lördag 6 oktober 2012

Jag vet inte vad rubriken ska heta. Så det här får bli rubriken, lol

Jag blev lite sur på en sak idag... Hittade 3 100grams chokladkakor (fazer) för 30 kr som jag såklart köpte. Men sen hittade jag 2 200grams fazer för 30 kr vid en annan affär brevid? Så jag gick tillbaka till den första affären och bytte tillbaka dom där mindre för att kunna köpa 2 stora i stället som var mer för pengarna ;) Lite pinsamt när jag skulle byta tillbaka dom gamla bara, kassören stirrade och undrade säkert vad jag höll på med...

Har ju gott om godis nu kan man säga :D Har varit så himla sugen hela helgen , är nog pga den där ''roliga'' lingonveckan!

Här kommer lite andra bilder från dagen.
Alvin

Jag rastar hunden, eller tvärtom...


Min fina pappa <3 p="p">

i Sandviken

Sitter på en överfylld donken i Sandviken. Jag hitta till slut ett bord som de låg kvar en massa mat och sopor på (blir så jädra irriterad på sånna människor) och så var de dessutom sås på sätet som jag självklart inte såg och satte mig rätt i! Lust att leta upp dom där dårarna och spöa ner dom... Nej nu blir de sen lunch med pappa och bror! Är hos pappa lite över dagen idag och kommer hem ikväll igen :)


fredag 5 oktober 2012

Shingeling!

Den här dagen har gått så äckligt fort att jag inte kommer ihåg vad jag gjort? Hah, nej men det var en helt okej dag i skolan, fick bland annat reda på att jag fick A (mvg) på vård och omsorgprovet! :D Ohyes alltså!! Sen har jag mest chillat och ätit både chokladsås, chokladkaka och chokladtårta ;) känner mig sååå nyttig! blev ett gympass på kvällen också.
Vad händer nu då? Jo, ska hinna med att se en film och sen blir det plugg vid midnatt innan jag ska dejta sängen.
Ha en bra helg alla :)

torsdag 4 oktober 2012

Pirr pirr

Hahah! Gammalt dagboksinlägg på bilden ;)
Och när jag kollar tillbaka på ännu gamlare dagböcker (5-7 år sen) så handlar det också bara om killar hela tiden. Jag var seriöst kär i nån ny grabb varje vecka xD
 Äre jag som är killtjusarN här eller är det flera tjejer som känner igen sig? ;)
 

onsdag 3 oktober 2012

Körv dag

Idag är en dålig dag och tyvärr har det varit det några dagar tidigare också. Humöret går upp och ner hela tiden. Vissa dagar är bra och andra dåliga. Och det beror ju på att rätt mängd mediciner ska ställas in som kan ta månader + att hormonerna far upp och ner. Ibland kan jag te.x gå med feber 1 timme och sen går det över. Jag kan börja gråta utan att veta varför. men jag tar mig igenom det!
Bara det att jag inte kan vara lika stark exakt hela tiden, och det är okej.


måndag 1 oktober 2012

Oktober

Har ingen tid till att blogga just nu. (förutom exakt nu xD) har så mycket plugg och annat som jag måste göra i första hand.
Imorgon väntar en intensiv dag också. Först tandläkarbesök kvart i 8 (JAG HATAR ATT GÅ TILL TANDLÄKARN) och sen går jag i skolan till 17. But always look on the bright side of life ;)

Sen så har jag och evelina skämt ut oss i skolan idag igen, somvanligt! Vad får vi två allt ifrån egentligen!? :D Jag undrar hur dom här 3 åren kommer sluta, vi har ju inte ens gått en termin än!