter tio minuters övning :D Eller elva för att vara exakt... (Valde att lära mig dom lätta delarna av låtarna först)

Första låten är Yann Tiersen - Rue des cascades vid 0:28
och andra låten är lite av början på Everyday - Carly Comando



Jag är starkare nu

2012 har verkligen gått i vågor för mig. Jag har varit med om både fantastiska saker och tråkiga saker. Det som det här året har handlat mest om är som ni kanske märkt min hypotyreos diagnos. Fast ändå är det jag skrivit knappt hälften om hur jag har haft det och mått egentligen. Man måste vara med om det själv för att förstå hur det är.

Idag är allt så mycket bättre än förut och jag känner mig friskare, gladare och piggare! Därför så känns det som att 2013 kommer bli en nystart för mig. Det enda som är mindre bra just nu är skolan, jag är galet skoltrött och orkar inte alltid med allt. Jag tycker om min linje och skolan jag valt, men ibland känns det som att jag har valt fel. Som att jag skulle ha valt musiken istället... Det hänger alltid kvar där i bakhuvudet.

Men 2013 ska bli ett år då jag faktiskt kommer leva och känna mig som en frisk människa. Jag är lyckligare nu och jag ska göra det här året till de bästa på länge!! :D



Idag var jag till stan nu igen för ännu lite shopping... Åkte in med mamma och Stefan men jag gick för de mesta själv. Tycker det är rätt skönt att gå själv ibland :) Däremot så hände ju en ganska pinsam sak som många kanske redan sett på facebook? Jag provade underkläder i en provhytt och vipps som det var så rycktes draperiet bort av en liten pojke i kanske 5-6 årsåldern? Och jag skämdes ihjäl, flera personer såg ju de här för det var så fullt med folk överallt!! Men nu i efterhand så är det bara kul ;)

Dagen avslutades med julmat hemma hos mormor och morfar :)
Nu är klockan 00:28 och det innebär att det tekniskt sett är nyår imorgon :D TAGGAD!!!

2 träningslinnen, 1 cardigan, underkläder, 1 löpartröja, 1 armband, 1 halsband.
Allt det här är lite saker för att vara mig på mellandagsrean, men allt var så urplockat...
Visar kanske upp imorgon :)