lördag 2 mars 2013

Harlem shake

Bjuder på en harlem shake jag och några till gjorde igårkväll. Inte så speciellt nogrannt eller genomtänkt. Vi hade inte planerat nånting utan bara körde lite random. Lite så där spontant!

onsdag 27 februari 2013

Alltså man blir inte så inspirerad över vad man ska skriva om när man bara sitter hemma :P Men febern har gått ner rätt mycket över natten satt jag är snart frisk igen!
Egentligen så skulle jag som sagt blivit inlagd på sjukhus idag men de får jag ta på Måndag istället eftersom att jag inte får ha något virus i kroppen medans jag är där.
Så jag blir ledig imorgon och på fredag. Sen får jag se om jag kan jobba på lördag och söndag. Får ju inte smitta ner alla gamlingar som jag ska hem till...

Slänger till sist in en skön låt på de. Hittade den genom filmen ''the last song'' som jag grinade till igårkväll ;) Underbar film!!

måndag 25 februari 2013

Ligger i sängen med 40 graders feber och snorar. Låter nice va? Tur att Mr bean alltid får mig på bättre humör ;) Jag är uppvuxen med filuren och har alltid älskat honom och kommer alltid att göra de också. Så äre!


Bruna körvar ftw!

Alltså ibland så undrar jag verkligen vad jag tänker med. På något sätt så råkade jag ta kanel istället för grillkrydda på min kyckling. HAHA! Ser ju ut som en massa bajskorvar på min tallrik :( Kan ju inte säga att de smakade så värst gott heller men ätbart var de ju iallafall! Biten på bilden var den som var värst kryddad och den var jag tvungen att skölja under vatten ;)
Jag skyller på att jag var distraherad av en massa annat och att febern gör att jag blir helt flummig i skallen. Eller är de flera som brukar lyckas med samma sak?

Hello sunshine!

Inatt så vaknade jag upp med feberfrossa och nu har jag problem alltså för febern verkar bara stiga :o Praktiken börjar imorgon och den kommer jag inte kunna gå på. Sen måste febern vara borta tills på onsdag för annars får jag inte läggas in på sjukhuset. Då hamnar både praktiken och sjukhusvistelsen efter... Man måste ju ha ett minst antal timmar som man jobbat.
But always look on the bright side samvanligt ;) På ett eller annat sätt löser de sig alltid! 

En positiv grej med den här dagen är iaf att jag har solat (ansiktet) för första gången för iår! :D Att kunna sitta på altan i solen med musik i öronen är alltid ett gott tecken på att våran är på G! Sitter alltid där i mitt lilla hörn och solar på våren ;) Så grymt skönt!! 
Heta tofflor jag vet...

söndag 24 februari 2013

Slut på lovet

Jag var bara tvungen att byta headerbild till nån annan, den förra var ju fruktansvärd! Den här får bli tillfällig tills nån ny kommer till våren sen.

Imorse vaknade jag upp med en rejäl förskylning och lite feber på de. Men jag lyckades ha lite kul innan den förskylningen bröt ut iallafall :) I fredags var jag iväg på lan bara för sällskapets skull och hängde lite där.
Sen igår kväll var jag ute vid skekarlsbo med några polare genom ungdomssamlingen. Vi var upp i ett torn och kikade och sen grilla vi körv och marshmallows och hade de trevligt! :) Blev ju lite snöbollskrig också.. eller iallafall mellan mig och en viss Daniel ;) Tror faktiskt att jag förlora ärligt talat.....