lördag 27 juli 2013

Weekend i huvudstaden

Min och Charles familj hade bestämt sig för att vi alla ska hitta på något nån söndag borta någonstans. Och det slutade med att vi alla ska bo på hotell i Stockholm från idag tills imorgon! Vi får se lite vad som händer. Idag kommer vi förmodligen ta de lugnt på hotellet och käka middag inne i city. Sen imorgon så ska vi vara i Stockholm under dagen och shoppa osv. Tror jag? Vi får se helt enkelt! Det blev lite spontant! :D Hotellet har en egen utomhuspool, gratis wifi, gym, bastu, motionsspår, biljard med mera. Ska bli såå kul!! :)


torsdag 25 juli 2013

Resultatet när man själv försöker rappa...

Bilder från grönan igår

Igår var jag somsagt på grönan och jag gick runt där med bine, basse och min älskling! Vi hade såå grymt kul!! Dessutom så firade jag och charles våran första månad vi varit tillsammans igår. 
Och jaa, det var ju lite allt möjligt som hände där så det är svårt att berätta om hela dagen. Men vi såg bland annat en gubbes rumpa svävandes i eclipse, vi skrek med heliumröster mitt i gröna lund, åt en massa skräpmat och fika som var galet gott och en maaassa annat :) 


Hahaha 2 sekunder efter att fotot togs så skrämde basse oss..
Stefan har kul ;D
Första gången jag satte mig i fritt fall.. FY FASEN vad rädd jag var där!

söndag 21 juli 2013

Jag har världens bästa pojkvän!

I Fredags när jag kom hem från småland så överraskade min pojkvän Charles och hans bror Christian mig genom att vara hemma i vårat hus när vi kom hem! Snacka om glad jag blev!! :D Dom hade ingen bil heller utan dom hade cyklat ca 4 mil hem till oss + hela vägen hem sen.. skapligt bra jobbat :P Sen har jag fått ett armband och två märkeströjor av Charles.

Både igår och idag så har jag och min familj umgåtts med min pojkväns familj som har varit super trevligt :) Jag är så tacksam och glad över hur allt har blivit och alla nya människor jag har träffat! Jag kan knappt tro att det här händer haha..

Imorgonkväll så syns han och jag igen för på tisdag så åker vi till grönan!! Wohoooooooo!