fredag 5 juli 2013

En kväll i Årsunda

Försenat inlägg som egentligen skulle vara uppe i onsdagskväll. Aja bättre sent än aldrig! After beach


torsdag 4 juli 2013

Så kan de gå!

Nyss varit ute och sprungit 1 mil i spåret med pappa. Gick strålande! Tiden blev 56 minuter och då får man räkna med att det är ganska jobbig terräng + en kisspaus som pappa tog, haha! Chatt-konversationen med min polare jens visar ju ganska tydligt vad som hände när jag kom in och skulle käka.

Tripp till furuvik igårLyckades dra med pappa 1 gång, men aldrig mer sa han efteråt haha! Så jag fick åka extreme för mig själv ca 20 ggr under dagen, men de var kul ändå ;)


havet!
lillsyrran posar
suddiga bilder i spöktåget

cirkus tajm!
Min nya bäste vän...


Torsdag

Kockarna här i huset! Jag & farsan är så grymma på att laga mat ;) Ganska kul faktiskt när vi båda tycker om det. (Skiter i att jag är både trött och osminkad på bilden däremot) ;)
Alltså fy vad tiden har gått fort! Imorgon åker jag hem till Harbo igen. Vet inte vad som händer nu men tror jag och pappa ska avsluta dagen med ett löparpass längs stranden. Det är galet jobbigt men riktigt bra träning att springa i djup sand!
Ska försöka slänga upp några bilder från gårdagen också :)

tisdag 2 juli 2013

3 instavideos

Sjukt bra idé att man kan börja dela korta videosnuttar nu också istället för bara bilder på instagram! :)  
Glöm inte att följa mig!! @rehbecka

Bilder från mina senaste dagar


Ni kan ju se att jag har haft en hel del grejer för mig och därför har jag inte orkat skriva nånting här. Men hursomhelst! 
Jag är somsagt uppe hos pappa just nu och lever livet. Igår var jag och pappa ute på sjön och fiska i spöregnet. Självklart så sticker solen fram när vi åker därifrån... Vi fick en stor fisk på kroken som drog men hela fiskespöt gick sönder pga att det blev för tungt xD Haha! Då menar jag inte tråden utan jag menar själva spöt. Fattar inte hur men det hände iallafall... 

Sen idag på förmiddagen så har jag sprungit ca 1,1 mil i elljusspåret här. Blev 2 varv i 5 kilometers rundan och sen avslutade jag med några backintervaller i dom brantaste och jobbigaste backarna. Kändes underbart!
För de mesta så har jag bara varit med min familj här, busat runt med lillsyrran och hennes kompis och även haft en konsert för dom ;) Det är skönt att få komma bort ifrån Harbo ibland. 
Gissa vad som händer imorgon då? FURUVIK FTW!! Haha! Jag kommer bli som ett litet barn igen :D Fast det är jag väl alltid...
Vägen till stranden. 

Safemode på älvåsa
Om ni tycker stövlarna är fula så skulle ni sett jackan... heh
Spåret
söt-Alvin som pussar på mig
Syns inte på bilden hur mycket de regna, men de syns ganska tydligt att de blev dyngsurt! 

söndag 30 juni 2013

I bilen

Påväg till Årsunda för att tillbringa några dagar uppe hos pappa. Haft en underbar helg och hoppas att ni där ute också haft de! :D  det är en sån fin kväll ute just nu så jag funderar på att cykla ner till stranden och kvällsbada lite. puss på er !