fredag 5 april 2013

5 april

Idag har jag befunnit mig i stan i stortsett hela dan och shoppat loss! Åkte in med morsan, stefan och bror. Vi lunchade på ikea, gick till teamsportia men sen så splittrades vi vid gränby. Jag tycker faktiskt det är rätt skönt att shoppa själv nån gång ibland. Då kan jag stå i provhytten huuur länge jag vill utan att känna någon press! Jag lovar er, det längsta jag har stått i en provhytt är runt 30 min... haha! Fast föredrar ändå shopping med lite sällskap, blir mera skratt och socialt då :) Sen storhandlingen på ica maxi behöver jag inte nämna nånting om.

På kvällen sprang jag och stefan en runda i Harbo. Kändes faktiskt väldigt bra och inte alls jobbigt! Börjar komma igång nu! Hoppas man kan orka med träningen när skolan drar igång också...

torsdag 4 april 2013

Följ mig!

När jag inte har något vettigare att skriva så kan jag ju göra lite ''reklam'' ;) Jag tycker att alla ni som har instagram men som inte redan följer mig kan ta och göra de!
@Rehbecka

onsdag 3 april 2013

Pics

Lite bilder från idag...
I stan

Sitter på ett kafé i Uppsala med några goa vänner och har de mysigt! Vad vi gör nu återstår att se... Att bara träffas är underbart :D

måndag 1 april 2013

Våga vägra vågen

Många (Speciellt unga tonårstjejer) brukar stirra sig blinda på vilken vikt dom har.
Varför ska vi låta vågen ge bara ångest och besvikelser? Vågen är orättvis, det är bara en klump av siffror av vad något väger.

En våg visar inte:
- Fördelning av fett, muskler, vätska, skelettvikt osv.
- Hur du mår eller hur stark du känner dig.
- Hur din hud, hy, hår, naglar och mage mår.
- Hur kläderna sitter, hur frisk du är, hur din grundhälsa är.
- Vad du har för vilopuls, sömnbehov eller din utstrålning.

- hur din kropp utvecklas när du börjar träna och kanske ökar din muskelmassa, äter bättre, blir starkare i kroppen osv. 

Så släng ut skiten och fokusera på det positiva istället! 
källa: http://www.ptfia.se/fia-sager/vi-pratar-om-vikten/

Slog till stort på glassbilen

Jag önska att jag hade filmat när jag, morsan och stefan stog ute vid vägkanten och väntade som tre stolpskott på glassbilen ;) Det såg bara så löjligt ut... Vi köper sällan från den bilen men idag när vi satt vid köksbordet och åt så sa jag lite på skoj ''nej men vad säger ni, ska vi köpa lite glass?'' Och ovanligt nog så slutade de med att vi alla köpte något ;)

100 kr fattigare och 900 ml glass rikare... dyrare än ben & jerrys... men jag är alltid så snål annars så nu tänkte jag bara skitsamma :D
Självklart valde jag 2 choklad bland dom smakerna som fanns :) finns inget bättre än choklad

Orka va normal!

Okej jag kom på en sak! Om jag lägger mig på mage ner i sängen, virar täcket omkring mig, ställer datorn framför och tar kort så ser jag ju faktiskt ut som en mask? Eller hur? Tänkte bara om ni ville se mitt egna lilla nattflumm i min ensamhet... ;)