lördag 2 februari 2013

Lasergame

Om knappt en timme åker jag iväg till Uppsala för att kötta lasergame med ett stort gäng ungdomar :) Minns att jag fick -4000  poäng eller mer förra året. Tänkte göra lite ändring på de nu :D
Efteråt blir de gofika, andakt och sånt i Tärnsjö. Var där igår med. Så ja, min helg rullar på! Körde ett gympass på morgonen också! Eller ja, vid typ 12... men eftersom att jag vaknade vid 11 så kändes de som morgon då ;)


torsdag 31 januari 2013

Läderloppet 2013

Känner mig fett flumm idag... Aja hursomhelst! Gissa vem som ska springa läderloppet i Juni?! :D Jag och farsan! Vi hade tänkt vinna hela skiten, Fast de är kanske lättare sagt än gjort... ;) Nej men bara jag tar mig igenom de där loppet så är jag stolt över mig själv.
Jag ska ligga under hårdträning under våren och verkligen ta vara på träningen nu när min kropp fungerar för de mesta normalt igen! Förhoppningsvis så behöver jag inte oroa mig över att gå ner 7 kilo som jag gjorde förut hur mycket jag än åt osv pga sköldkörteln, nu kan jag faktiskt njuta av träningen och komma i bästa form någonsin!

Success trains, failure complains. JAG SKA KLARA DE HÄR :DFrågestund

Jarrå vi kör på en liten frågestund! Var ju ett halvår sen sist. Fråga vad du vill antingen i en kommentar här eller på blogresponse så kommer jag upp med svaren några dagar senare :) STORMA PÅ MED FRÅGOR  NUU!!


onsdag 30 januari 2013

En dag ska jag föreläsa för andra människor om mitt liv

Jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska förklara. Men det händer så häftiga saker i mitt liv just nu! Nya människor hjälper mig, och jag hjälper andra. Det handlar om mig diagnos. Tyvärr är det ''hemliga'' saker som jag inte kan skriva här enligt en lag. Svenska läkare är så känsliga nuförtiden, gaah...

Jag har hur som helst börjat intressera mig för att föreläsa om mitt liv och min sjukdom, hur den har påverkat mig och vad jag egentligen har gått igenom genom dom här åren. Det är ju ganska svårt att bara skriva på en blogg. Ingen vet allt om mitt liv, vad jag har gått igenom osv. Inte ens min egna mamma. Min historia som jag har skrivit här (bland flikarna) lite slarvigt på bloggen är inte ens hälften av det jag har varit med om.
Nu har både jag och mamma lite större planer på hur jag ska kunna dela med mig av det här på bästa sätt, och hur jag ska kunna fortsätta hjälpa andra i samma situation. SÅ COOLT!

Det här ska absolut vara ett mål för mig! När en person i församlingen fick reda på det här förslaget så blev hon helt paff och sa ''Jaa!! Vilken underbar idé! Det kommer alla att vilja höra!''
Det här kan hända inom ett par månader eller inom 1 år. Vem vet? Jag vill först och främst känna mig 100% säker på det jag ska säga och göra så att jag inte gör något förhastat :)

Hahaha...Nån mer som känner igen sig? ;)

måndag 28 januari 2013

Pianosolo

Alltså ni får ursäkta mitt huvud i början. Jag lärde verkligen anstränga mig för att inte sitta och ''gunga'' med de under hela klippet... ;)
Här får ni iaf min egna (korta) version på låten ''Rue des cascades''. Ganska olikt och lättare version, men jag ska lära mig originalet nån vacker dag också har jag tänkt :D
Kunde inte låta bli att lägga upp dom sista 2 snuttarna på slutet heller... hahah

söndag 27 januari 2013

Och så var det Söndag igen, trist och grå...
Igårkväll var jag iväg till lapphällarna i Våla med några ungdomar. Vi var runt 20 pers på ungdomssamlingen kanske? Kul var de! :) Åkte bl.a på traktordäck i backen, då slänger sig alla över varann på däcket och bara köttar ner i stort sett ;) kvällen avslutades med film och fika! Självklart hände en massa andra saker också men det är svårt att gå in i detalj :P

Ska fixa några saker här hemma nu och bara ta de lugnt ikväll. Imorgon är det en ny vecka och tyvärr kommer den att vara lite tuff och stressig, men de ska jag fixa :)
Till sist så vill jag säga att jag är inte alls på ''blogghumör'' just nu. Både designen och headerbilden är jag missnöjd med och sen vill jag göra bättre och vettigare inlägg. Kanske dyker upp ett ikväll, om jag hinner och orkar :)