lördag 18 oktober 2014

Freddy WR.UP

Första arbetspasset avklarat för den här helgen och kör på samma pass imorgon igen. Jag hamnade på äldreboende den här helgen istället för hemtjänsten som jag oftast annars är på. Det var faktiskt ovanligt lugnt större delen av dagen så det är skönt! På kvällen blev det värre dock men det gick ändå bra..

Nu under kvällen har jag haft det sjukt tråkigt.. Det kändes lite onödigt att åka iväg när det blev sent. Så gissa vad jag har gjort istället? Jo - beställt hem några DRÖMBYXOR från Freddy WR.UP®! Har fantiserat om dom där byxorna så länge så kunde inte låta bli ;) Byxorna har nämligen en speciell design och material som formar rumpa & lår. Byxorna framhäver liksom formerna på bästa sätt eller vad man ska säga, haha! Och ja dom är riktigt snygga för jag har sett andra personer som äger likadana. Hoppas bara dom är värda de priset för dom ligger runt tusenlappen. Men det är tack vare extra inkomsten som man kan unna sig ibland...

Hade svårt för att bestämma mig mellan dom här färgerna men blev svarta tillslut. Kommer säkert ångra mig och vilja ha dom andra sen hahah

fredag 17 oktober 2014

Hemma

Fredagkväll och jag sitter hemma i soffan och degar. Jag vet faktiskt inte när jag senast hade en ensam kväll hemma på en helg? Jag hade först tänkt åka iväg med en kompis på annat men sen blev det inte så för jag känner mig alldeles för seg då jag fortfarande är lite krasslig i förskylningen + att jag har plugg att ta igen. Jag är så dum att det första jag gjorde idag när jag kände mig hyfsat frisk och pigg är att jag går ut och går flera km. Efter det så kände jag mig inte lika frisk längre hehe... Det gör jag inte om!
Så nu ska jag bara ladda om och försöka bli pigg igen. Imorgon har laget match mot Storvreta och sen så ska jag jobba hela eftermiddagen/kvällen. Och på Söndagen väntar ännu mera jobb igen. Så jag kommer att ha lite fullt upp! Vill bara att den här helgen ska gå fort och att nästa vecka kommer gå lika fort för jag vill ha looov nu! Har några planerade saker som jag ser så mycket fram emot!! Men självklart kommer det nog hända spontana händelser på lovet också som det brukar göra ;)


Hahaha alltså den här bilden under är så klockren! Det värsta jag vet är när man typ sitter på bussen bredvid en främling eller i skolan bland folk man kanske inte umgås så mycket med och så ska man kolla snapchat, och så råkar man ha främre kameran på, och så ser någon det... Ingen vacker syn säger jag bara ;)

vemdalendesign - Statement brace 'Thyroid' Välgörenhetsarmband

Nu finns det ett välgörenhetsarmband för oss med sköldkörtelsjukdomar! Armbandet kostar 149 kr och då går 50 kr direkt till sköldkörtelföreningen. För er som inte vet vad det är så är det en förening som ständigt kämpar för att få in mera kunskap i vården om just sköldkörtelproblem och allt som hänger ihop med det och jag är själv med i den föreningen. Men det inte bara för att få in mera kunskap i vården utan även att det sprids till andra personer som kanske har sjukdom utan att veta om det!
Jag ska helt klart köpa hem ett direkt då jag själv har min hypodiagnos. Jag visste ju knappt själv att jag hade någon sköldkörtelsjukdom från början. Jag fick antidepressiva läkemedel, sömnpiller, ångestdämpande, konstiga pulverdrycker för magen och ja, listan kan göras lång. För läkarna undersöker sällan den riktiga ORSAKEN till varför man mår som man mår. För allt berodde ju på en sköldkörtel som inte fungerade på mig, och alla dessa ''piller'' som jag fick förvärrade bara allt med sköldkörteln.

