lördag 25 maj 2013

God morgooon

Hallå gott folk !
Hjälp vad fullt upp jag har haft det, men på ett bra sätt :) Min bror David fyllde hela 20 år igår, men han ville inte synas på bloggen igår. Måste tipsa er om att han är en grym tecknade som förmodligen ska studera på en konsthögskola i höst! Han har sålt flera tavlor till folk och är ni intresserade att beställa något så är de bara att kontakta honom (elr mig) :)

Efter födelsedagsfirandet så var jag iväg på ungdomsmöte i Tärnsjö. Det var härlig lovsång och bra andakt. Och efteråt så körde alla ''land och rike''. Hoppas ni vet vad de är? Aja, det blev iallafall helt kaaaaos och jag och dom flesta andra satt verkligen och asgarva hela tiden för vi körde inte seriöst alls. Te.x djur på N på 4 ben? - Nanne grönvall. JAJAMENSAN POÄNG DÄR!! Nej men man måste nog ha varit med själv för att fatta ;)

Idag då? Ska käka brunch i solen nu, kanske åker in till stan, och på kvällen blir det väl beachvolley with my polare.
Hade ingen bild som passa på inlägget så valde den här, bara för att :)

torsdag 23 maj 2013

dagens teknik...

Jag kommer inte in på min mejl längre. Varje gång jag loggar in så står det att någon annan är inne på min mejl någon annanstans!? Får ju lite panik nu... Har varit så i två dagar och jag behöver gå in där ju!! Använt den mejlen i åratal till en massa bra grejer. Inget jag bara vill kasta bort och glömma direkt. Har provat skicka lösenordet till min andra mejl men den kom jag inte heller in på. Sen provade jag alla andra alternativ men då svarade jag bara fel på allt som man behövde svara på för att få komma åt sin mejl igen (inte lätt att komma ihåg hur man tänkte när man skaffade mejladressen för 6-7 år sen?)
SKITGREJER! Aja, jag kan blogga fortfarande iallafall ;) 
Ny mejl : rebeckaeklund@live.se 

onsdag 22 maj 2013

Onsdag

Jag tänkte bara kika in här och säga hej! Märker verkligen hur statistiken sjunker när jag inte bloggar så mycket om dagarna. Men precis som alla treor tar studenten snart så har även jag (fortfarande) rester att få klart innan sommarlovet.. Men det är bara att ta sig igenom det! Fritid får jag ju lite nu iallafall. Har varit iväg till gymmet för första gången på 2 veckor idag eftersom att jag slutade redan tjugo i tolv pga håltimme. Och skolan idag var egentligen helt ovärd. Vi fick våra roller inför skolavslutningen då vi har en egen uppvisning och sen på matten så hade vi ingen lärare. Kan ju erkänna att det inte blev så mycket alls gjort på den lektionen.. istället smet vi ut och käka lunch ;) Läraren märkte inget iaf :D


(bild från i söndags, så att ni inte tolkar att jag gick runt i kjol idag) ;)

måndag 20 maj 2013

I skolan

I svenskan så får jag nuförtiden bara E eller D i betyg. (som jag inte är nöjd med) men när de gäller att skriva låttext så får jag minsann direkt ett A! Blev bara tre minuters arbete också eftersom jag redan har en massa färdiga texter i skallen ;) behövde bara skryta av mig lite för jag blev så glad :D