fredag 15 juli 2011

Halva sommaren kvar...

Hejsan hoppsan!
För er som ville läsa historien om det som hände i kungsberget för flera år sen kan läsa den i inlägget innan det här ;)

Ikväll drar jag och Bine iväg på backklättring. Man staplar upp ca 30 läskbackar (utan läsk såklart) på varandra och så ska man ta sig upp så högt som möjligt. Högst upp vinner! Efter blir det väl grillning (tror jag?) :)

Om det är fint på Lördag så åker vi och badar och solar somvanligt,
 sen på kvällen blir det DAN DAN DAN DAAAA, HARRY POTTEEER!
Reserverade biobiljetter i torsdags, vi ska se den i 3D :) Kostade 140 kr st. Men det är det värt!
Har alltid älskat filmerna och kommer alltid att göra det. Så det är en självklarhet att jag ska se den sista filmen på bio! Såg även första delen på bio ;)
Så nu är jag pank.. Har 5 kr på kontot ungefär (a)

Nu ska jag städa rummet, ser verkligen fram emot det! ... Eller?torsdag 14 juli 2011

Awesome news !

Pappa och Marie (min styvmamma) ska gifta sig den 6:e Augusti! :)
Blev tillfrågad att sjunga och spela då och JA klart jag ska göra det! Vet bara inte vilken låt.. Ska välja mellan ''Du är allt'' som jag spelade på skolavslutningen eller ''All these things that i've done''.
''Du är allt'' passar bättre på ett bröllop men vill samtidigt variera och spela nått nytt. Men aja...
Kommer vara fruktansvärt trött eftersom jag kommer hem efter 1 veckas långt sommarläger precis den dagen också. Men skitsamma!

På efterfesten ska jag berätta en vältigt trevlig historia också har jag bestämt ;) En sak som hände för flera år sen i kungsberget...
Ska jag berätta?...


Okej det var alltså såhär...
Jag, pappa och David var i kungsberget och åkte skidor en dag. Helt plötsligt böhover pappa gå på toa. Så vi åker ner till toaletterna och när vi kommer dit är det en väldigt lång kö. Så jag tänkte att jag kunde gå på toa samtidigt som pappa då så jag hade det gjort (så jag slipper stå i kö sen)
Så vi gick in i ett sånt där litet bås, ni vet som på vissa omklädningsrum på klädaffärer, det finns ingen vägg vid fötterna och inget vid taket :P Jag var runt 9 år så jag var ju ganska liten, skulle däremot inte göra ett toabesök med min pappa i den här åldern, haha!
Men iallafall... Jag gjorde ''nr 1''. klart. Sen var det alltså pappas tur...
Han skulle tydligen göra ''Nr 1 OCH 2'' 
Och det är nu som allting börjar...
Efter att pappa hade gjort ''Nr 2'' så gick det inte att spola, han hade fått ur sig för mycket så det blev stopp i toan!! HAHAHA! 
När han berättade det så tror jag att jag halvskrek ''Pappa har du skitit så mycket att det har blivit stopp!?'' Så alla utanför hörde ju såklart, och dom såg våra fötter gå runt där i båset, dom hörde hur jag nästan kräktes och dom hörde hur pappa försökte spola ner allt. Det var KAOS!
Medans pappa kämpade med att få ner skiten med toaborsten så stog jag där i hörnet och höll hela tiden på att kräkas. 
Jag kom inte ihåg om det dära stoppet i toan gick bort, men vi gick ut sen efter ett tag iaf.
När vi öppnade dörren var det en ännu längre kö och ALLA stirrade på oss när vi kom ut och ingen ville gå in på den toan nå mer. Det luktade säkert skit hela vägen ut, hahaha...
Vad ska man säga? Just då var det en katastrof, men när jag har berättat för släktingar och sånt så är det bara roligt, det har nu slutat med att jag ska berätta det här på bröllopet! Stackars pappa...

måndag 11 juli 2011

HEMMA !

Har haft en underbar vecka nere i Halmstad! Synd att man behövde åka hem när det var som roligast... Sista kvällen/natten på gullbrannafestivalen var verkligen galet rolig! Har hittat lite nya vänner under resan också :)
Asså var ska man börja!? Jag kommer knappt ihåg vad jag åt till middag igår!
Det var runt 4000 pers på festivalen. Några från Norge också. Jag pratade själv med några norskar :P

Några band som jag var och kollade på var: Jimmy Needham, Blindside, Leeland, Safemode, och sen en massa andra som jag inte kommer ihåg vad dom hette....?  Var iallafall nå Super Mario konsert också, hahah jätteskummt! Men det var roligt att dansa runt där i folkmassan :)

Det enda negativa med festivalen var alla fjortisar som det krylllade av överallt, både killar och tjejer, alkohol drack dom också...

Nej men annars har jag haft det toppen med sol, bad, fotboll, sena kvällspromenader,  konserter, och gemenskap!För att se alla bilder: Tryck HÄR!