lördag 18 maj 2013

Lördag

Tjänna! Jag blir bara så glaaaad över det här vädret, juni är endast 2 veckor bort:D
En lördagskväll som denna är jag hemma. Jag är liksom fast här för jag har ingen skjuts någonstans, men det är nog lika bra för jag ska upp tidigt på konfa imorgon. 

Idag har jag varit ute hela tiden kan man säga. Har solat och pluggat på gräsmattan, sprungit en vända på 5,5 km i hettan, handlat, fixat mat åt mig och mamma som är själva här hemma, bakat paj tills eurovision ikväll + lite andra saker. Okej nuuu måste jag försöka få ut en humla ur mitt rum som nyss kom in. Gaahhh! Paniiik! 
bild från igårkväll
frukost-smoothie som innehåller rått ägg, yoghurt, banan, havregryn, blåbär, jordgubbar, liite honung, och kokos. En riktig energibomb! 
Middag med mamma
För er foodlovers så innehåller salladen: isbergssallad, babyspenat, fetaost, avokado, quinoa, paprika, tomat, ägg, honungsmelon och sen nån hemmagjord sås jag slängde ihop med filmjölk och chilisås. 
Självklart fick Jane provsmaka! Hon käkar allt från potatisskal till salladsblad, helt normalt för en katt... ;)
från löprundan

fredag 17 maj 2013

Rebecka

Det där med namnsdag är ju lite överskattat, men måste ändå skriva det här bara för att jag har de idag ;) Fatta ingenting när jag kom upp helt nyvaken imorse och mamma kommer fram till mig och säger ''grattiis becka!'' Trodde hon tagit fel datum på när jag fyllde år först höhö...

Ikväll ska jag ut till Östa med tonår och köra lite utomhusaktiviteter. Blir generalen eller röda vita rosen. Sen blir det grillning på de. Ska bli kul! :)
Men innan dess så ska jag iväg på lovsångsövning om tre kvart. Ska sjunga på konfirmation på Söndag. Jag som inte ens har lagat mat och gjort iordning mig för kvällen än! Så typisk mig att alltid vara ute i sista sekund...

Hade tråkigt så tänkte att jag kunde passa på att visa mina vackra klistermärken på datorn ;) Kom på att det var ett perfekt ställe att sätta dom på. Det värsta var att jag började med de för inte alls längesen så snart kommer hela datorn vara fylld med klistermärken.. (bara så att ni vet liksom...) 

torsdag 16 maj 2013

Mannen började leva på sin begravning?


Mannens anhöriga deltog i begravningen och när de gick förbi kistan fick dem en chock – mannen började röra på sig inne i kistan.
ZIMBABWEBrighton Dama Zanthe, 34, säger att han inte har något minne av vad som hände innan hans "begravning".
Det sista Zanthe kommer ihåg är att han låg på sjukhuset med livsuppehållande vård, skriver The Mirror.
– Det enda jag kan bekräfta är människor samlades i mitt hus för att sörja mig men jag fick en ny chans och lever nu. Jag mår bra, säger Zanthe till tidningen.
Såg att han rörde på sig
De som var närvarande vid begravningen blev chockade och livrädda när deras vän började leva igen – mitt under ceremonin.
Det var Zanthes gamla chef som märkte av rörelser i kistan.
– Jag märkte att Zanthes ben rörde dig medan jag stod i kön för att titta till honom en sista gång. Först trodde jag inte mina ögon, säger före detta chefenLot Gaka, skriver The Mirror.

tisdag 14 maj 2013

En massa klipp

Här kommer nu en till del med lite olika klipp.. ;) Liknande som jag la upp förut. Jag lägger alltså ihop en massa klipp från telefon och webbkameran och sen klipper jag ut bara några få sekunder av varje del. Och resultatet blir detta!

söndag 12 maj 2013

Tips - Locka håret med strumpor !

Mamma - Hahah!! Varför har du strumpor i håret!!? Jag hoppas dom är nytvättade!

Jag - ehh.. Jag läste på veckorevyn.se att man kan locka håret med hjälp av ett par strumpor utan att det sliter, så jag ville prova de...
Mamma - Haha, okej. Kom ut så där till maten sen då! :D

And i was just like...

(Och ja, självklart var strumporna rena innan jag rullade i dom i håret) ;)