lördag 28 december 2013

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, sökte till idol, började köra bil, osv.. 
Hur har ditt 2013 varit?
Som jag skrev förut, ett år som började ganska långt ner på botten men som bara gått uppåt hela tiden!
Blev du kär i år?
Ja det kan man säga ;)
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
21 och 23 juni
Vad är din största framgång 2013?
Oj, svår fråga... 
Bästa köpet?
Lyckas alltid fynda kläder på rean... Annars vet jag inte haha
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och skor ;P
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Någonting..? Finns väldigt mycket, varje dag... kolla bilden bara, en massa leenden från det här året :D
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
What does the fox say, don´t drop that thun thun thun!, blurred lines, royals, i need your love OSVVVV
Vem har du umgåtts med mest?
Måste säga familjen eftersom jag bor hemma...
Har du haft ett förhållande under 2013?
Haft och har
Vart reste du under 2013?
Årsunda upp till pappa, Aneby till syrran, Hedesunda till pojkvännen, Sundsvall, Stockholm,
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Glada människor! Jag hoppas att folk kommer vara gladare detta år och verkligen bli glad åt andras vägnar.
Vad gjorde du på din födelsedag?
Blev firad här hemma först, sen på kvällen åkte jag till heby på ungdomssamling och spela brännboll och blev överraskad med daimtårta och sång ;)
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Lagt ner mera tid på att lära känna människor i tex skolan och så, tagit tag i saker, finns ju alltid saker man kan förbättra.
Vem saknade du?
Måånga
De bästa nya människorna du träffade?
Charles och hans familj + vänner
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Jag vill ge mig själv en spark i baken och fortsätta kämpa för att hinna fixa så mycket jag kan i skolan bland annat, och sen fortsätta utvecklas inom musiken. 
Sen tänker jag inte ta skit från andra eller låta andra slösa onödig energi från mig. Jag ska verkligen ta vara på alla möjligheter det kommande året!

#typicalbecka

Två videoklipp från igårkväll.. Jag och evelina alltså.... hahahah!!

torsdag 26 december 2013

3 min och 25 sek av min barndom

Jag har hittat maaassor av videoklipp och bilder från min barndom för inte så längesen hos min pappa. Så jag valde att klippa ihop ett kort klipp och bjuda med mig lite... HAHA!
Det här blev resultatet när bror och jag alltid fick låna pappas kamera ;)

onsdag 25 december 2013

MITT 2013

Det här året har gett mig många nya förändringar och händelser. Jag har växt både psykiskt och fysiskt, träffat många nya människor, rest runt osv. Jag önskade att jag hade tagit flera foton på ställen jag vart och saker jag gjort men men..
Början av året var en ganska svår period men det blev bara bättre och bättre med tiden som gick. Här kommer en liten sammanfattning av mitt år 2013!


Jag var inlagd på akademiska sjukhuset både hösten 2012 och början av vintern 2013. Men det var inget besök som gjorde någon nytta.
Allt slutade med att mamma och jag skötte all behandling och provsvar på egen hand och lyssnade inte på läkarna eftersom dom inte lyssnade på oss, vi hade inget att förlora. Och titta vart jag står idag! Jag fick igenom mitt licenspreparat till slut och jag har behandlingen jag behöver! För varje vecka som gick så blev jag bara bättre och bättre.


I samband med medicinerna och allt så gjorde jag en hårmineralanalys och andra saker. Åt 100% mjölkfritt och glutenfritt i 8 veckor som jag klarade av. Och jag fick kosttillskott och vitaminer mot ALLA brister som jag visades ha som också är en viktig del mot min hypotyreos.

Jag reste till Sundsvall med pappa under 2 dagar och ansökte till idol 2013! Helt klart något av det galnaste jag gjort under året och ska absolut göra om det!

