fredag 7 februari 2014

Årsunda

Hemma hos pappa den här helgen och bara myser! Ha en härlig helg alla :D

#typicalbecka

Tidigare idag så var jag ute och sprang. Sen när jag sprang mot Viby så var det ju kört eftersom det var is på hela grusvägen.. Och jag säger bara en sak: is + löparskor = inte sant!
Jag vurpade tre gånger även fast jag bara gick. En av dom gångerna så mötte jag en man som var ute med sin hund. Några meter framför honom så vurpar jag bakåt och gör totalt bort mig.. Men glad är jag över att jag kunde ge honom ett gott skratt! Satt så gick det med den rundan... En traskande becka som går och ramlar runt.

torsdag 6 februari 2014

Långhelg

Ledig Fredag imorgon och ledig hela helgen! Yesss! 
Idag har det varit lugnt på praktiken förutom en liten tant som vi trodde var påväg att somna in för gott, men sen vände det totalt och vart bra helt plötsligt igen. Har fått provat på att ta blodsocker och blodtryck några gånger också som gick mycket bättre där än vad det brukar göra i skolan ;P

På kvällen åkte jag iväg själv och träna i ett proooppfullt gym, men det funkade ändå! Körde intervaller på löpbandet (gick 1 min och sprang 1 min i ca 12,5 km/h med 10% lutning) och avslutade med armar + mage. Fy sjutton vad svetten rann... Jag överdriver inte när jag säger att jag var nog svettigast av alla där nere idag.

Jag såg så sur ut på bilden så jag var tvungen att göra om den lite... ;)


onsdag 5 februari 2014

Bajsbröd?

Ibland förstår jag mig inte på gamlingarnas mat på äldreboendet... Men tydligen ska det här paltbrödet bara nyttigt. Innehåller blod och sånt ;P


Kan inte gå idag...

Har sån sjuk träningsvärk sen gårdagens pass! Jag just nu:

tisdag 4 februari 2014

CROSSFIT

Jag har nyss genomgått bästa passet på länge! Jag körde crossfit tillsammans med 3 karlar och fy sjutton vad äckligt jobbigt det var på ett roligt sätt!! Vi körde olika stationer med crossfitövningar.  Det var nära på att middagen nästan kom upp alltså ;)
Det här är nått jag verkligen ska fortsätta med och vi kommer fortsätta köra detta tillsammans, i vår/sommar ska vi köra mera utomhus också. NU KÖR VI!

Den här bilden beskriver mig såå bra... #alltidkissnödig 
Nej men all vätska är på väg ut ur min kropp. Har ju haft lite vätskeansamlingar förut med hypotyreosen och fel på binjurarna osv som har synts/syns mest i ansiktet, mage och lår, men allt är ju hyffsat bra och normalt nu! Började ju med MSM förut och så tar jag kronärtskocka i droppform och det är också vätskedrivande ;)

måndag 3 februari 2014

Var försiktig med träningen... hahaha!

Ni som inte sett den här videon än måste helt klart göra det! Mina favoriter är 0:30, [1:15 1:50], 1:22, och 1:35 ;) musiken i bakgrunden är ju helt klockren till!

söndag 2 februari 2014

Söndag

Det här har varit den tråkigaste helgen på lääänge! Jag har haft praktik och det har inte hänt mycket alls där, annars så trivs jag ju bra. Bara det att jag mest stirrat in i en vägg hela dagarna den här helgen haha... Är inte ledig dom närmsta dagarna heller. Är inte på mitt bästa humör just nu alltså...  Men hoppas ni har haft en superbra helg iallafall gott folk! :)