lördag 24 januari 2015

Seg helg

Hallåj!
Kan väl inte påstå att den här helgen har varit helt lyckad hittils. Skulle åka iväg på ett event igårkväll men sen blev det inte så, istället så åkte jag iväg och träffade lite kompisar iallafall men kände mig alldeles för seg så blev inte borta många timmar. En lite jobbig grej som händer med min bil på vintern är att båda främre dörrarna låser fast sig när det blir för många minusgrader så man kan bara använda bakdörrarna. Så igår när jag skulle hem så var det ett gäng främmande personer som såg allting när jag först hoppade in i baksätet och sen hoppade fram till förarsätet. (Vi var vid Pellans parkering.) Det är ingen stor bil heller direkt så det är skapligt trångt att flytta sig fram. Min fot fastnade mitt i allt dessutom så då stog jag upp där i bilen och kunde inte flytta mig. Allting såg helt knäppt ut och jag skämdes så galet mycket för dom fattade seriöst ingenting av vad jag höll på med. Men tur att man kan sprida lite humor iallafall ;)

Får se hur jag gör ikväll om jag åker iväg på lite galen pulkaåkning med vännerna eller bara stannar hemma. Har plugg jag måste göra också satte...


tisdag 20 januari 2015

Tisdag

Börjar få liiiite för mycket saker i skolan som jag måste hålla på med just nu. Det är nu det gäller liksom, slutspurten innan studenten! Men jag lever fortfarande. Ville bara kika in här och säga det. 
Vill ni ha ''daglig uppdatering'' så får ni lägga till mig på snap helt enkelt: Rehbecka