torsdag 20 februari 2014

Olika låtar

Torsdag.

Strax efter att jag kommit hem från jobbet idag så hörde bemanningen där av sig IGEN och ville ha in mig på jobb imorgon. Men jag sa ifrån för jag ska iväg till stan hela dagen imorgon och sen är det en massa saker jag måste få gjort innan skolan drar igång igen... Men jag blir så glad när det går så bra!! Och idag fick jag testa på lite nya grejer. Gick bland annat hem till en tant i en lägenhet 100 m från tallgården och var där i över 1 timme för hon behövde hjälp med duschning, stödstrumpor och att rulla håret. Och nej jag har aldrig i mitt liv rullat nå hår förut men tror det gick lite bra åtminstonde ;) Eller så blev hon helt förskräckt av resultatet senare.. Jag kan ju knappt sätta upp en normal hårtoffs på mig själv.

Gymmade 1 timme direkt efter också. Inga ursäkter här inte.

#typicalbecka

Var nyss såhääär nära att jag spillde vatten ut över hela datorn... Ställde en vas med vatten på sängen, som jag glömde att det var vatten i. Hehehe

onsdag 19 februari 2014

Utmana mig i löpning!!

Alla träningsglada och löparsugna människor, snälla skaffa appen Nike running och lägg till mig som vän där så kan vi tävla mot varandra! :) Heter som jag gör på alla andra medier: rehbecka.
Har bara använt appen 1 gång än så länge men den verkar inte vara så jätteavancerad. Man kan sätta upp egna mål osv. Perfekt!dags för jobb igen

Vaknade av ett tidigt (eller ja, tidigt enligt mig) samtal imorse av bemanningen att dom ville ha in mig både idag och imorgon på jobb igen. Tur eller vad?! :) Så jag ska åka om några minuter nu.

Just nu i mitt rum...


Kaos på mitt rum

Ut med det gamla och in med det nya! Mitt rum görs om! :)

tisdag 18 februari 2014

Fått extrajobb som vårdbiträde!

Jag blev anställd som timvikarie på min praktikplats! Hur mycket jobb det blir får jag nog vänta och se med. Men lite då och då hoppas jag på iaf! Har jobbat både idag och igår som har gått strålande bra, personalen sa till och med att jag ska vara riktigt stolt över mig själv för att det har gått så bra :D
Det gick mycket bättre nu när jag gick utan handledare faktiskt. Min handledare var superbra MEN jag tycker det är lättare att få göra jobbet på egen hand även om många känner tvärtom att dom blir osäkra när man går själv.

Lite annat jag gjort idag:
- Åkt till banken och fört över pengar
- Åkt till Tärnsjö och lämnat in några glasögon på lagning
- Ska till Haga och springa i spåret om några minuter
- Och ikväll åker jag till Ikea för att köpa nya möbler till mitt rum som ska göras om!

Ja det var väl i stort sett de ;)
Påväg till jobbet imorse, med en celsius såklart ;P Lånar min mosters bil hela sportlovet så jag kan ta mig vart jag vill när jag vill!

måndag 17 februari 2014

Nya resultat!!

Idag på gymmet så mätte jag hur mycket procent kroppsfett jag hade. Senaste gången jag gjorde det var för ca 4 veckor sen och då låg det på 22,5%. Idag så låg det på......... 20,5%!! Inte nog med det! Jag har inte tappat någonting i vikt, så alltså har jag lyckats bygga upp muskelmassan samtidigt som jag tappat i fettmassa på helt egen hand ;) Min vilopuls har även gått från 80 slag i minuten i höstas till 67 slag/minuten nu.

Annars är jag nu trött men glad efter en helg med alla hjärtans dag, 50-årsfirande och träning! 
Mammsen uppträder på Christers konsert