lördag 19 oktober 2013

Hela teatersalongen var verkligen i gung igår! Alla sjöng med i ''det ska va' gött å leva'', alla gapskratta, och föreställningen var otroligt bra!! Däremot så tappade en person bort sig och tog en allt för hög tonart i en låt flera gånger så då vart det totalkaos. Men som tur var så gjorde personen det till en kul grej istället ;) Önska att jag typ kunde ha spelat in hela teatern så ni skulle fatta hur kul det var! Men man fick varken filma eller ta kor..

http://web.stagram.com/p/569716353785090242_184221491

torsdag 17 oktober 2013

Gissa vilka jag ska se imorgon i Stockholm!? :D

Dom här sköna typerna!!!!! Har väntat i snart 1 år nu (biljetterna försvann direkt kan man säga).. Imorgonkväll gäller det!
30 årsfesten med Galenskaparna och After Shave på oscarsteatern! 

haha, ett av mina favoritklipp med dom.. ;)Det blir inte alltid rätt..


Ganska gammalt klipp.. Hade så tråkigt och ville bara göra nån random grej. Sen kom jag på att jag kunde använda det här klippet dom ett bra exempel på hur det ofta blir när jag spelar in mina klipp ;P

tisdag 15 oktober 2013

Varför är celsius SÅ bra?!

Jag tror inte på energidrycker, utan jag tycker bara sånt är skit. Men celsius är ett nyttigare alternativ och innehåller bara naturliga ingredienser! Varför jag tycker den var så bra är för att den verkligen gav energi! Alltså jag blev verkligen som en raket av den där drycken! Första gången jag drack den var en tidig fredagsmorgon då jag inte alls hade sovit bra, men den höll sig verkligen hela kvällen ut (+ att jag inte är van med att få i mig en massa koffein). Men vilken grej! Jag ger celsius 4 av 5 i betyg. Det ända som krävs för en 5a är att den skulle kunna vara billigare...

Fördelar med Celsius:
  • Bränner i genomsnitt 100 kalorier/burk
  • Höjer ämnesomsättning med 12% i 3-4 timmar
  • Helt fri från socker, fruktos, kolhydrater och konstgjord färg.
Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetenskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier.  Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.  
Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen.
Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.  

söndag 13 oktober 2013

Videoklipp: sjunger och spelar Face down

Nyinshoppat


T-shirt och ''boyfriend jeans'' från Gina tricot.
Huvtröja utan ärmar från H&M. Jeans från Cubus
Linne- Gina tricot
Skinnjacka från H&M
Min nya vinterjacka från Stadium som jag kallar för ''köttbullen''! Är inte helt nöjd alltså.. men den köptes för över 10 dagar sen så nu kan jag inte lämna tillbaka den heller... :( Aja, VARM är den iallafall! Äkta dun och allt, och ja den var dyr..