lördag 15 mars 2014

Gladiatorerna!!

Jag och Charles passar Simone den här kvällen medans pappa och Marie är bortresta. Självklart tittar vi på premiären av gladiatorerna!!

fredag 14 mars 2014

Tjejkväll

Ska träffa mina bruttor den här kvällen! Maja och Jessika kommer över om några få minuter och sen ska åka vidare till Uppsala för bio och mys :) Förresten så ska det tydligen bli oväder ikväll + att jag känner mig fortfarande inte säker på statskörning haha :( men det ska nog funka!

Sen har jag fått ont i benhinnorna igen.. Skiiitgrejer!!! Men det är bara att vila benen mer, ta extra MSM, magnesium och omega 3 och bara hoppas på det bästa. Kanske ska fixa nån läkartid för jag har hört att man kan få tabletter som kan motverka benhinneinflammaiton..?

Två bilder från i höstas:
Alltså... Jag kan bara inte sluta skratta åt den här bilden!

onsdag 12 mars 2014

Kära människor... Till att börja med så vill jag berätta att jag har börjat dricka kaffe. Kaffeee!! Jag som alltid har hatat smaken av kaffe! Men sen började jag smaka vissa gånger och dom gångerna blev fler och fler och nu tar jag typ en kopp om dan (självklart med mjölk i). Men jag ska försöka att inte börja dricka det för regelbundet och ofta för jag ser flera nackdelar än fördelar med kaffe, tar det bara för en extrakick inför skolan eller träningen typ ;P

Annars idag så har det varit en vanlig skoldag och jag har lunchat med pappa. Vi har bajsmycket plugg just nu också som tar bajsmycket tid. Ursäkta språket.

försöker vara lite glad ändå!

måndag 10 mars 2014

Bo på planeten Mars?

Nu ska man börja bosätta folk på Mars inom 15-20 år. Resan dit tar ca 7-9 månader och för att minska på kostnaderna så lite som möjligt så finns det ingen returresa. Väljer man att åka dit och bo där så är man helt enkelt fast där för livet. Invånarna kommer regelbundet att fyllas på med nya personer från jorden. År 2033 beräknas 20 personer bo på Mars.
Den officiella ansökningsprocessen har inte startat än, men trots det har man redan fått in hundratals ansökningar.

Jag skulle ALDRIG i livet kunna tänka mig ett liv på Mars... Hur kan det vara så många som vill det? Och vart kommer dom få tag på maten? xD Tycker allt är så sjukt!
Så här har man tänkt att det ska se ut.