lördag 22 december 2012

Dan före dan före dan

Hallå på er! Jag har haft en bra start på lovet om man säger så :) I Torsdagskväll träffades vi några ungdomar i tärnsjö för att köra ''tjuv och polis'' runt om i samhället, och igårkväll var det också ungdomssamling (tonår) som var kul de :) Om dagarna har jag mest julbakat, pyntat, städat och fixat här hemma som en riktig husmor...

Jag tror dagarna framöver kommer bli ganska händelsefulla, BINE KOMMER JU UPP HIT IKVÄLL :D Åh vad jag saknar min syster! Ikväll ska vi bara ta det lugnt och prata, prata och prata :))
Men innan dess så ska jag fixa en massa saker och göra knäck. Hejrå!

Jag & Bönan i somras, så vackra vi är :')

fredag 21 december 2012

HAHA!!

Hittade bilden på fb genom nån person jag inte känner...  bara älskar min hemort ;)


torsdag 20 december 2012

Videoklipp från idag

Framför låten ''The worring kind'' (The ark) akustiskt. Tappar bort mig totalt 2 gånger men shit the same. Bara att köra på ändå! Och TACK för alla fina komplimanger jag har fått idag också, blir lika glad varje gång när nån kommer fram och säger något! :)

JULLOV

Nu är allt över för ett tag! Avslutningen idag höll på i knappt 3 timmar. Men det var ett bra avslut tycker jag. I kyrkan var det både lite sång av lärare och elever (inkl mig), lite prisutdelning för finast julpyntat klassrum, och sen en doobidoo tävling med 2 pers från varje klass. Jag och Sofie ställde upp från våran klass när ingen annan ville ;) tyvärr så vann vi inte, man kände ju en liiiten press när man hade hela skolan bakom en som kollade på xD Jag kom te.x inte på nånting att säga när Rihanna dök upp på duken och jag skulle beskriva henne... Nu i efterhand kommer man ju på vad som helst... löl.

Ska bjuda på ett videoklipp senare idag från när jag framför min låt så håll utkik! :)

me today...

onsdag 19 december 2012

Stressad, nervös och pirrig

Imorgon har ju julavslutning i skolan. Så det blir knytis-fika och sen avslutning i kyrkan. Och det jag är nervös över är att jag ska somsagt framföra en låt då, som jag knappt övat nått på :o Det är samma låt som jag körde i somras på skolavslutningen. Men äsch, det är väl inte hela världen om man spelar lite fel heller, har ju gjort de miljontals gånger i livet och det är mera kul än pinsamt ;)

Sen ska vi ta farväl av våran mentor också för hon ska byta jobb. Tror hon är den bästa lärarn jag haft i hela mitt liv, hon har förstått mig så obeskrivligt bra speciellt med min sjukdom... Kommer kanske fälla någon tår bara för att jag har så lätt för att visa känslor också :o

Nej nu ska jag försöka sova. Kommer bli riktigt stressigt imorgonbitti för jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig eller nånting + att jag ska locka håret som tar ca 1 timme om inte mer. Men sen är det JULLOV! Fortsättning följer... eller nått.




tisdag 18 december 2012

Recept på rocky road !

Förstår inte varför vi inte haft det här julgodiset hemma tidigare år? Det var så gott att jag bara måste dela med mig av receptet!

Du behöver:
600 g choklad (Mörk eller ljus, det du själv vill ha helt enkelt!)
2 påsar dumlekola
2 nävar minimarshmallows 
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Smält chokladen över vattenbad och blanda i alla andra ingredienser. Ett tips är att skära dumlen på hälften eftersom att bitarna blir ganska stora... Det går även att byta ut dumlen mot riesen.
Häll smeten i en plåt, eller liten långpanna beroende på hur ''tjockt'' du vill ha godiset. Skär upp den när den har stelnat. Ät och njut! :D



måndag 17 december 2012

Seg Måndag

Idag har ingenting gått bra. Tror min överskottsenergi har total försvunnit nu... Började med att jag försov mig 1 halvtimme för att alarmet inte lyckades få liv i mig, men däremot så hörde jag hela tiden alarmet i drömmen :P, sen glömde jag både medicin, en uppgift och pengar hemma.
Väl hemma har jag inte gjort nånting, alls. Klinkat lite på pianot, stekt blodpudding och sovit...?

Nej jag vet inte ens vad jag ska skriva... vill inte sitta och berätta om mina tråkiga dagar direkt, för vem vill läsa om de? nooo inspiration...

söndag 16 december 2012

3e advent

Ännu en söndag... men den här söndagen känns bara fantastisk! För om 4 dagar har vi ju trots allt jullov + att det redan är 3:e advent :D Sen är det nått fel med mig... Jag går på nån sorts överskottsenergi tror jag? Jag somna halv 3 inatt och vakna halv 7. Efter halv 7 så vaknade jag varje kvart. Och så har det varit flera nätter nu. Men jag klagar inte! Jag känner mig piggare än någonsin trots ca 6 timmars sömn per natt? (Men det kan ju vara någon överdos i medicineringen...)

Nu ska jag käka pizza-brunch har jag tänkt! Och hur ser jag ut idag då? Jo som som flesta söndagar. En slarvig toffs, mjukisbyxor, och sminkrester som jag inte orkade ta bort inatt... Livet leker!
Försöker se cool ut... 
Hur det egentligen ser ut...

Ska jag ha denna..?




Jag funderar på att köpa hem den här klänningen till jul/nyår. Jag har ju bara en massa sommarklänningar här hemma... 
Men 400 kr, är det värt de? (snål som jag är) Jag hade köpt den direkt om jag visste om den sitter bra på mig eller inte... Men de vet man ju inte. Däremot så ser den liiiite för kort ut. Men jag gillar ryggen! Jag är ju ganska muskulös över min rygg så jag brukar bara ha sönder klänningar som sitter tajt där xD Men den där borde ju funka!? Beslutsångest!!