LÄNK:
vemdalendesign - Statement brace 'Thyroid' Välgörenhetsarmband

onsdag 15 oktober 2014

Onsdag

Här sitter jag och har det tråååkigt och förskylningen har bara blivit ännu värre. Jag tar nässpray varannan timme, sov med 5 kuddar under mitt huvud inatt och kan inte äta eller prata, men förutom det så är livet på topp antar jag ;) Det var en skata som flög in i en vägg på vårat hus för några minuter sen och det gjorde min dag lite bättre iallafall HAHA! Om jag var en skata så hade jag säkert råkat göra exakt samma sak...

Om några timmar ska jag iväg till tandläkaren och jag har lite smått panik över de.. Sjukhus och olika undersökningar som kan vara riktigt jobbiga är jag inte längre ''rädd'' för. Jag har redan gått igenom så mycket där och har en väldigt hög smärttröskel. Så jag kommer in där ''lika a boss'' typ ;) haha.. Men tandläkarbesök däremot: USCH! Det är nått med tandläkarbesök som är så obehagligt. Jag blir som en 9-årig flicka igen och som helst vill ha mamma med mig haha! Jag är livrädd för att jag ska behöva göra en rotfyllning, ta en spruta i tandköttet eller nått sånt.

tisdag 14 oktober 2014

Äldre höstbilder

Valde ut några helt random bilder som är tagna september-november åren 2010-2013. Vi har ju trots allt kommit halvvägs genom hösten nu. Vet inte vad ni tycker men själv så älskar jag hösten!























Sjuk

Visste att den här dagen skulle komma... Jag har blivit megaförskyld och halsen ska vi inte ens tala om. Har tandläkartid imorgon dessutom så kommer väl hosta tandläkaren rätt upp i ansiktet haha.. 
Vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva. Finns ju ingenting att berätta eller göra när man är sjuk. Har bara plugg jag ska göra. Jag har inget liv just nu. 

Atm, HAHA

söndag 12 oktober 2014

Helgen

Den här helgen har det hänt en hel del (somvanligt haha). I Fredags så chansade jag på att tanken i bilen skulle räcka hela vägen upp till min pappa, men det är ju ändå hela 7 mil dit. Så vid ett tillfälle så slutade bilen rulla och det hände ingenting när jag tryckte på gasen. Och det var mitt på 56ans bro! Men som TUR var så kom det igång sen igen ;) Tror att det var för att bilen började ta från reservtanken. Sen när jag tanka så märkte jag att det bara var 3 dl kvar i tanken så det hade bara räckt nån halvmil till. Tur eller vad!? Haha!

Sen hämtade jag upp lillsyrran från skolan och hon hade ingen aning om att jag skulle komma eller att vi skulle åka och bada. Så gissa om hon blev glad när hon såg mig där i bilen och fick reda på att vi skulle bada? ;)
Senare på kvällen så åkte jag vidare på 18årsfirande. Det blev fika, paketöppning, lite allmänt häng och åkerbilsrally som var superkul! Senare så hämtade jag upp en kompis och körde hem honom från ett ställe. En person på det stället som jag inte alls vet vem det var tyckte tydligen att jag var väldigt snygg också. Inte så diskret direkt haha!

På lördagen var det seriepremiär för innebandyn. Killarna vann och tjejerna förlorade tyvärr. Hoppas på bättre lycka nästa helg då vi har hemmamatch igen! På kvällen åkte jag på ungdomssamling i Heby och vi körde bland annat levande tipsrunda. Man får olika frågor på alla som är där. Till exempel så var en fråga ''vem är mest feministisk?'' och då skulle dom tre personerna (som var killar såklart) tävla om vem som fick på sig nylonstrumpbyxor snabbast ;)

Så det var min helg hittils! Idag vaknade jag upp lite krasslig i halsen och väldigt seg, men ska ev bort ikväll iallafall på lite filmmys då jag är ledig imorgon. Sorry för det långa inlägget, vet inte hur många som orkade läsa ;)
''Höstväders-krullfrisyr'' som inte kräver någon locktång. Bara att gå ute i regnigt och blåsigt väder och sen är det klart!