lördag 14 december 2013

Typicalbecka

För er som inte redan vet så tänkte jag berätta om en liten händelse som inträffade igår.. Ibland så bara skrattar jag åt mig själv för att jag är så dum ibland men hursomhelst! Klockan var halv tre och jag hade slutat för dagen. Jag går mot min buss nr 844 som brukar komma vid 14:42. Runt exakt samma tid så kommer en buss dit med nr 804 som jag såklart inte såg. Så jag kliver på bussen och undrar varför det är så lite folk på bussen eftersom min brukar vara ganska full, men tänker inte mer på det.

Sen inser jag ju efter ett tag att bussen gasar iväg åt heeelt fel håll. Och inom regionbussarna så får man ju inte hoppa av i stan utan man måste åka till en viss gräns utanför stan. Så bussen åker ut på en motortrafikled och jag hamnar till slut ute i Stenhagen. Och på EXAKT samma ställe har jag hamnat förut när jag tog fel buss!

Jag hoppar av bussen och går mot en busshållplats en bit bort på andra sidan vägen för att åka tillbaka till stationen. Jag läser på tidtabellen men ingen stadsbuss kom förutom 2 regionbussar som jag inte fick hoppa på eftersom det var ''endast avstigande''. Jag både knacka på dörren och försökte ge tecken till chafförerna att jag åkt fel och behövde komma tillbaka men alla var tjuriga och bara skakade på sina huvuden ''nej''! - WHY!? Jag stod och skakade av kylan, men efter ca 35-40 min kom en stadsbuss och det var den enda bussen som gick därifrån. Jag visste inte vart den gick men jag hade inget annat val så jag hoppade på, och som tur var så hamnade jag på den plats där jag startade.Och sen händer det ÄNNU en sak, men den är för personlig för att ta upp här hehe...  Det är bara så typiskt mig.

Jag har funderat på att börja fortsätta göra inlägg under rubriken ''typical becka'' ca 1 gång i veckan, och alltså skriva grejer som är typiskt för mig. Låter det intressant?

On da bus

Har nyss sagt hejdå till pojkvännen som ska till Colombia i tre veckor typ... Lite tråkigt men tur att det finns bra sätt att hålla kontakten på med dagens teknik iaf! Vi var på ichtys ungdomskonferens igår och kom hem ganska sent inatt, men kul vare!
Just nu är jag påväg in till stan för att möta Evelina. (blev lite spontant så där). Får se vad vi hittar på!
Ja alltså, i verkligheten så är jag ju inte just så där blek.. det är främre kamerans fel....

onsdag 11 december 2013

Tamaris


Nu har äntligen mina skor kommit! (Igår kväll) Otroligt nog så gick mina fötter i dom! Alltid när jag hittar en massa fina klackskor i affärer så får jag väldigt sällan i fötterna, så jag tänkte att det skulle bli katastrof att bara beställa hem dessa och prova endast ETT par. Men det gick! Ska bara prova att gå i dom nån timme innan jag bestämmer mig helt om jag ska ha dom eller inte. Tror jag behåller dom, men eftersom klacken är väldigt hög så ska jag ha två olika skor på nyårsafton. Tar dom här i första hand och byter till mina gamla med lägre klack när jag känner att jag inte kan stå på fötterna längre bara ;)

tisdag 10 december 2013

Min grymma ''reklam''

Ni vet mina videoklipp som jag skapar ibland som brukar kallas ''en massa klipp''... Ja snart har jag nog en till på G men tänkte göra en ''reklam'' innan bara för jag älskar att klippa ihop videos. Men jag kan inte påstå att den här blev världsbäst direkt.. Blev mest bara flummigt, men det är väl de som är grejen antar jag. Så iallafall, enjoy! Eller nått.