lördag 4 april 2015

Oseriös

Fråga mig inte ens vad jag gör på dessa bilder. Jag ska iväg till Uppsala nu till en klasskompis och hade lite tid över så jag tog några oseriösa bilder... ;) 
Den mittersta bilden är bara så flummig, jag skulle försöka ta kort när jag ''headbanga'' och sen råkar jag göra världens fulaste ansiktsuttryck när jag drar upp huvudet igen HAHAHA! Fattar ni? Hursomhelst så bjuder jag på den. Ni ser ju hur jag börjar asgarva åt mig själv för jag blev så förvånad över min grimas, alltså jag gjorde det helt omedvetet och det var just de som var så kul, tycker jag... hehe.

UNTITLED.

Jag kollade på film (Taken 3) med ett gäng kompisar igår. Och innan så lyssnade vi lite på musik och så hörde vi en låt som jag totalt glömt bort men som jag alltid lyssnade på i tidiga tonåren. Sååå sjukt fin låt!! Och musikvideon är ju också helt suverän eftersom att den har ett visst budskap och visar hur det kan gå med rattfylleri.
I många av dagens musikvideos så ser man ju däremot nästan bara halvnakna människor med mycket sexuella scener som inte handlar om nånting, man ska bara stå där och se snygg ut medans man mimar och visar upp sin kropp typ. Okej inte i alla videos, men ändå i många och det stör mig.
Ska lätt göra en cover av den här låten!

fredag 3 april 2015

Andra mest sedda videoaudition i Sverige..?

Dom flesta som läser den här bloggen vet redan om det men FATTAR NI hur förvånad och glad jag blev när jag såg att min video är en av dom mest sedda på tv4.se/idol i detta land!? Den låg på tredje plats förut och nu skiftar den mellan andra och tredje plats. Den har inte flest delningar dock, men det är ändå sjukt många delningar och jag trodde aldrig att så många människor skulle dela den. Snart är den uppe i 300 liksom och jag hade bara räknat med ca 20 delningar från nära vänner och familj först. Så TACK!!

Jag kan inte berätta helt och hållet hur min audition gick eftersom att jag har skrivit på ett avtal. Men jag ska förmodligen tillbaka till idol den här månaden igen så det är inget som är över, än.