lördag 10 september 2011

Jag struntar i rubriken nu.

Okej nu är det såhär... Jag har köpt hem hårtoning nu och jag kommer förmodligen att färga håret imorgon. Gör jag rätt eller är håller jag på att göra ett misstag?
Är bara så trött på mitt ljusa hår... vill ha mörkare nu när det är höst och allt! Men är samtidigt rädd att det blir fel eller konstigt eftersom jag har slingor i mitt hår...
ÄSCH NU SKA JAG VARA TYST SKITA I ALLT OCH BA KÖRA PÅ ! herregud...
första gången jag tonar mitt hår... 

Chokladbrunt, nr 535, Loreal Paris

Stålisloppet 2011!

Jag sprang stålisloppet idag! :D Tänker på stålmannen när jag hör namnet... Men iaf, det gick skiiitbra och det var skiiitkul! :D
Jag, David och pappa sprang ett par kilometer ihop, men sen började dom bli trötta + david fick typ kramp i foten. Så jag sprang på lite före, utan dom. Loppet var totalt 5 km vilket var ganska lagom men jag kände att jag skulle orka mera. Så satsar på 1 mil nästa år :) tror jag.

Min tid var cirka 25 minuter
Davids och Bengts tid var cirka 33 minuter.

Känner mig så stolt att jag joggade hela vägen och inte stannade/gick nån gång! :D WOHO!
Vann medalj och t-shirt.
Vet inte vilken plats jag hamna på riktigt, men det kändes bra! Vilket är huvudsaken!
Jag var yngst av alla också...

Juste! Sen var det en cool 78-åring som sprang 1 milsloppet. Han var sist in, men det är väl inte så konstigt för att vara 78? Han kämpade på som bara den och fick höga applåder när han kom in i måål!

Bror och jag efter springningen! 

torsdag 8 september 2011

Tyvärr men jag kom inte på nån lämplig rubrik.

Det här med egna låtar alltså...
Vi har inget piano här hemma och jag börja bli GALEN! Det är som en drog för mig.
Satt och lyssna på Blink-182 nyss och märkte att jag har skrivit en låt som går exakt likadant i introt! :O
Låten heter Adam's song. Den är rätt seg... Men tonerna som är ibörjan har jag också skrivit vilket är rätt skummt eftersom jag inte ens hört den låten före..? Det blev ett ''deja vu moment'' Tror jag får komma på ett annat intro.

Har en ny låt på G iallafall nu. Orden bara flög fram från hjärnan! Det är 4 vanliga ackord och låten går i 8 takt. Skrev ner den på håltimmen, har aldrig skrivit nån låt så fort som jag gjorde idag! :O

Imorgon åker bror och jag till pappa. Känns rätt skönt att David kan köra oss direkt upp dit nu när han har körkort istället för att föräldrarna ska hålla på å krångla med allt skjutsande...

2 DAGAR KVAR TILL STÅLISLOPPET! Snälla låt min förskylning gå över....


Nästan 1 år gammal bild, men oj vilket gäng asså! 

onsdag 7 september 2011

Turning 16 !

Ja då var man 16 år alltså vilket betyder att jag ska börja ÖVNINGSKÖRA så fort som möjligt nu! :D
Måste bara boka in en lektion i trafikskolan först! Sen om 2 år hoppas jag på att ha körkort :)

Fick frukost på sängen imorse också, soft!
Fick pengar och lite smågodis, sen har jag ju fått en del andra presenter i förväg som ''modell för en dag'', och min skinnjacka. :)

Till middag har jag betämt att det ska vara hembakat pizza och till fika när släktingarna kommer så blir det Fransk choklad tårta (som jag bakat) olika småkakor, och glass med marränger & chokladsås såklart! ;)

Vill också ännu en gång passa på att tacka för alla gratulationer jag fått idag! 
Både på facebook, i skolan och här! 
Det är NI som gör min dag! :D


Här ligger jag å Jane och myser i väntan på pizzan...! (a)

KRAMAR PÅ ER! <3

tisdag 6 september 2011

Taggar...

Taggar inför födelsedag och skolfoto imorgon... Och jag har inget att ha på mig!! Känns som att jag inte har några kläder alls även fast min garderob är överfull av kläder... så jag slänger ihop nått snabbt imorgon och struntar i om det inte blir nå bra.
Haha, vet inte ens vad jag ska ha för slags frisyr eller accessoarer. Men det ordnar sig alltid på ett eller annat vis. Det är ju bara för en dag.
Godnatt! :)

SCHTEKARNA PÅ TYLÖSAND!
Saknar <3

Blev en dag hemma från skolan för mig idag. Alltså jag är väl inte direkt sjuk, har haft sjukt ont i magen av den där Aloe Veran. (Vilket är normalt första veckorna) Sen har jag varit helt övertrött så det var rätt skönt att få sova ut den här natten...

