lördag 18 februari 2012

Huset för mig själv.

Efter en hel dag med att inte ha gjort nånting alls så bäddar jag ner mig framför tv:n nu med en massa gott som grönt te, nybakad kladdkaka, glass, marabou och apelsin & kiwi (c-vitamin kick)

Dessutom är jag helt själv här hemma, alla är bortresta. (Eller nja, david är ute i förrådet men skitsamma)
Egentligen så skulle jag vara rätt glad för de och kunna göra nästan vad jag vill här hemma, men nu skulle jag göra vadsomhelst för att åtminstonde ha min egna mamma brevid mig här i soffan så att man hade något socialt sällskap.
Känns som att jag bara pratat för mig själv genom den här bloggen hela dan hahaha...

Vad händer där ute i världen? Jag kan ju inte ta en fot utanför huset.

Här är ett kollage på mitt lördagsmys iaf, okej jag googlade ihop bilderna men shit the same, detta äter jag just nu! :)

Utmaning 8. Favoritmat

Finns många helt olika rätter jag tycker om. Speciellt mycket fisk och kyckling!
Jag har verkligen lärt mig att tycka om flera olika maträtter mot vad jag åt förut. Kan säga att 2/3 delar av det jag äter idag tyckte jag inte alls om förut!

Här kommer 2 av mina favoriträtter, 100% lagade av mig! :D

Vi har en receptbok hemma där gladiatorernas favoritrecept finns med.
Och det här recptet är taget därifrån. Såsen som är blandad med kycklingfiléerna är UNDERBAR!
Passar lika bra till vanlig pasta också istället för fullkornsris.  
Klassisk kyckling & pastasallad!
I salladen finns: Skinka, pastahjul, kryddade kycklingbitar, paprika, rivna morötter, gurka och isbergssallad. Brukar nuförtiden slänga i pinjenötter och ostbitar också.  

18 februari

Usch... Natten igår var nått bland de värsta jag varit med om på länge! Medans jag låg skakande av den stigande febern så fick jag fruktansvärda IBS-skov. Obeskrivlig magsmärta, kunde inte röra mig. Medans allt pågick så hostade jag konstant helt tiden, allt ledde till att det var ruskigt nära att jag kräktes både pga hostan och magsmärtan. Allt var bara helt upp och ner!

Men nu har jag fått 11 timmars sömn iaf, även fast det känns som 4.Har varit vaken i 2 timmar men pallar inte ta mig upp ur sängen, haha.

Aja, ska försöka få i mig nått att äta även fast min hals är som en klump ståltrådar.
Åh, jag som hade sett fram emot en tjejmiddag ikväll hemma hos Lina också! :(

fredag 17 februari 2012

Utmaning 7. Favoritövning

Den här utmaningen har jag skjutit upp allt för länge.
Inte har jag nån aning om vilken som är min absoluta favoritövning? Jag gillar att jobba med både egen vikt och tunga vikter. Det är helt olika från träning till träning.

Något som jag tycker om extra mycket är flexibel träning. Det ska gå FORT som sjutton! Allt från burpees till vanliga upphopp till att hoppa upp på bänkar och snabbt ner igen och ja ni fattar... Nått som jag älskar är avancerade hinderbanor, men det är ju inte direkt nån övning, det är flera olika övningar.

Bra start på lovet... eller?

Tror jag blir galen! Kom hem och satte mig i solen ett tag, sen efter ett par timmar här hemma så börjar jag frysa och få huvudvärk. Tempen visade strax över 37 och den bara stiger och stiger. Jag som hade planerat att åka bort både ikväll och imorgon!?

Äsch... får väl försöka göra det bästa utav de även fast jag är skapligt förbannad just nu! Ska börja med att dra mig ner till ica nu och köpa mig en fet påse med godis för de kommer jag behöva ikväll...

torsdag 16 februari 2012

En helt vanlig rubrik!

Sportlovet är snart här och det ser inte ut som att det blir någon resa till Norge för min del tyvärr. Ska självklart satsa på att följa med nästa år istället på skidläger! Men just nu så passar det inte riktigt pga personliga skäl...
Men detta betyder också att jag har ganska fullt med cash just nu också ;) Inte varit så här ''rik'' på typ 2 år! Haha :D
Men kan nog räkna med att nån tusenlapp (eller mer) försvinner på sportlovet, för om jag nu stannar hemma så ska jag göra det bästa utav det och hitta på saker varje dag, har redan nu bestämt lite tjejkvällar, shopping. bad med vänner och träning m.m.

