lördag 11 augusti 2012

Mys

Lägger mig och sölar framför en film som heter Source code som börjar 22 på tv:n. Lite action en lördagskväll sitter aldrig fel!
Imorgon blir det stan med Evelina också. Längtar! :) Sen på torsdag börjar vi båda på cultus... Herregud vad tiden bara rinner förbi!

Nya hårfärgen!

Fick bara bli webbkamerabilder nu för jag pallar inte fixa nått annat... Men egofoton dyker ju upp automatiskt lite då och då satt ;P

Ett tips för er som vill ha ett hår som ser tjockare ut - färga/tona det mörkt! För ju mörkare hår man har ju fylligare ser det ut :)Bra start på dagen!

Klev nyss upp ur sängen och skulle fälla upp parsienerna (stavning?) i fönstret. Och medans jag gör det så börjar det mörkna så där för ögonen och rätt som det är så svimmar jag av och slår i huvudet i en bokhylla. Kanten dessutom, som jag fick nästan mitt i tinningen.

Men just nu mår jag prima :) Förutom smällen som värker en aning... :P De kunde ju ha gått mkt värre :) jag är ensam hemma också. Men det var tur att jag fick den där smällen för annars hade jag väl legat helt avsvimmad på golvet just nu? :P

Åh att jag alltid ska svimma!! :@

fredag 10 augusti 2012

Smuck 2012

Här är några få bilder från årets smuckläger!


 Lägerbål...

HAHAHA! grym kväll! ;)


Pilen :D


20 av 24 banor avklarade på bodaborg!! :D

Ny data

Det är nu dags att slänga ut min gamla mini-laptop för nu har jag införskaffat mig en helt ny dator Pavilion g6 som är sååå mycket bättre! Kände att det behövdes och den är helt klart värd pengarna. (kostade 5000)
Min gamla började krascha ihop och den som jag köpt nu kommer förmodligen att hålla i några år så att jag kan ta med den när jag flyttar hemifrån sen också. Ehm, självklart dröjer det väl ett tag innan ;)
Och nu när jag har en hyffsat bra processor så kanske det blir ännu roligare att blogga? :D


Ut med det gamla, in med det nya!

Det ser mörkt ut...

Tonar håret. Nu blir det mörkare än vad jag någonsin haft, oh my gaad! Nej men det blir nog bra :D

Some new stuff

Helt okej ''presenter'' som låg på sängen när jag kom hem igår :) Ny dator, veckorevyn och nytt block till skolan där man kan ha 5 ämnen i samtidigt. Eller ja, datan betalar jag förstås själv då jag sa åt mamma att köpa den åt mig. Det var den sista som fanns kvar i butik. Vilket flyyyyt! :)torsdag 9 augusti 2012

Mot Bodaborg!

Allt är städat och klart på våran gård vi bott på och snart är det dags för gruppfoto +kramkalas :D
Efter det rullar vi iväg mot Bodaborg. Åh vad TAGGAD jag är alltså! Sen är vi hemma efter tio ikväll.

Vad gör vi?  NU KÖR VI!!!


onsdag 8 augusti 2012

Oh no... Känslan som uppstår när allt godis tar slut är fruktansvärd.

Annars så har vi idag kämpat för kung och fosterland ute i regnet i våra lag och bara köttat sönder!!  Haha nej men kul var de, riktigt kallt att ha vattenkrig i slutet bara ;) tror inte jag frysit så här mycket på hela året xD
Nu blir det lägerbål. Hörs! 


tisdag 7 augusti 2012

måndag 6 augusti 2012

Andra dagen i Degerfors

Vet inte vad jag ska säga förutom att vi sitter här i Degerfors just nu och ja... Snart är de mat och här har vi de bra!
Sen blir det sport och tävlingar. Hörs då!