fredag 11 april 2014

Påsklov!

Äntligen lite ledighet från skolan! Ikväll åker jag till pappa tillsammans med charles över helgen. I nästa vecka väntar förmodligen lite jobb på Tallgården, senare i veckan blir det en tripp till Göteborg i några dagar! Så det händer lite olika grejer kan man säga :) Ska börja träna om ett par dagar igen också, UTAN att bli förskyld ännu en gång... Nej nu ska jag åka iväg. Chaoo!


onsdag 9 april 2014

En oväntad vänskap - soundtrack

En liten uppdatering på det tidigare inlägget ;) Önska verkligen att jag hade ett riktigt piano istället för elpiano... Riktiga pianon låter sååååå mycket bättre!

Videon är inspelad samma dag som jag hörde låten och jag lärde mig spela den (iaf grunderna) efter att jag lyssnat på den några gånger. Det här är resultatet efter 45 minuters övning, hela stycket är inte med. Självklart är det många småfel!

Förslag på piano låtar?

Håller på att lära mig den här låten på piano just nu... Har ju haft värsta ''pianotorkan'' den senaste tiden och inte hittat nått nytt roligt att spela! Men idag när jag såg filmen ''En oväntad vänskap'' så använder dom den här soundtracken i filmen. Så jag satte mig pianot direkt efter och försökte spela låten :P Nu kan jag den skapligt bra, grunderna iaf. Den är ju inte så avancerad direkt, men ändå fin.

måndag 7 april 2014

Emma Stone vs Jag

Fick reda på att jag är lik Emma Stone genom någon app förut. För ärligt talat, vem tycker inte om att höra att man är lik en kändis liksom? haha, lite likheter stämmer väl ändå? :P

Anställings-intervju på Leksand sommarland!

Jag har under dagen blivit uppringd av en chef som jobbar på Leksand sommarland och han vill ha mig dit på en anställningsintervju! Fattar ni vilken tur jag har? Att just JAG bland hundratals sökanden får åka dit på en intervju och kanske få chansen till ett galet roligt sommarjobb! Jag sökte till Badvakt som är det populäraste valet, och om man får det jobbet så får man gå en kurs av dom i HLR (hjärt- och lungräddning) och akutsjukvård efter LABCD-E principen (orkar inte förklara vad det är med ord här) ;P Och båda dom kurserna har jag redan genomgått i skolan. Med andra ord, jag vet vad jag behöver göra om någon till exempel svimmar av eller om en person får en allvarlig blödning. För sånt händer! Så jobbet är såklart väldigt ansvarsfullt också.

Hursomhelst så åker jag som det ser ut just nu dit på lördagmorgon med en tjej från Stockholm som jag inte ens känner. Chefen har ordnat så att vi ska kunna samåka dit och tillbaka och just nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig till mig. Nervöst men kul!

Måste ju säga att jag har lite tur iallafall. Både ''roligaste sommarjobbet'' har hört av sig att dom vill ha med mig där men jag har sagt att jag måste vänta på svar från andra jobb först, sen kom jag vidare till nästa steg hos Gröna lund och fick göra ett stort test, men jag väntar fortfarande på svar där. Och nu detta? åh my gad. Och jag har inte tagit hjälp av nån när jag har skapat CV och skrivit personliga brev hit och dit. Allting är 100% jag och det tror jag är viktigt att man tänker på.

söndag 6 april 2014

Sjuk igen.

Under fredagkvällen så kom förskylningen och halssmärtan tillbaka IGEN. Jag var ju megaförskyld för 2 veckor sen.. Nu känns det ännu värre än förra gången. Vet inte om jag var för ivrig med träningen förut när jag väl kände mig frisk fast jag kanske egentligen inte var det. Så jag har legat med feber, snorat och sovit bort hela helgen kan man säga men Charles har tagit hand om mig ;P

Självklart passade vi på att se gladiatorerna på lördagskvällen. 2 grymma utmanare som vann! Första gången som jag såg en utmanare ställa sig på gladiatorn i ringarna istället för tvärtom. Har det ens hänt förut? haha!