tisdag 24 februari 2015

Ny videoHar börjat bli en trend för mig det att driva med hur mammor är/kan vara, min mamma säger att hon inte tycker om videos när jag driver med henne (har flera men som jag inte lagt upp) men ändå så skrattar hon åt dom..? ;)
Är inte jättenöjd med den här videon dock. Jag hade tråkigt här hemma och gjorde nått helt oplanerat bara + att kvalitén är rätt kass. Det tog typ 3 minuter att spela in allt och sen klippte jag ihop allt på 5 minuter.

måndag 23 februari 2015

Helt ok Måndag!

 Slut på lov och jag var inte alls taggad på att komma tillbaka till skolan idag. Men jag måste erkänna att våran håltimme på över 2 timmar idag var en av dom bättre! Vi flummade runt som bara den haha! Jag och en till höll på med en rullstol och körde (eller rättare sagt sprang) runt med den i skolkorridoren, och jag fick världens skrattanfall så jag kunde knappt stå upp.. Sen körde vi till ica.  Ibland får man vara lite busig, det är det som gör livet lite extra roligt ;) Sen gick jag runt med en byxblöja, nackkrage och stetoskop på mig. Sen köpte vi popcorn, saft och choklad för en femtiolapp som vi hade hittat på golvet. Så sen satt vi där och svulla och levde livet liksom.
Blev väldigt mycket av ordet ''sen'' i det här inlägget märkte jag nu men... äsch.