Skolan rullar på. Fick MVG på nationella svenska uppsatsen vilket jag är nöjd med eftersom att jag alltid annars får dom dryga resultaten som VG+ eller ännu värre VG++, men för en gångs skull så satte dom ett MVG som tur var!

Och nu är det bara 1 kort skoldag kvar med 2 dryga prov, men det är bara att härda ut de sista nu innan det efterlängtade lovet startar! :)

tisdag 14 februari 2012

Mina gymnasieval

Här kommer listan med alla mina val inför hösten! :)

1. Cultus - vård & omsorg (inriktning akutsjukvård & räddningstjänst)

2. Bolandsgymnasiet - Estetiska programmet / Musik

3. Ekebygymnasiet - Kök & Servering

4. IT-gymnasiet - Estetiska programmet / Musik & Media

NÖJD TJEJ!
Så otroligt taggad inför gymnasiet och äntligen slippa östervåla skola! :D

Love.

Glad alla <3-dag allihopa! Här kommer min eleganta raggningsreplik för dagen:
''Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iaf snubbla lite?'' Haha!!

Min dag ser ut att bli allmänt seg. Går inte i skolan idag pga min trötthet och ångest, men det ska vi inte prata mer om nu!

Har nyss sett filmen ''Kärlek på menyn'' på tv. Och ska väl ladda upp med lite mera kärleks filmer! Sen ska jag baka något lyxigt till familjen så här på alla hjärtans dag.

Hoppas ni får en mysig dag, vem man än delar den med så ska man visa extra respekt för varandra idag! :D

Kärlek till er! <3
Bild från i somras på en båttur i solnedgången.

måndag 13 februari 2012

Ingen motivation.

Hallå där! Här kommer en snabb uppdatering.
Jag hinner inte med att blogga så mycket just nu, det är allt för mycket som händer i skolan och i vardagen.

Vill bara att den här veckan ska vara över och att jag ska kunna bestämma mig om jag ska till Norge på sportlovet eller inte. (Har en sjukt jobbig ångest över att jag inte kan bestämma mig!!) -.-'

Pressen i skolan är fruktansvärd, okej den här veckan är inte lika farlig som det brukar vara.
Men det är bara det att jag är så fruktansvärt SKOLTRÖTT. Men ''vem är inte det?'' tänker ni säkert. - Jo, efter 4 år av ständigt plugg på högstadiet för min del så känns allt rätt tufft.

Samtidigt ska jag hinna med träningen som är viktig för mig.
Det betyder också att sömnen är viktig. Men jag sover knappt 6 h/natt pga mina sömnsvårigheter. För mig är det väldigt lite eftersom att jag behöver minst 8-9 h för att klara av vardagen.

Jag tycker inte synd om mig själv, jag tycker synd om dom andra i min omgivning som bara får umgås med en trött, tråkig och sliten Becka just nu som inte pratar så värst mycket längre. Skrattar gör hon nästan aldrig heller.

Jag känner bara inge motivation till att göra allt längre.

söndag 12 februari 2012

Vila i frid Whitney Houston

Inatt så dog en av världens mest underbara soloartist Whitney. Dödsorsaken är oklar, men hon hittades död i sitt badkar. Bara 48 år gammal.
Jag kommer alltid att minnas Whitney Houston som en otrolig kvinna med en obeskrivlig sångröst, vila i frid <3

Båten 2012

I Fredags fick jag reda på ett toppenevent som händer i september som Ny generation ordnar.
Dom lånar Silja Line Galaxy och har en helt egen fest, för 2000 ungdomar!
Biljetterna släpps om ett par veckor tror jag. Priset är 995 kr och då får man en egen hytt, mat, och alla konserter och aktiviteter, ja ALLT ingår.

Det är 100% alkoholfritt! Och Sveriges allra första kristna ungdomsvent till havs!
Feta ungdomsmöten, konserter, bufféer, grymma talare och så mycket mer!

Läs själva HÄR :D