fredag 19 oktober 2012

GRATTIS EVE!!

GRATTIS MIN UNDERBARASTE EVELINA SOM BLIR 16 ÅR IDAG!!! Massa pussar & kramar!! Du är bäst, underbarast och finast! :D


onsdag 17 oktober 2012

En fet bunt med papper till mig, tack!

Har fått hem över 30 A-4 papper som jag ska fylla i från en läkare nere i Tranås (småland). Det är en massa frågor om symptom och sjukdomar och blabla....  Hon tyckte tydligen att jag var en intressant patient och vill ta en ''närmare titt'' eller vad man ska säga?
 Satt jag ska även åka ner dit nån dag framöver med mamma. Vet inte när. Det kan hända inom ett par veckor till flera månader. Rätt kul att hon vill veta mera om just mig och min sjukdom, 40 mil härifrån liksom :) kanske hon vet varför allt hände som det gjorde?

tisdag 16 oktober 2012

Tjabba tjena! Idag har det varit jobbigt och segt hela dagen... Somna på bussen och på lektionstid (nästan..) men det är väl somvanligt en liten svacka i måendet igen.

Måste berätta om igår också då min mobil blev stulen i skolan :o Smart som jag är så glömde jag kvar den på bordet i datasalen och när jag kom tillbaka för att hämta den så var den borta.
En annan elev hitta den ca 1 timme senare avstängd inne på en toalett. ASSÅ!!!! Vilken idiot är så omogen att man gör nått sånt istället för att bara lämna tillbaka den!? Värst av allt är att jag inte har nått kodlås satt den som tog den kan ju ha kollat på allt möjligt... typ massa privata saker :(

Nu ska familjen iväg till gymmet och kötta, men jag pallar inte de idag. Ska dö i soffan framför en film istället. Kramisar :)

 heheh.. hade liiite kul i skolan idag iaf när jag såg att några andra hade staplat borden. ''Jag måste stå på dom!!'' tänkte jag direkt ;)
(and she did it, like a boss....)