torsdag 30 januari 2014

Hååår

Nu är det seriöst verkligen dags för en förändring snart! Är galet sugen på att slinga håret blond igen som jag gjorde 2011. Sen vill jag ha lugg också, eller så vill jag klippa det kort. Jag vill helt enkelt göra allt när jag känner för att göra en förändring ;) men det går bara att välja en sak åt gången så till våren kör jag nog på en massa ljusa slingor! onsdag 29 januari 2014

Studion

I Augusti 2011 så var jag ''modell för en dag'' i Uppsala på The studio. Det är helt klart en sak jag vill göra igen fast hos något annat företag. ''The studio''´s företag var/är inte så bra av flera anledningar och det känns som att dom mest lurar en på pengar.

Sist men inte minst så sa fotografen hur jag skulle göra hela tiden och det var både bra och dåligt. Det dåliga var att vissa foton blev inte alls i min stil som dom under haha!! Jag tänker bara på en sak när jag ser dom: ''Beckas talkshow!'' ;)
Ja jag kanske ska joina gänget? Dr phil, Oprah och jag blir nog riktigt goa vänner! Haha närå...

tisdag 28 januari 2014

Ganska nice ändå..

I london (tror jag att det är?) så finns det en speciell toalett mitt på stan som man inte alls kan se in i (som tur är) men väl inne i toalett rummet så kan man med hjälp av speciella speglar se allting som händer utanför! Ni kan ju se själva på bilden. 
Jag minns inte vad toaletten heter, men jag skulle gärna vilja testa på den ;) skulle ni våga eller skulle det bara kännas creepy?

SMILE

Halloj hallåj, jag håller på och fixar om lite i bloggen med designen (bredder, layout osv som är jättekul! eller inte..) Nu har jag iallafall fixat så att mina bilder i inläggen kan vara större utan att dom hamnar utanför inlägget, eller hur man nu ska förklara.. Sen vill jag gärna göra om allting totalt nån gång när jag finner inspirationen ;)

Några glädjebilder på mig sålänge! #happyfejsarn

måndag 27 januari 2014

Helgen

Har varit iväg på lite olika saker i helgen med min kärlek! I Fredags var det maskerad i Tärnsjö på tonår (har dock inga bilder på min telefon från den kvällen), i lördags så lagade vi mat och då blev  det lite kaos emellanåt heheh.. bland annat en fin vurpa av mig mitt på golvet. Senare så blev det träning, sen var det torstens show på kvällen som alltid är en klassiker med spex, fika och dans! Och igår så blev det träning (igen) ett par timmar och sen en spontan bio på kvällen :) 
Charles 0,5 liters cola räckte inte till så 5 minuter innan filmen så springer han iväg och köper en till dricka. Och tillbaka kommer han med en 1 liters cola. Jag tänkte bara WAAT?