lördag 9 juni 2012

Pictures

Nu var det väldigt längesen jag la upp foton från systemkameran. Så här har ni lite som jag fotat :) Jane fick stå som modell på många av bilderna ;)
Burning down the house

Oh yes alltså, sista spexövningen avklarad och kan nu äntligen pusta ut efter några ganska intensiva dagar :) Alla här hemma är bortresta tills sent inatt så nu ska jag ha en lugn kväll helt forever alone har jag tänkt!
Imorgon har jag en helt ledig söndag också men sen så blir det full fart på både måndag och tisdag! Tekniskt sett kan man säga att jag har sommarlov nu. För nu är det ju bara det roliga kvar ;)

Lördagsmyset är såklart räddat också. 2 st 200grams chokladkakor från ica :D Det var ju trots allt 2 för bara 28 ynka kr (a)

fredag 8 juni 2012

Tjänna!

Måste säga att gårdagen i stockholm var helt EPIC! Fint väder var det också :) Vi började med film inne på cosmonova som var helt okej, lite seg för min del men somsagt helt okej :)
Sen fortsatte vi (jag, Maja, Johanna, Anna & Jessika) mot centrum och gick där knappt 2 timmar. Hann bara käka på donken, stå i en flera meter lång toalettkö och sen snabbt besöka några affärer. Vi hittade topshop bland annat och shit pomfritt säger jag bara vilka underbara kläder dom har!!

Sen delade vi på oss och gick en härlig promenad mot aquaria (stavning?) som låg ca 3 km bort. På vägen dit såg vi några studentflak som härjade runt så vi tjoade ju såklart tillbaka på dom. Och då blev dom glaaada :D
Väl inne på aquaria så såg vi olika fiskar, hajar och ja allt sånt. Det var rätt intressant i början men sen blev det rätt segt haha... man ville ju iväg till grönan!!

Men sen blev klockan 16 och vi fick äntligen gå in till grönan! Där var jag & Jessika med om en riktigt kul grej också. Jag träffade nämligen en ny ''pojkvän'' haha!! Nej riktigt så var det inte.. Men det var så sjukt kul! Vi ''pratade med ögonen'' som jag sa till Maja när jag berättade allt. Vet att ni förmodligen inte fattar nånting av det där och nej jag tänker inte förklara allt. Men det är mycket som kan hända vid pop-expressen alltså ;) haha!

Tack för den underbara långa dagen! <3 Det var så himla mycket mera roligt som hände, men om det här inlägget blir för långt så är det ingen som orkar/vill läsa ;)

Bilder från igår:
onsdag 6 juni 2012

Taggad jao!

Nu sitter jag så här hemma, så här barnsligt taggad!! Jag förvandlas alltid till en liten skitunge igen när jag tänker på att jag ska till grönan imorrn :D Eller ja, det blir ju inte bara grönan utan en massa annat också. Jag förstår inte riktigt hur vi ska hinna med allt menmen... Skriver mer om det sen! :)

Ja man kan väl säga att jag springer runt här hemma just nu och försöker välja kläder, förbereder matsäck (lunchen vi får där är bara 1 macka, frukt och juice så jag tar med eget bara för skolan är snål tralaala...), hoppar och flaxar, och kollar vädret stup i kvarten.
Det är bara sån jag är helt enkelt ;) Åh jag bara älskar insane och uppskjutet!!

tisdag 5 juni 2012

För David har tagit studenten!!

Har firat bror Davids student hela dan idag och kan inte säga mer än att dagen blev helt lyckad! :) Nu längtar man tills man själv tar studenten...

GRATTIS TILL DAVID och alla andra som tog studenten idag! :D


måndag 4 juni 2012

Mot harbos pizzeria!

Himla skön dag jag har haft idag. Tyvärr så sa min kropp ifrån sent igår satt jag fick ta en dag lugnt idag.
Åkte bara till skola för att städa ur skåpet och medverkade i en intervju med några andra. Vi fick en varsin biobiljett för de :D Och jag kom nyss på att jag inte har några fler lektioner nånsin på Östervåla skola nu!! WHAT A RELEASE!

Nu snart åker vi alla här hemma ner till harbos pizzeria för att käka där och fira mamma. Är ganska svårt att äta här hemma nu när student-dukningen är i full fart och allt ska göras klart inför imorgon.
Tjao!

Grattis Mamma!

Idag fyller min underbara och vackra mamma år! Så STORT grattis till dej mamma, du är bäst!

En underbar vän i alla lägen, en som alltid hjälper mig på vägen.
Älskar dig! <3