lördag 21 januari 2012

Torstens show ikväll!

Jag & Bine sitter här taggade till 110%! Det är ju torstens super show ikväll! Ojojoj, då blir det en massa spex, go-fika, kort andakt och sen dans hela natten lång wohoo!
En av årets höjdpunkter är vad det är! Så sjukt kul! :D Så vad gör vi? NU KÖR VI!!

fredag 20 januari 2012

Trevlig helg !

Ha en underbar helg nu alla! :) 
Om en halvtimme åker jag till Uppsala för att hämta Bine och sen drar vi vidare till Tärnsjö och träffar lite polare där! :D 

Dan idag har annars varit fantastisk! Var somsagt på cultus idag och provade på att vara med där. Alla lärare och elever är ju helt underbara! Man kände sig som hemma direkt på nått sätt. 
Vi gjorde inte så speciellt mycket, pratade mest hela tiden med lärare och elever och ja.. 
TAGGAD inför gymnasiet i höst är jag iaf! :D Känns så sjukt BRA!  ja... så där ljushårig var man förut alltså.. vad ska man satsa på i vår/sommar tro?

torsdag 19 januari 2012

Taggad inför helgen !!

Imorgon blir det en lååång dag, kommer kliva upp 06:00 och åka iväg mot uppsala vid 07:00.
Jag ska till Cultus gymnasieskola med Evelina, och Lovisa från min klass eftersom att vi är intresserade av att gå där :) Själv så har jag redan bestämt mig att söka dit som förstaval, men följer med ändå för att verkligen få känna på hur det känns!
Vi slutar vid lunchtid så då tänker jag och eve dra oss iväg för lunch på donken! :D

19:30 kommer Sabine tillbaka, igen! Jappjapp, hon kommer upp hit eftersom att hon inte får missa Torstens show som är på lördagkväll och slutar sent på natten. Oj vad vi ska skratta, fika, dansa loss, och flumma!
Torstens show är en kväll fylld med olika spex (som slutar med att jag gråter av skratt), go-fika, mingel, andakt och sen klassiska ringdansar + polonäs!

Men innan Torstens show på lördag så åker vi iväg på tonår i Tärnsjö på Fredagkvällen. Så det blir somsagt lång dag imorrn, tidig morgon och sen kväll!

onsdag 18 januari 2012

Jag hinner inte med bloggen nu. Faktum är att jag inte hinner med nånting?
Har så sjukt fullt upp nu så jag tror inte jag kan skriva något riktigt inlägg på ett tag just nu...
Livet går upp och ner och jag ska säga er att det tyvärr har varit på den lägre delen dom senaste dagarna, som jag även skrev i förra inlägget.

Men jag hoppas på att det bara kan bli bättre nu, så fort veckan är slut så blir det nya tag!
Hej svejs så länge!

tisdag 17 januari 2012

No energy.

Min energi är katastrofal just nu, inte sovit såhär dåligt på 1 år! Sover runt 5-6 timmar varje natt, försöker fixa allt plugg, och samtidigt försöka hålla igång träningen. Men träningen har jag dragit ner på, inte tränat seriöst på över 1-2 månader. Har till och med gått ner ett par kilon som jag hade byggt upp som muskler. :S

Det går inte bra längre. Medicinen som hjälper mig sova orkar jag inte ta för om jag gör det så är jag helt dåsig hela morgonen efter.
Jag saknar när jag (nästan) alltid var så glad och energifull förra året i skolan, vart tog energin vägen!?

Förlåt för mitt tjatiga inlägg, men jag vet inte vad jag ska göra.
Visst, jag har en läkartid men jag vet att dom ändå bara kommer att säga ''Allt ser bra ut, du behöver inte oroa dig. Gå hem och vila.'' blablabla...

Jag tror inte att någon vuxen vet hur det är att leva som tonåring idag, pressen är fruktansvärd och finns överallt. Speciellt i skolan... är det såhär det ska va ?