lördag 30 mars 2013

Glad påsk!

Hoppas ni alla får en härlig påskafton! På första bilden ser ni min ultimata påskfrukost ;) Vi ska ner till stranden om nån timme och grilla lunch där satt de fick bli lite lätta matrester innan bara. 
På andra bilden ser ni jag & bror när vi gick påskkärring/påskgubbe år 2001. Minns hur jag tvingade honom att följa med mig... Gamla goda tider ;)


fredag 29 mars 2013

Långfredagen

Hade tänkt lägga upp klippet tidigare men hann inte försen nu. Glöm inte varför vi firar påsken gott folk! Klippet säger väl de mesta. Hela filmen finns på youtube :)

Just nu

Har nyss varit på en kvällspromenad med hårbollen :) Jag befinner mig nämligen uppe i Årsunda hos pappa tills imorgon. Så vi har haft lite besök och käkat middag och sånt tillsammans.
Visste ni att varje person i Sverige äter i genomsnitt 1 kg godis per person bara under påsken? Hörde de på radion. Helt sjukt!!!

torsdag 28 mars 2013

Bra första kväll på lovet!

Just nu sitter jag i en bil påväg till Alunda för lasergame turnering i furuhöjden! Kommer nog bli awesome :D mitt lag består av Daniel, henko och Marcus. Och laget kommer heta "beckas änglar" ;) Klockren idé av henko!
När allt är slut där så blir de förmodligen nattkäk på max. Bra start på lovet de här :)
Nu kör vi!!!

tisdag 26 mars 2013

Det kan bara bli bättre!

Det här med läderloppet är ju nått som jag verkligen bara VILL göra iår. Men jag vet inte om min kropp kommer att orka med all hårdträning eftersom att jag fortfarande inte är helt bra.
Jag har ju järnbrist, zinkbrist, uttröttade binjurar, fortfarande dåliga sköldkörtelvärden, osv osv...  Men jag är ju väldigt envis. Vill jag göra nått så gör jag de. I det här fallet så är de inte jag som vill skjuta upp läderloppet, men i värsta fall kanske jag inte har något val. :/ Måste ju välja hälsan i första hand! För mycket träning kan ju göra att jag brakar ihop fysiskt.

Dom bättre nyheterna är att jag har varit hos min näringsterapeut idag och vi ska göra en så kallad hårmineralanalys i April! :) Då får man se på ett papper exakt vilka mineralämnen som fattas. Då kommer jag få en plan på vad jag ska äta mera och vad jag ska äta mindre, få en massa tillskott (ex zink som jag har brist på nu) som behövs. ALLA brister på ämnen kommer att fixas! Det kommer bli kanon!!! :D Jag har dessutom bättre pH-värde i kroppen nu mot förr och är bättre i magen. 

Sist men inte minst så ska jag börja med ett naturligt sköldkörtelhormon om några få veckor som innehåller alla sköldkörtelhormoner jag behöver! Jag håller även på med att boosta mina binjurar just nu. Inga fungerande binjurar = inget upptag av mediciner. SÅ NU SKA DET BARA BLI BÄTTRE!

måndag 25 mars 2013

Min måndag

När jag inte orkar skriva inlägg i löpande text om min dag så gör jag det så här istället:

Idag har jag än så länge:
- Suttit längst fram på bussen och pratat med chaffören hela vägen
- Gått in i en dörr hemma hos en tant när jag inte kollade vart jag gick... *Smack!* ''Oj jag gick visst in i en dörr'' var det enda jag fick ur mig.
- Insett att jag ALLTID gör bort mig mer eller mindre exakt varje dag
- Solat 1 timme (Ja utomhus såklart, solarium är bara skit, fejk, dyrt och cancerframkallande!)
- Träffat nya människor
- Fick sluta tidigare från praktiken
- Sprungit en kortare vända i solnedgången sen och kört ett Paulo Roberto hemmapass efteråt (episk träningsdvd som rekommenderas starkt!)
- Haft en hyffsat bra dag :)

söndag 24 mars 2013

Helgen

Har blivit lite dåligt med inlägg i helgen men jag har haft de fullt upp hela tiden med lite andra grejor. Sabine har varit här och vi har varit på födelsedagspartaj för henko på fredagskvällen, och igårkväll var vi på korsfest (ungdomsmöte) i våla. Båda sakerna var grymt kul och jag ger helgen självklart 5 av 5 toast :D
Nej blä, orkar inte blogga nu. Ni får några bilder istället!