torsdag 19 juni 2014

Torsdag

Idag gick jag upp 5:20(tack o lov för celsius och kaffe vid alldeles för tidiga mornar). Har jobbat hela dagen på tallgården. Varit på gymmet nu under kvällen. Och efter gymmet så skulle jag på fysträning men den blev inställd pga regn... Men jag har fått lite gjort idag iallafall!
JUSTE! Fick mina betyg idag också! Fick faktiskt bättre än vad jag trodde, och högsta betyg i idrott & hälsa 1 och i räddningsmedicin ;) Det tycker jag faktiskt att jag förtjäna.

Imorgon är det midsommar (nehe!?) och då ska jag ut på älvåsa på kvällen. På dagen blir det kanske grillning hos en familj först om jag inte är för lat hehe... Eller så träffar jag några vänner. Och så vill jag fixa en midsommarkrans. Ja de var väl det.

onsdag 18 juni 2014

Cinderella
Stockholm - Finland

3 av många bilder som togs under resan. Flera kommer senare :)
Jag och Charles har haft en riktigt lyckad resa och känner oss nöjda med det allra mesta!
Vi har ätit suuupergod mat, varit med om några flummiga saker, både vunnit och förlorat pengar, shoppat i tax-free butiken (såklart), vandrat miljontals kilometer i Stockholm city (tur att Charles har en flickvän med bra lokalsinne som hittar överallt!) ;) och så mycket mer... To be continued.

måndag 16 juni 2014

Idag åker vi!!

Båten avgår 18:00 ikväll och vi är tillbaka i Stockholm efter 1 dygn. :) Har systemkameran med mig och ska försöka få några grymma bilder! Charles har aldrig åkt nån sån här båt förut!
Förra gången jag åkte färja så hittade jag bland annat en femma på marken och la den i en spelmaskin. Jag vann direkt 130 kr pga min tur ;) Minns att jag sjöng låten ''Eloise'' också på nån karaoke scen. Och sist men inte minst maten... Dom har ju en gigantisk buffé där som man kommer rulla fram efter! Hoppas det blir minst lika kul den här gången, och det tror jag!