fredag 7 mars 2014

Lugn kväll

Just nu sitter jag med datorn i knät framför tv:n (inte alls lat haha :P) och väntar på att pojkvännen ska komma hit. Det händer inte så mycket ikväll så det blir bara ett klassiskt fredagsmys! Men imorgonkväll så ska vi förmodligen till Tierp på ungdomsmöte där Dogge Doggelito kommer att vara med :)

Har vilodag från träningen idag (om man bortser från idrotten i skolan). Sen var jag ute på en powerwalk i 50 min. Jag kan helt enkelt inte bara sitta still även om jag har vilodag ;) Men man ska ju gå i genomsnitt 10 000 steg VARJE dag för hälsan sägs det. Och jag mår inte alls bra om jag bara ligger hemma i en soffa en hel dag utan att göra nått. Man får inte igång cirkulationen i kroppen vilket gör att man blir ''seg.'' Så glöm inte bort vardagsmotionen!

torsdag 6 mars 2014

Grön smoothie

Mixa avokado, bladspenat, kiwi, naturell yoghurt, mango och äggvita!

Dags för blodprov

Mamma ser så glad ut på bilden! Hahah.. hennes ansikte när en i receptionen sa att väntetiden skulle bli lång var ännu finare ;P
Vi båda fick blodprovstagning samtidigt så nu sitter vi här och bara väntar.

onsdag 5 mars 2014

#typicalbecka

Jag åkte iväg själv till gymmet ikväll.
Under en övning så gjorde jag såklart bort mig. Jag körde en blandning av benböj och axelpress med 20 kilos stång (man gör först benböj och samtidigt som man reser sig upp så lyfter man upp stången ovanför huvudet)
Så en gång när jag böjde mig ner och precis skulle pressa upp stången igen så lyfter jag upp den med en smäll rätt under hakan och så tappar jag hela skiten.
Alla i närheten bara glodde och nån frågade hur det gick osv, och jag skrattade lite fånigt åt det.. Smärtan är ingen fara för min del för den tål jag mycket av haha, att göra bort sig är det värsta! Och storyn är värre än vad den låter kan jag lova er, svårt att få med alla detaljer här ;P

Det kändes ungefär lite så här... nästan.

Semla hit och semla dit...

Okej nu är det så här att det finns:
- Fettisdagen (semmeldagen)
- Ostbågens dag
- Kladdkakans dag
- Pannkaksdagen (men den är väl helt ok eftersom det är mer mataktigt)
- Chokladbollens dag
- Flera..?

Kom igen, räcker det inte nu!? Nu börjar det bli för många ''fettisdatum'' känner jag. Det är det som man äter i längden som räknas. Självklart ska man ta en chokladboll om man känner för det någon gång! Men det här med speciella datum känns så överskattat... kära nån.. Det räckte med fettisdagen men nu börjar flera hitta på olika dagar bara för att dom ska sälja mera (som Estrella tex med deras ostbågens dag)


Lunch med pappa på waynes coffe!

tisdag 4 mars 2014

Det går bra nu!

Ursäkta bilden alltså, men den är från idag när jag sprang mina intervaller ;) hehe... Sprang 5,6 km direkt efter skolan eftersom vi fick sluta 1,5 timme tidigare idag. Sen har jag köttat styrka på gymmet 1 timme på kvällen. Blev armar + rygg. Sorry för att bloggen nästan bara handlar om träning nu, kanske borde starta en träningsblogg istället?! Det är ju just träning som min vardag består mycket av just nu satteh...

Nu ska jag dejta kudden fast jag är inte ett dugg trött. 

Stereotyper på gymmetIt´s funny because it´s true haha ;P Ni som gymmar vet hur det kan vara antar jag? Känner igen mig själv i 3 av dom här personerna ;) inte den första dock!!

måndag 3 mars 2014

Måndag

Sorry för dålig uppdatering.. Jag har varit borta hela helgen hemma hos Charles :) Just nu sitter jag ensam hemma och pluggar för fullt. Ehm.. jag vet inte ens vad jag ska skriva just nu.. hehe #världenstråkigasteinläggever

Konstigaste betyget jag varit med om som jag fick i Fredags.. Kunde lärarn inte bara ge mig ett C? 
...och en bild från i lördags