Självklart måste Pansar få vara med i min årssummering eftersom han kommenterade min instagrambild ;)

Jag tog mitt körkort. Skrivningen på första försöket och uppkörningen på tredje. Halkbanan var det roligaste jag var med om under intensivkursen, och människorna som jag fick göra det tillsammans med var klockrena! Vi hade så kul!!

Jag träffade Charles som helt klart är en av mina största välsignelser detta år! På den här bilden så var vi på en weekend i Stockholm med min och hans familj i juli.


Jag reste ner till Småland och hälsade på syrran :) Däremot så gjorde vi inte så mycket haha! Vi träffade två av hennes kompisar, badade ihop, var i en park nån natt och snurrade på en skitrolig grej, åt mat och annat skit osv osvJag tycker min klass har fått bättre gemenskap och lärt känna varandra  bara bättre och bättre genom året. Sen hade vi en galet rolig fotbollsturnering innan sommarlovet började! Det var alla killar i min klass + jag i vårat lag och vi vann alla våra matcher förutom den sista som gjorde att vi hamna på andra plats..
Sen var vi iväg på en hajk när skolan börja där vi grilla, paddla kanot, tävla m.m. Jag lovar att det kommer bli tårar när vi väl ska ta studenten ihop...Minns att jag kände mig så förbaskat lycklig just i det här ögonblicket den där kvällen. Det fanns inga bekymmer, jag var bara så glad och tacksam över allt jag har och mitt liv!

Hade en jätteskön vecka uppe hos pappa i Årsunda. Vi var till furuvik, badade, såg på after beach uppträdande, fiska i spöregnet, och hade det allmänt bra!


Gick runt på grönan med basse, bine och charles en hel dag, vi hade det sååå grymt roligt den dan! :D + att jag åkte fritt fall för allra första gången ;) (yolo..)

Var och såg flera konserter under sommaren som rolandz, timbuktu och safemode.

Sen såg jag även galenskaparna live. Skrattade så tårarna rann hahah!


Var på torstens supershow som man är vartenda år ;) Alltid en höjdpunkt i början på året!!


 Jag tog beslutet att döpa om mig eftersom jag var tvungen att göra det för några år sen när jag skulle konfirmeras i svenska kyrkan. Då var jag varken redo eller visste vad det innebar, så jag gjorde om det och det var det bästa jag kunde göra!

Jag blev 18 år, myndig och allt!

Det var väl i stort sett de. Jag har verkligen vågat bjuda mera på mig själv och alltid stått för den jag är (alla videos tex) det här året. Jag har vuxit mycket i mig själv och lärt mig genom mina misstag, och det tror jag man kommer att fortsätta göra genom hela livet.

JAG GER DET HÄR ÅRET 4 AV 5 TOAST!! :D 

Lite bilder från hemvistelsen i Årsunda

Ute på isen med bror och far
chill morgon (Y)
Hann såklart med lite löpträning med pappa, träffade sveriges snabbaste längdskidåkare i spåret! (Nej jag är inte sarkastisk, hans föräldrar bor nämligen i Årsunda så han var där och hälsade på.) COOLT VA!? :D

tisdag 24 december 2013

Julafton

morgonmys med Alvin
seriösa syskon.
Fina stefan och mammsen!
Fixade håret på lillsyrran med en penna och plattång, minns ni mitt tips på hur man gjorde? Hann tyvärr inte fixa allt underhår men hon blev jättenöjd iaf ;)

GOD JUL!

Äntligen är julen här! Den mysigaste stunden på året! :) Jag firar julen till minne av jesu födelse. Jag tror och har alltid trott att Jesus födelse var en stor händelse för hela mänskligheten. Jesus kom till världen för att frälsa oss människor. Det är min tro.
Jesu födelse var förutsagd. Han uppfyllde de hundratals profetior om Messias som finns i Gamla testamentet.
Jesus bevisade med sitt liv, sina mäktiga gärningar, sin död och uppståndelse att han är Guds Son. Ha nu en underbar julafton! :D Själv kommer man väl rulla fram som en köttbulle sen efter all mat...