lördag 17 november 2012

Blank pageEpisk järnföda!

Järnsprutor!? Aldrig i livet. Kör på naturlig föda istället ;) bilden föreställer alltså det jag äter till lunch/middag just nu för att få i mig järn. Otroligt nog så smaker varenda sak på bilden gott också (även järnsaften)! (Y)

Fredag kväll

Tänk sån skillnad det kan göra av att bara åka ut och träffa folk och vänner ett par timmar. Var till konferensen Good 4 you i Våla ikväll en kortis och lyssnade på ungdomsmötet där och umgicks med lite vänner som gör att jag glömmer bort allt det jobbiga för stunden :) Tyvärr så missar jag ju en hel del av den konferensen för jag inte orkar, känner mig seriöst som en 95-årig pensionär! annars hade jag varit kvar där tills sent inatt som jag i vanliga fall hade gjort. Men hursomhelst så är jag nöjd över stunden som jag var där, grymma lovsånger med bra fart, bra andakt, och härlig atmosfär helt enkelt, det fick mig automatiskt på bättre humör!

Aja, nu har jag precis sett klart en grymt bra och spännande film nu som heter The grey. Liam Neeson har huvudrollen så det är ju ett stort plus ;) Rekommenderar filmen stark för dom som gillar spänning och action!
Nu ska jag sussa. Godnatt!fredag 16 november 2012

Jag tänker INTE gå om ett år till.

Sorry för att jag inte skrivit något speciellt här på typ 5 dar. Måste vara rekord? Men jag har inte mått så bra, eller jag mår snarare inge bra. Jag har tydligen väldigt svår järnbrist och sämre värden igen på alla mina provsvar. Jag förstår inte varför och läkaren förstår inte heller riktigt varför. Det här gör att jag missar skolan nu igen eftersom att jag måste tänka på mig i första hand nu, det sa även min lärare. Det är precis som i 7an när jag blev sjuk. Det känns som att jag går igenom samma sak nu igen (deju vu). Men den här gången ska jag kämpa för att aldrig behöva gå om igen!! Och jag tänker inte låta den här sjukdomen dra mig ner ännu mer.

I nästa vecka ska jag åka till en specialist nere i Småland för ett läkarbesök där och hoppas på att hon kan hjälpa mig.
Så nu vet nu lite grann, mera än så kan jag inte berätta! Bara att vänta på bättre tider igen...


söndag 11 november 2012

Farsdag

Har varit i Årsunda över dagen och firat pappa lite :) Var kul att få träffa syrran, pappa och Marie igen på typ 2 månader? Vi har iallafall käkat mat, fikat och umgåtts.

I helgen så har jag annars skrivit klart hemuppgifter från skolan, lyckats ge mig själv lite träningsvärk och bara tagit det lugnt, för den kommande veckan kommer verkligen inte bli kul.
Blir tidiga mornar varje morgon förutom imorgon då jag börjar 9. Annars kommer det att bli 07:00 bussen varje dag! ÅHHH!! :(( Bara pga en vaccinationspruta mot tuberkulos både tisdag och fredag morgon...

Jag har nyss insett att vi har galet mycket plugg under den tiden vi är i skolan... För sen blir det 7 veckors pluggfritt mellan sportlovet och påsklovet eftersom att vi har 5 veckors praktik mellan loven då :) och då ska jag minsan njuta! Nen fatta vad jobbigt det är just nu, speciellt för mig som är ganska skoltrött på allt.


pappa, syster, bror
dissade jeansen idag och körde på tygbyxor som låg längst in i garderoben :D