lördag 29 oktober 2011

Det är så underbart att ha huset för sig själv en lördag som denna!
Kvällen igår var också riktigt trevlig :) Kolla på matrix med tonår på storbildsskärm.
Kom ihåg att jag alltid såg den filmen när jag var 6-7 år ensam, fattar inte varför? Sen på natten fick jag alltid mardrömmar, haha...

Började den här morgonen med en jättetråkig frukost.. finns seriöst ingenting att äta här hemma, till och med smöret var slut! Så det blev en torr macka, päron, actimel och grönt te. Sen lite kladdkaka på de!

Efter frukosten körde jag ett tränings-morgonpass. Körde Paolo Roberto samvanligt :D Så det blev olika övningar under en halvtimme. Det värsta var att jag gjorde en övnings fel så jag har skitont i ryggen nu..

En viktig sak att tänka på är att man måste ju köra ryggövningar också om man ska träna magen eftersom att annars kan man få ont i ryggen.

Om en halvtimme åker jag in till Uppsala och möter upp morsan för att storhandla ;) Så nu måste jag göra mig klar inför stan och sen drar jag!

Bara för att Jane är så göllig... <3

fredag 28 oktober 2011

Sitter i köket och har nyss bakat en kladdkaka. Jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv! Har inte käkat godis på typ 3 veckor :D Förutom den där chokladkakan förra torsdan... (a)

Men jag undrar en sak, är det inte bra att käka för mycket frukt?
Jag äter äpplen, päron och vindruvor i mängder! Har bytt ut det mot glass som jag åt nästan varje dag efter skolan förut. Frukt har ju mycket fruktsocker i sig ? Och vissa säger att det INTE är bra att få i sig för mycket av de.. men jag vet inte ? det kan ju inte vara sämre än glass iaf!!

Ikväll blir det förmodligen filmtajm!! Tror jag skippar spårningen i våla, jag följer strömmen och det ser ut att  det blir Tärnsjö med vännerna! :)

TAGGA HÖSTLOV NU DÅ! Tror de kommer bli helt awesome om allt går som planerat ;)

flashbacks...

torsdag 27 oktober 2011

Snart åker jag iväg på öppet hus på bolandsgymnasiet!
Känner verkligen att cultus är det rätta för mig men måste ju ha några andra val utifall. Så jag ska checka läget hur estet - musik linjen ser ut där på boland. :)

Imorgon är det helg vilket också innebär att vi får LOOV då! :D
Vet fortfarande inte vad som händer imorgonkväll. Blir antingen spårning, filmkväll i tärnsjö, eller happening. Men jag tror inte det blir happening eftersom det inte är några från våla som ska dit vad jag vet. Får se imorgon hur de blir! Jag är en sån där som bestämmer mig i sista sekunden, så är det med plugg också, - gör allt dagen innan det ska lämnas in.

På Söndag åker jag och Jessika kanske in på WL2P evenemang, men det är inte helt klart än det heller.

Nej nu måste jag åka in till storstaden!
Hare gött! :D

tisdag 25 oktober 2011

Skolan har varit ganska somvanlig den här veckan, förutom matten som jag är nervös för. Har ju prov på fredag!! Och jag fattar 0... Kan INGENTING.
Det är verkligen tufft nu inför gymnasiet och allt, jag kämpar allt jag kan för att hålla G-nivån i matte.

Sen kunde jag inte sova nå bra alls inatt.
Skulle för en gångs skull testa sova utan att ta ett piller som hjälper mig somna, men nej - det funkade ju inte. Senaste gången jag kolla på klockan så var den 00:21 och då var jag helt klarvaken.
Somnade nån gång tillslut men sen fortsatte jag och vakna varje halvtimme! GAAH!!

Nej nu ska jag träna lite Paolo Roberto (min personliga tränare genom dvd & bok) haha! Kul äre :D

söndag 23 oktober 2011

Och så var det Söndag igen... snart dags för en ny vecka!
Bara 5 dagar i skolan sen är de höstlov. Ohyes"! Känner på mig att höstlovet kommer bli grymt! Har en del saker planerat då! :)

Igår var jag i stan med Eveliiiina! :) Hon shoppade loss somvanligt och jag köpte lite grejer jag med såklart! (sakerna under)

Efter att vi hade käkat på Mc´donalds (donken) så åkte vi hemåt. Jag åkte till gränby för att möta mamma där och sen åkte hon och jag vidare till min moster Siv eftersom hennes man fyller år om 1 vecka!
Efter att vi hade varit där ett tag så åkte vi tillbaka till gränby centrum sen för att kolla på lite träningskläder. Tyvärr var det jag letade efter slut, så det blev bara ett träningslinne. :)

Nu ska jag käka fisk & potatis, byta om till träningskläder och sen iväg till gymmet!

Gårdagens inköp:
Vindruvor, ICA 25:- HAHA, var bara tvungen ;)
betalningen var en höjdare de med när jag och Ewe körde på självscanningen!

Stickad tröja, H&M 299:-

SOC träningslinne, 149:- 299:-


Eyeliner, KICKS 95:-