fredag 25 januari 2013

Hemmakväll

Skulle egentligen iväg ut i kylan ikväll och köra ''capture the flag'' med dom på tonår men jag känner mig inte helt i form för de. Känner mig seg/förskyld och hade småont i halsen imorse så jag vill inte riskera att bli sjuk. Jag satsar på att ha kul imorgon och söndag istället. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra istället..? Se på gladiatorerna såklart!! :D Men innan de ska jag fixa en god middag till mig själv och sen vet jag inte. Är ensam hemma :)

Kom på att jag har en massa plugg jag måste göra också, men de pallar jag inte... Skolan är bara bajs just nu. Tur att man har praktik om bara nån månad!

Muntrar upp mig själv med lite musik från barndomen... ;) 

torsdag 24 januari 2013

Good feeling

Känner mig så glad just nu! Dels för att jag bara har 2 lektioner imorgon och sen för att jag har sån härlig träningsvärk i rumpan och baksidan av låren. Jag verkligen älskar träningsvärk, det gör typ ont på ett skönt sätt :D Sen är jag glad över att det är fredag imorgon såklart så att helgen kan dra igång ;) Och jag har somvanligt lite planer i helgen :)

Nej nu ska jag ut och döda min träningsvärk genom en promenad med mamma.


tisdag 22 januari 2013

Förändring

Hahah jag kollade igenom gamla bilder på datan. Allt mellan 2009-2012. Den första bilden är från 2009 och den sista 2012. Alla dom andra bilderna är från åren däremellan :) Tyvärr så var jag för feg på att bjuda på dom fulaste bilderna jag hitta, men ni kan ju själva se skillnaden lite. Iallafall den första bilden tills nu ;)

måndag 21 januari 2013

Ingen bra dag idag inte... Jag vaknade och kände mig jätteseg. Satte mig tillslut på bussen på väg in till skolan och mot slutet av resan så börjar det snurra i huvudet på mig och jag börjar vingla lite åt alla håll.
Jag åkte dit totalt i onödan. Orkade inte stå och var inte så ''kontaktbar'' under tiden jag var där. Kommer knappt ihåg vad jag sa eller nånting. Ganska wierd... Jag vet inte hur många väggar jag gick in i längs vägen hem. Minst 5 ggr iaf? Folk måste trott jag var berusad eller nått...

Känner mig däremot bättre nu! Tror inte de är/var nått farligt. Säkert för lågt blodtryck elr nått.

söndag 20 januari 2013

Jag tar dopingpreparat...

Nu blev ni allt chockade va? ;) Det är faktiskt sant, fast ändå inte.
Det är så här att det sköldkörtelhormonet T3 som jag tar brukar vissa personer använda som dopingpreparat i jättestora mängder. Sånna mängder tar naturligtvis inte jag. Jag vet inte hur mycket T3 det behövs för att få sån där dopingeffekt. Men jag kommer snart att höja mitt från 40 till 60 mg snart, sen blir de förmodligen den dosen jag kommer ta livet ut.

T3 hjälper kroppen att bygga upp proteiner/muskler, fyller på med ny energi och gör så att man orkar mer.
Lite kul fakta bara. Ni får inte tro att jag ska bli någon bodybuilder nu ;)

ööh, fattar ingenting av bilden... tyckte den såg cool ut bara.

Powersmoothie

Det var längesen jag slängde in ett recept här i bloggen så nu får ni något riktigt nyttigt, mättande och upppiggande! :) Perfekt frukost som jag har hittat på själv (förutom grunden då) som jag brukar variera lite (se alternativen). Den får absolut 4 av 5 toast ;)

1 dl havremjölk (alternativt juice, mjölk, yoghurt)
½ banan (eller 1 skalad kiwi)
1-2 dl frysta bär (jag brukar ta mest hallon, sen lite blåbär, mango och ananas)
1 rått ägg
1 msk krossade linfrön
Ev. lite honung som sötning
0.5-1 dl havregryn

Nu tänker ni säkert att havregryn och råa ägg i smoothien är skitäckligt. Men det smakar inte alls så mycket som man tror. :)
Söndag morgon

La mig lite efter 03:00 och vaknar 09:30. Va är de här!? Jag kommer vara en degklump idag. Men jag hade iallafall en fantastisk kväll igår! :D Fast de visste man ju redan att man skulle få... ;)

Sen var de många blandade åldrar iår, mer än vanligt. Man dansar kille och tjej, och tjejerna får skickas fram ett steg efter ett litet tag. När jag skickades fram till en liten pojke så såg han helt livrädd ut. Jag sa till honom ''kom igen nu, ska vi inte dansa?:)'' men då bara sprang han där ifrån. Haha! Kände mig lite dissad ;)

Slänger in några bilder som alla är lånade av Pär-inge Larsson...