onsdag 26 november 2014

Önskelista

Om jag får drömma mig bort lite om några grejer som jag vill ha till jul så är det här resultatet, tyvärr är det väldigt dyra saker då det mesta är märkesgrejer.. Det är parfym/bodymist från Victoria secret, mineralsmink från clinique, drömskinnjacka från Jofama som jag velat haft i flera år men den är sjukt dyr, gymhandskar, dubbar till löparskorna så jag slipper vurpa när jag springer på vintern, nagellack träningstights från freddystore, plattång, klocka, morgonrock, shampoo & balsam från Palett, Michael Kors väska, Nike Air Max och sminkspegel.

Ledig Onsdag

Jag har känt mig så taggad och ovanligt glad den här veckan än så länge, redan halv 5 i måndagsmorse när jag klev upp så kände jag liksom bara ''YES nu kör vi!!'' (Eller okej, man är skapligt död halv 5 på morgonen men iallafall...)
Idag är jag ledig eftersom att vi bara jobbar 75% på praktiken. Har varit ute och sprungit 5 km i spåret och sen bara degat framför en serie. Fick lönebesked idag också och jag blev riktigt förvånad när jag fick dubbelt så mycket pengar än vad jag trodde att jag skulle få. Så då blev jag nöjd ;)

Igår så fick jag följa med en patient och se på en operation. Det skulle sättas in en PVK (tror det heter så eller så är jag helt ute och cyklar nu). Det är en slags slang som går in i hjärtats högra förmak. Så jag fick stå där bredvid läkaren när han skar upp och höll på under huden. Jag är inte alls känslig, kan se i stort sett vad som helst utan att påverkas så det är ju tur det! Sköterskan varnade mig för att vissa brukar svimma första gången dom ser en operation och att även hon själv gjorde det första gången, men för mig var/är det inga problem alls.

Gömmer mig under kepan somvanligt när jag var ute och sprang (Y)

söndag 23 november 2014

Sminkspegel

Jag älskar smink, har alltid gjort och kommer alltid och göra't och jag sminkar mig nästan varje dag. Men det är inte så jätteroligt att gå in på våran lilla toalett här hemma varje dag och plocka fram mitt smink som jag har i ett slängt in i ett hörn i ett skåp och stå och sminka sig där. Samtidigt så brukar jag ta med min bärbara dator som jag ställer på toalettstolen så att jag kan lyssna på musik samtidigt. Jag har världens sämsta sminkförvaring, och sen måste jag springa emellan till våran andra toalett vi har bara för att det badrummet har ''bättre ljus'' vid fönstret, men nu är det oftast mörkt ute när jag sminkar mig så då funkar inte de heller. Och det är sämst att sminka sig under vanliga taklampor...
SÅ jag har nu under dom senaste veckorna fantiserat om ett eget sminkbord och sminkspegel med belysning runtom i ramen inne på mitt rum, med stora lådor så att allting får plats, en pall osv. Vet dock inte om allt det här får plats i mitt rum? Men tänk så bra och roligare det skulle va!
Äger ju redan klädställning, skoställning, hyllor proppade med parfymer och hårprodukter osv. Det är bara den där sminkhörnan som saknas... ;) Längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån så jag kan fixa såna här saker och inreda precis som jag vill ha det.

Hur jag vill att det ska se ut ungefär:


Hur det ser ut just nu:
Allting ihoptryckt
Såhär brukar jag plocka ut allting.

en bra helg

Idag är en sån där Söndag då jag inte orkar göra någonting. Bara lyssnar på musik, dricker kaffe, kollar igenom gamla fotoalbum på datorn medans jag sitter i min onepiece jag fick av en person som är två storlekar för stor. Jag ser ut som ett tält i den kan man säga... 
I Fredags så var jag hem till en vän med en massa andra personer. Vi gick bland annat en frågerunda mitt ute i mörkret och sen bestämde sig min grupp att vi skulle skrämma gruppen efter oss. Så en av oss hoppade i en soptunna som vi hittade mitt på vägen medans vi andra gömde oss i skogen. Men personen fick inte plats helt, så huvudet stack liksom upp från soptunnan. Och sen kommer en traktor och kör förbi, då undrar man ju vad den personen i traktorn tänkte när man ser ett huvud sticka upp ur en soptunna mitt ute i ingenstans? Såg så sjukt roligt ut i verkligheten medans vi andra stod gömda inne i skogen HAHA! Sen kom gruppen efter oss och vi lyckades skrämma dom ;)
Sen igår så körde vi bilkurragömma. Jag körde min egna bil men det gick inte så värst bra. Fick över 5 motorstopp, råkade köra upp på nån hög kant och ett dörrhandtag gick sönder. Men det var en rolig kväll iallafall ;)