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv-shop grej som är skapligt värdelöst... Klockan är 12:55 och jag har fortfarande nattlinne på mig så det är nog dags att gå upp nu och göra nått!

Ska nog baka Fransk chokladtårta för första gången snart och bjuda på imorgon när jag fyller år, :) undrar hur det kommer gå...

Antar att dom flesta av er såg Oleg igår på idol också... Haha! Vilken lirare! ;)
Låten finns på spotify.


måndag 5 september 2011

Det som var kommer aldrig tillbaka men minnena finns alltid där!

Hej hörni! :D Nu äntligen ska jag berätta vad jag har gjort den här helgen!

Fredag kväll:
Det blev mörkerbrännboll med Flow/Tonår´s gänget. Riktigt svårt, men kul! Efteråt grillade vi och umgicks på Kraftverk. Sen till sist så spelade vi pingis en hel del, men det var ju inte särskilt seriöst spel, det slutade med att alla bara skrattade runt och flumma sig... iaf jag! HA-HA.... nej men det var kul :D

Lördag:
Församlingsdag. Fick bland annat möta morsan på brännboll ;) Sen paddla jag, Emma och Hanna kanot och sen rätt som det är så åker vi med full fart in i vassen! Yeah! Vi är så grymma på att paddla!
Sen var det typ tillitsövningar, grillning, tävlingar och lite sånt.

Lördag kväll/natt/Söndag morgon:
Vi träffades ett ganska stort gäng ungdomar vid mk i t-sjö och skulle köra tjuv & polis över t-sjö på natten. Men innan så gjorde vi lite andra saker som typ pingis, mörkerkurragömma (jag fick typ panik, haha), och lite annat smått & gott som tidsfördriv. typ. och för skojs skull! :D

Vid halv 12 tiden började Tjuv & Polis grejen. ''Poliserna'' körde iväg i bilar och ''tjuvarna'' som var i grupper sprang runt på t-sjö. När ''poliserna'' hittade några ''tjuvar'' så byter tjuvarna plats med det andra gänget tjuvar i bilen.  Hajar ni?
Det var så mycket roligare än vad det låter!
Sen åkte alla till Pellans och åt vid halv 3 tiden.

Efter det så skulle vi fortsätta att köra de där, men jag var totalt slut!
Så jag fick skjuts på Wikanders moppe ända hem till Harbo, först lämnade vi av Johanna då (Ja vi åkte 3 på moppen) sen vidare till Harbo.
Det var nå fruktansvärt KALLT! När jag kom in i huset hade jag ingen känsel i mina lår!
Klockan var nu 04:30 på morgonen och jag hade precis lagt mig. men inte kunde jag sova!
Men man kan ju säga att den kvällen/natten blev väldigt lyckad! Hade så sjukt kul med alla! :D

Söndag:
Vaknade vid elva av att Evelina messar mig :) Vi skulle somsagt till stan.
Evelina shoppade en hel del medan jag faktiskt inte köpte nånting! Coolt va !? Hade dåligt med pengar...
Sen var det 2-3 tiggare som sammarbetade genom att folk skulle ge dom pengar för att deras bror hamnat i en olycka och behövde medicin.
Jag kan inte lite på sånnt där främlingar, men jag gav en tia så att dom skulle lämna oss ifred sen för en tia är ju bara en tia... Han sa inte ens ''tack!''
Sen när vi skulle hem igen dyker hans vän upp med samma historia och ber oss: please please give me something! Men nu sa jag faktiskt ifrån. Dom frågade bara ungdomar efter pengar och inge vuxna!
Dom gav ut roser till dom som gav en peng, men om dom nu så gärna behöver dom där pengarna, varför köper dom då roser te.x? Hursomhelst... dom var skumma OCH irriterande.

Dagen avslutades med ett käk på mc´donalds. Tack för den underbara dagen Ewe! :D

Det var i stort sett min helg. Nu är det bara att tagga om tills nästa när jag åker upp till Pappa. + stålisloppet på Lördag! :)
Ska också försöka tona mitt hår nu så fort som möjligt. Tror det blir i helgen och det blir väl mörkbrunt eller brun/rött.

Förlåt för det långa inlägget, jag vet det är inte kul, bara drygt! 

söndag 4 september 2011

Galen helg!

Haft fullt upp varje dag, varje timme, varje minut och sekund den här helgen!
Jag har igentligen inte tid att berätta vad som jag har haft för mig just nu i detalj eftersom jag måste sova nu.
Klockan är 20:48 bara men är så sjukt trött! Sovit ca 10 timmar under hela helgen + att jag kom hem 4 inatt :S

Så nu säger jag godnatt till er alla och berättar imorgon om min otroliga helg! :D