lördag 3 november 2012

Stan, gym, plugg

Hej på er! Jo idag har det ju hänt lite grejer. Åkte till stan (idag igen) för att träffa Evelina och prata om det mesta, fick även med mig ett par nya byxor hem :)
Sen har jag tränat på ett helt tomt gym, och jag älskar när det är tomt för då kan man springa runt och träna hur fult och galet som helst :D
Nu sitter jag och skriver lite hemarbete från skolan och käkar russin... Men ska se en film snart.

Lite halvtråkigt inlägg kanske...
 Snälla kan ni som läser inte slänga in en kommentar? Vart har ni tagit vägen egentligen!? :O Jag har fler besökare än någonsin men mindre kommentarer än någonsin? Och det är förvirrande xD

Tänkte göra en hoppbild men min webbkamera var visst för värdelös för de... ;)

Vägen till tjockare hår

För några dagar sen så fick jag en fråga av en person hur jag gör för att kämpa till mig tillbaka till tjockare hår. Och det har jag själv inte tänkt så mycket på men jag gör mer än vad jag själv tror när jag tänker efter.
Mina knep är:

  • Jag använder i stort sett aldrig hårspray längre. Endast vid speciella tillfällen!
  • Jag äter en massa olika kosttillskott som silica, multivitamin-dryck från anna skippers hemsida, b-vitaminer. (Äter även varierad kost och mängder av frukt och grönt)
  • Jag har alltid värmeskyddsmedel i håret innan föning/plattning m.m. 
  • På skoldagar så skiter jag i att stå och platta håret en halvtimme. Kör på 3-minuters plattning och skiter i hur det ser ut sen ;)
  • Jag undviker att tvätta håret allt för ofta. För mycket shampoo sliter och torkar ut håret som gör att man tappar mer.
  • Jag använder hårprodukter som silikondroppar från Goldwell och Elvitals arginine resist (hårrots vård typ? :P) Lite bra'' fejk'' volym tips (utsidan):
  • Björn axen´s volumaster safed my life!! Nej men... en riktigt bra volymtång som rekommenderas starkt för tunt hår! Kan lägga in före och efter bild på mig nån gång sen :)
  • Sätt i löshår (som clips-on, keratinvax, you name it)
  • Mörkt hår ser tjockare ut än ljust. Så färga det mörkt för tjockare utséende :)

fredag 2 november 2012

spontan tripp till gränby

Jag har inte haft någon lust till att blogga nått den senaste tiden. Men nu är jag här igen :D

Blev en spontan tripp till gränby centrum ikväll. Hann inte gå nå länge alls utan köpte bara några nya vinterskor och choklad... Men vet inte om jag ska lämna tillbaka skorna, för jag vill liksom ha några riktiga puddingskor i vinter med nitar och sånt på, men aja får se... dom jag köpte hade väl också en lite cool stil även fast det inte riktigt är det jag är ute efter.


Känner mig nyttig ikväll ;) (ska däremot försöka spara den ena chokladkakan till  nästa vecka om jag klarar det (som jag inte kommer göra) 

torsdag 1 november 2012

''In girl world, Halloween is the one night a year when a girl can dress like a total slut, and no other girls can say anything about it.''

- SANT! Bara jag som tycker det är sjukt töntigt..?


Tog lite av det här från kissies blogg...

onsdag 31 oktober 2012

Donken och bio

Ska möta upp Evelina i stan och käka på donken (som vi alltid gör) och sen se taken 2. Dölängtar efter att få se filmen! Velat sett den sen dagen då den hade premiär! Men bättre sent än aldrig :D


tisdag 30 oktober 2012

Håret!

Trodde jag skulle få hem löshåret efter typ 2 veckor, men jag fick de efter 2 dagar istället. Vet ni hur glad jag blev eller!? :D
Helt ofixat hår + pyamaskläder på bilderna heh... Nån som vet om man kan klippa löshåret utan att kvaliten blir sämre? Håret är 100% äkta men har ändå hört att man helst inte ska klippa... Men vill liksom klippa så att det ser ännu mer naturligt ut och flyter samman med mitt hår.
måndag 29 oktober 2012

söndag 28 oktober 2012

Snart är det här mitt!

Vann en auktion på tradera idag. Blev totalt 415 kr för helt nytt, oanvänt och äkta hår, vilket kap!!
För nu ska jag allt få ordning på mitt hår :D Så fort jag får hem det här ska jag färga och fixa så att jag verkligen trivs med mitt hår igen! Får se om jag ska färga mörkbrunt eller mahognymörkbrunt. Sen kanske luggen åker tillbaka nån gång. Saknar den lite även fast den var lite dryg att sköta om hela tiden...


lugg igen...?