lördag 8 september 2012

Ingen kulturnatt för mig...

För några timmar sen blev jag tillfrågad att hänga med in på kulturnatten u Uppsala ikväll och jag trodde verkligen jag skulle in dit ett tag men sen bara... nej.
Varför jag inte ska dit är för att jag sov 5-6 h inatt (katastrof för mig!), har en massa tråkigt plugg, har blivit lite firad idag igen med god mat, och så vill jag ta en softkväll bara med min Anthon Berg choklad :')

Så nu ska jag lägga in en ljudbok i telefonen som läser upp kapitlet vi har prov i. Så jag ska testa träna på gymmet och plugga samtidigt genom ljudboken och se om man lär in sig snabbare då :) Smart va!? Nej men det var lärarens förslag...

Passar på att visa det jag fick igår :)

Taken 2!!

åååhhh jag blev nyss superduper glad när jag fick reda på att filmen ''Taken 2'' ska komma ut! :D
1an är typ min favoritfilm över alla filmer i världen så jag hoppas 2an är lika bra! Och Liam Neeson som spelar huvudrollen är ju så 7kt grym! Tror jag är lite kär i honom...
MÅSTE SE DEN PÅ BIO NÄR DEN KOMMER UT!!!!! <3 br="br">

fredag 7 september 2012

Tror jag är i himmelriket!

Ser ni vilket proffs jag är eller!? Har bakat allt helt själv och lagt upp det snyggt och prydligt :D
Ni skulle bara veta hur mycket jag frestas av allt gott just nu! Även fast jag redan fikat en hel del av det... i smyg ;)
Som ni ser så kör jag på fruktsallad + glass + chokladsås istället för tårta. För tårta smakar bajs.
Tack och hej!
 Gullige Stefan ville vara med på bild :D
 

SJUTTON

En sketans bra dag har jag haft hittils! :D Blev väckt och fick te och presenter på sängen (pengar mest) I skolan var det lite sega lektioner... Men vi har annars under skoldagen käkat på subway, flummat, skrattat och flummat lite till!

När jag kom hem ställde jag mig och bakade minimuffins och har just nu muffinsmet i hela håret som jag ska ta bort! :) haha... kommer familj och släkt vid halv 7 så nu ska jag ställa mig och skära upp en stor fet fruktsallad och så. (bilden...)

Och ikväll åker jag bort!

TACK FÖR ALLA GATULATIONER PÅ SMS, FACEBOOK, och allt annat! :D:D:D


förfestar lite med en muffin... ;)


torsdag 6 september 2012

Snart dags för fredag igen!

Jag blir för sjutton sjutton år imorgon! Men jag känner mig inte alls taggad? Men det blir säkert en bra dag imorgon, eller nej det snarare SKA bli det. Jag tänker inte sitta hemma imorgon kväll iaf, får se vad som händer. Åker kanske till Tärnsjö för ungdomsaktiviteter där, för nånting ska jag göra! Och vad jag än gör, så ska jag ha galet kul imorgon! :D


Sen vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon... har ju inte shoppat på evigheter och då känns alla kläder så trista... (ni tjejer vet vad jag menar) ser ju ut att bli nått vitt eller svart iaf... heh.. ;)

onsdag 5 september 2012

Tjabba tjena!

För det första så sov jag verkligen skitdåligt inatt. Hade typ hjärtklappning hela kvällen igår och kallsvettades. Drygt jao... men skoldagen gick helt okej iallafall :)
Idag blev det stegklättring. Tyvärr så var den största stegen (32m) inte där, utan vi fick bara prova på 14 m. Vilket var en besvikelse för mig för vill ju vara högt uppe! haha :P men kul att prova på lite iaf!
 
Nu snart rullar jag iväg till gymmet. Har inte tränat på 1 vecka + att det brukar hjälpa mig att sova bättre också :) Men ska ta ett lugnt pass, måste tänka på att inte ta ut sig för mycket.

Bjuder på ite bilder från idag! :D





tisdag 4 september 2012

Säljes



Intresserad av att köpa hamsterbur + en massa tillbehör? Min guldplutt dog ju i våras, så nu får grejorna gå vidare till nån annan. Tryck bara här !

Chokladbollsgröt

Yes du läste rätt ;) Vem gillar inte chokladbollar!? Här kommer ännu ett recept, som inte innehåller några dåliga saker. Sötningen väljer du själv (jag valde vanlig honung)

1 dl havregryn
1 tsk bakpulver
1msk kakao
1½ mks kokosflingor (Jag tog en klick smör för jag hade slut på kokos och det funka det med!)
lite salt
2 msk kaffe
3 msk mjölk
1 äggvita
honung/mosad banan/sötningsmedel

Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör ner resten av ingredienserna och häll ner smeten i en ungssäker skål.
Grädda mitt i ungen i 225 grader i ca 15-20 min.

Toppa med något kallt som te.x kvarg om du känner för det. Enjoy!

lånad bild

måndag 3 september 2012

Just nu är jag inte lika stark ...

Nya piller och höjande doseringar. Det är ju påväg åt rätt håll, men dagarna när man precis höjer medicinen är verkligen tuffa. Depression, ångest, hets/tröstäta, ingen sömn och allt de där...

söndag 2 september 2012

Stalker?

Vad är det för skitkommentarer i det HÄR inlägget? accepterade alla 50 nyss som låg i skräpposten. (tryck ej på dom, det är säkert virus) nån erfaren bloggare som vet varför vissa inlägg ibland blir spammade med skumma kommentarer...? Det verkar ju vara samma person på dom alla...
Eller är det bara jag som får sånna här kommentarer? Händer väldigt ofta men har ordnat satt alla hamnar i skräppost innan dom publiceras.
Jag bara undrar varför? och vad är det?

Idag har jag...

- hämtat in alla höst/vinterskor! Eller nja... det var snarare mamma som hämtade in dom och jag provade mest bara...
- Lagat lasange till middag (Köket var en katastrof men maten blev underbart GOD! :D)
- Tvingat mig själv att läsa en bok för första gången i mitt liv (typ) bara för att vi måste presentera en bok på svenskan
- Bränt handleden i ugnen när jag bakade chokladmuffins buhuu...
- även fått smält smör i ögonen när jag baka, hur jag lyckades med de är en annan sak!
- Gjort iordning frukost till imorgonbitti bara för att jag en zombie på morgonen...
boots in my <3 td="td">