lördag 1 september 2012

händelserik lördag...

Det är lördagkväll och jag jobbar matte... bara för att jag jobbar segt i matte liksom :( men sånt é livet!

Annars idag så har jag fyllt frysen med en massa bakelser tills nästa helg. Det blev chokladbollar, chokladmuffins, schackrutor och mockarutor (alla är ''chokladsaker'') :D

Nej men nu ska jag snart se på film och dricka pepparmynt-te och glass! Vet inte mer vad jag ska säga... förutom att jag tror jag är ledig på tisdag från skolan? Men det har inget med inlägget å göra, nu börjar jag babbla om ingenting. HEIDO!

promenad i regnet till ackis igår, rätt mysigt :)

Utmaning 21. Därför tränar jag

Ibland har jag hört kommentarer till mig som ''du är ju redan smal, du behöver inte träna!''. Och sånt stör jag mig på rejält. Jag tränar inte för att bli smal. Jag är och har alltid varit det naturligt. Komplimanger som jag däremot gillar att få är ''du är bra stark till skillnad mot din kroppsmassa!''

Varför jag tränar är för att jag har mål. Jag håller på att bygga upp muskelmassa samtidigt som jag också håller igång min kondition som jag har byggt upp under ett par år.
Jag tränar för att må bra, för att hålla mig själv frisk och bo i en sund själ i en sund kropp.

Och en sak som jag kan säga er är att allt blir bara bättre och bättre hela tiden! Jag har te.x aldrig haft en sån bra kondition som jag har idag!


fredag 31 augusti 2012

17 års-kris!

Jahapp... ikväll skulle jag igentligen iväg på födelsedags-partaj och imorgon hade jag konsertuppvisning med musikskolan. Men nu funkar inget av det för mig. För jag vaknade upp med både halsont och förskylning imorse... skitkorv! (men jag lyckades ta mig till skolan iaf)

Så nu da? Blir väl honungste och film för min del... Kan väl vara mysigt det med. Ikväll har jag bland annat bakat inför nästa fredag också, blir 17 år då :o herregud, jag vill inte bli äldre! :( Trivs bäst som 16-åring !

Det här märket såg och och Evelina i stan igår, man blev rätt glad :D

torsdag 30 augusti 2012

Utmaning 20. Det här åt jag idag

Oj då, hade totalt glömt bort att jag hade en sån där ''lista'' jag ska ta mig igenom. Så nu kör vi en ny ''utmaning''!
Har inte bilder på allt men jag skriver ner det istället.


Frukost: En skål med standardfil & musli (Pauluns ftw)

Skol-lunch: Ungspannkaka & sylt + en dubbel mjuk ostmacka. Nybakat och färskt det é fina grejer de ;)

Mellanmål: En tripp till ica för att köpa choklad och tuggummi! Ett typiskt mellanmål på skoltid jao...

Middag: (bild) Ungsbakad torsk med potatis, sallad, paprika, broccoli. Det jag dricker är en multivitamin dryck från Anna Skippers egna hemsida. (Alltså ingen skit produkt som dom vanliga ''ABCDE vitaminerna'' från ica)

Kvällsmål: 2 knäckebröd m. skinkost & kalkon. Fruktsallad med äppeltärningar och vindruvor + massor av kanel på! Och 1 skål frysta hallon.
Sen brukar jag gå och småäta varje kväll allt från glass till nötter tills det är dags att sova hahaha...

onsdag 29 augusti 2012

En av dom bästa dagarna...hittils!

Har haft en sån awesome dag! Iallafall för att vara en vanlig skoldag?
Nu börjar ju allt dra igång på allvar, och Onsdagarna kommer nog alltid bli lika spännande ute på brandstationen! :)
Idag blev det hinderbanan, springa upp för 40 m högt torn på tid, och sen springa ett skogs-spår på tid. Me like!! (y)

Sen fick vi våra brandkläder för vi skulle fixa gruppfoto i dom. Men jag, eve och mickan fick lite smått panik när alla andra redan gått ut dit och vi var sist. Så vi sprang allt vi hade genom korridorerna innan vi kom ut i luften i några kilos tunga kläder... Alltså ni skulle behöva sett synen för att själv fatta... det såg rätt kul ut om man säger så ;) Liksom springa i tunga och tjocka brandkläder i strl 190 för första gången HAHA!!

Sen blev det dagliga lunchen och sist matte. Men det behöver vi inte gå in på ;)

Dagens lunch i skolan. Ska föreställa pyttipanna! Gott? Nej.

tisdag 28 augusti 2012

Jag har samma puls som en elit-idrottsman...

Idag var det dags för läkarbesök igen dåe... Känns som att en stor del av bloggen har börjat handla om en massa sjukdomar och sånt hehe...
Men iallafall så är allt ett mysterium med sköldkörteln kan man säga. Även fast många värden är bättre så är symptomen förtfarande kvar (dock kanske inte lika allvarliga)

Min kropp går på ''lågvarv''. Som rubriken säger så har jag en puls på 48 slag/minuten och väldigt lågt blodtryck. (självklart har träningen påverkar pulsen lite också, men jag tränar ju inte 5-6 h/dag som elit idrottarna) Så det är orsaken till att jag ofta är yr och svimmar och inte är vid medvetande vid perioder. Alltså att jag bara sitter och inte gör nånting (lever i mina tankar). Eller kortare sagt: att jag inte är helt klarvaken helt enkelt.

Jag har aldrig riktigt gillat den läkaren jag fick, han har inte tagit allt seriöst. Fick t.o.m göra 2 olika tester idag som jag skulle gjort för längesen! Och sen så vart han själv beskymrad och undra varför saker och ting inte stämmer.

typ jag?

måndag 27 augusti 2012

Lite småshopping

För er som är intresserade så kommer bilder från gårdagens shopping här! :) Inte nå mycket, nästan lite löjligt inlägg? men... äsch. Gör det för uppdateringens skull!
Jeansen från Gina ska jag byta, har blivit ett hål på dom från ingenting. Kass kvalité! :(

Gina 299 kr
Sport-bh H&M 199 kr + tubhalsduk Cubus 99 kr