lördag 23 juni 2012

Några få bilder från midsommar

<3






yo

Hoppas ni hade en härlig midsommar igår! Det hade jag iaf :) Förutom alla dessa myggbett då...
Under kvällen så fikade vi tillsammans, (vi var ett stort tjejgäng) var vid vattnet, kollade på spex, grilla och dansa m.m. :)

Idag har vi haft lite besök. Och jag måste säga att en snart 3 årig tjej som var med var värsta geniet! Haha, nej men hon kunde verkligen prata helt flytande och kunde alla färger och namn på allt. Hon var lika utvecklad som en 5-6 åring enligt mig! Och energi hade hon också, blev ju helt utmattad när jag skulle leka med henne henne ;) så söt hon var!!

Sen var jag till gymmet en sväng och usch säger jag bara, så tungt pass! Har ju inte tränat på gymmet på 3-4 veckor... Kände att svetten bara rann längs ryggen efter passet. Det är så det ska va! :)

Nu blir det filmmys och chokladsås med glass! Alltså inte glass med chokladsås utan tvärtom... :D


fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!

Överallt syns en massa midsommar hälsningar men jag gör det här också iallafall! Så glad midsommar :D
Är lite småstressad och hinner inte skriva så mycket. Åker mot älvåsa om en halvtimme och jag har knappt valt kläder...
Sen så är kusinerna och dom här just nu. Vi har käkat god mat och sen ätit jordgubbar med glass! :)

Är SÅ taggad inför kvällen/natten! Ska vara med alla möjliga vänner ute på älvåsa och se konsert, kanske spela minigolf, fika och sist se spex + dansa! Blir lite torstens show aktigt med både spex och dans alltså. Helt awesome! :D

Nu måste jag kila iväg och göra mig klar för allt. Gaah kommer inte hinna!!



torsdag 21 juni 2012

Dan före midsommar

Hej på er! Tänkte börja med att säga att jag nyss la märke till att mina fötter på inlägget under ser ut som en mans, haha! Aja, bjuder på den även fast det ser megafult ut.
Har idag tjänat 150 kr på att städa hela huset här hemma! Jag är bäst.
Sen har jag solat i timmar och även tränat ute i solen (första gången jag tränade på veckor! what a release!!)
Blev sådär härligt svettig kan man säga ;)

Snart kommer Jessika över hit och mer än så är inte bestämt, får se vad vi gör :)

Slänger in en bild på min nya bikini från stadium. Kanske inte den nya favoriten men vit är den ju trots allt och det ser så grymt snyggt ut med en solbrun hy och vit bikini så därför blev det den! :) totalt 298 :-

Lite färg har man allt fått idag :)

Sol!

Inte ett moln på himlen ! Ja ni borde ju förstå att jag ligger ute och solar just nu haha :P
Imorgon är det midsommar också , kan ju inte bli bättre :D då ska jag ut till älvåsa och fira där. Händer alltid lite grejor där :) nu vet jag inte vad jag ska skriva tralalala... Aja, hörs hej!


onsdag 20 juni 2012

No title

Tjenare!  Sitter ute och äter hamburgare med familjen just nu. För några sekunder sen så fick mamma värsta skrattanfallett av att hon hade glömt lägga i själva burgaren i brödet... Smart morsa där ;) annars har de inte hänt så mycket idag och träningen ligger fortfarande still pga halsen. Har bara solat hela dagen typ och ikväll ska jag försöka gå ut på en promenix :) slänger in en liten bild på dagens här under också. Puss!   

Wohoo

Jag kan blogga från telefonen nu vilket betyder förmodligen flera uppdateringar! Hoppas det funkar bara. Skriver det här som ett litet test ;)


Instagram

Ja nu är det så att även jag har skaffat instagram! Så ni får gärna följa mig där då ;) Haha nöjd tjej jag är just nu!
Jag heter iaf rehbecka där.
Kommer nu fortsätta min natt med att nörda lite på nya phonen. Puss!

tisdag 19 juni 2012

Xperia

Nu kan jag äntligen slänga min gamla fula knappmobil och välkommna min nya xperia P! :D Är än så länge 100% nöjd och jag längtar tills även jag kan börja med instragram och allt det där... men först måste jag lära mig lite med allt. Jag hatar att säga det men helt ärligt talat så är jag sämst på telefoner, jag kan ju ingenting!


Mot staden

Hej på er! Ni får ursäkta mina senaste lite halvflummiga inlägg. Det är bara det att jag känt mig så löjligt glad dom senaste dagarna :D och jag ska inte klaga på de!?

Nu rullar jag snart iväg till stan för att fixa ny tele och sen ska jag nog gå en liten shoppingrunda för mig själv. Måste ha ny bikini och ny väska till skolan :)
Wish me luck!


måndag 18 juni 2012

Den sista bilden

Jag ska fixa ny telefon imorgon! :D Äntligen! Jag är väl den sista på jorden som fortfarande har knappmobil? ;) Nej nu ska knapparna bort!
Har ingen aning om vad det blir, men en bättre kamera ska jag ha iaf så ni slipper alla dessa fula mobilbilder.
Tänkte fira detta med en allra sista bild från mobilen som är tagen idag...

VARSÅGOD!
Eyy, wazaaap?!

myser

Tråk väder hela jämra tiden... Ja men det är väl bara att göra det bästa utav det iallafall!
Sitter ute med en filt runt om mig och läser veckorevyn medans jag dricker te på de också.

Visst har jag matchat strumporna och skorna snyggt!? *host* katten gillar det iaf.
Nej nu ska jag in och baka paj! Blir den tredje pajen jag gjort under dom här 3 senaste dagarna ;)
Seriöst, ni måste baka rabarberpajen som jag visade några inlägg under!!

söndag 17 juni 2012

Utmaning 19. Hälsa för mig

Jag har inte glömt bort den här ''30 dagars utmaningen''. Jag har bara inte funnit inspiration om hur och vad jag ska skriva för att göra allt intressant.

Men hälsa för mig är en sund själ i en frisk kropp såklart! För mig ser det ut ungefär lite såhär:

För det första så ska man avstå från all alkohol, tobak och droger. (Visst, ett glas vin till maten fungerar ju för dom som får dricka)
Sen älskar jag somsagt att träna och gör det ca 4 ggr/veckan. När jag inte gör det så tar jag ibland en enkel promenad för att inte bara söla framför tv:n. Att röra på sig hjälper mig att sova gott om natten och ger en lite extra energi i vardagen :D
 Sen är kosten viktig för mig. Jag tänker på vad jag äter och undviker te.x tomma kolhydrater (vitt bröd, läsk, m.m) Tyvärr så älskar jag choklad och glass i mängder och självklart kan man äta de! Men kanske inte varje dag som jag ibland kan göra... heheh

En sammanfattning av allt är att träna ca 3 gånger i veckan, äta långsamma kolhydrater istället för dom snabba och tomma, få i dig mängder av frukt och grönsaker för vitaminernas skull och glöm inte att SOVA också! Jag sover ofta 10 timmar per natt... älskar't!
And that's hälsa för mig!

Tack & hej:)

Träna inte för att äta, ät för att orka träna!