lördag 27 april 2013

Långhelg

Det har varit full rulle hela veckan så det känns verkligen skönt med några dagars ledighet nu! Skrev totalt 6 prov... 
Igårkväll var jag i Alunda på en konferens som heter ''Brinnande för Jesus'' med tonår och det var najs! :) Kom hem runt halv 2 (?)  Och det hände lite allt möjligt så det blir en tripp dit ikväll igen. Men innan det så ska jag sätta mig ute i solen, inviga elljusspåret i harbo med minst 2 varv och sen duscha och göra sig iordning för kvällen. 
Tur att ingen annan ser på när jag väljer kläder.. ser ganska fult ut kan jag säga. Kan ge er 3 ledtrådar: handduks-turban, oseriös musik med världens flummigaste dans och en överspeedad becka inför kvällen.

Tonade håret för 2 dagar sen också, (hittade en gammal toningsförpackning från i somras så jag tänkte varför inte?) egentligen är det mera skillnad än vad bilden visar.  

onsdag 24 april 2013

24 april

Idag är en sån där dag när allt rullar på så bra! Är 99,99999999% säker på att jag fick A i SMO-provet (människans säkerhet med brandmännen) när jag räknade ihop poängen, och matten är jag övertygad om att fixade minst E iaf. Sen fick vi sluta redan vid 13. Då tog jag en tripp till pappas nya jobb och så planerade vi lite inför idol och fixade med lite papper. Det kommer bli 2 nätter på ett fint hotell där i Sundsvall :) Ska bli skönt att få komma bort och göra något helt nytt och inte tänka på skolan! Kommer ha galet kul! :D (yolo)

Nej nu ska jag ut och övningsköra! Måste avsluta mitt pianospelande bara.. 
hur jag ser ut när jag lirar piano ;)

tisdag 23 april 2013

Tisdag

Halloj! Har nyss sprungit 4 km ute i regnet som vräkte ner. Första halva tiden hade jag medvind så då var det ingen match, men när jag vände mig om sen så blev det lite tuffare ;) kunde ju knappt titta rakt fram... Annars har jag inget emot att springa i oväder. Tycker det blir lite mera utmaning då!

Trots att min klass har 5 prov den här veckan så känns det rätt bra nu. Okej, svenska nationella var inte så enkelt idag, men skitsamma.. jag gjorde mitt bästa och kan inte göra så mkt mer åt saken.
Har hunnit jobba ut hela kapitlet i matte som vi har prov i imorgon, och andra ämnet som vi har prov i med brandmännen imorgon känns också bra eftersom att det är ett roligt/intressant ämne!

söndag 21 april 2013

Har haft en underbar helg med fina vänner, lägerbål, tävlingar, skratt, nattspårning, födelsedagsfirande, go-fika, flumm, gemenskap, och sist men inte minst Jesus! Det är SÅ häftigt att få leva med en levande relation till gud och få uppleva saker man inte trodde var möjligt. Jag har både sett och hört helanden och andra otroliga saker genom den tid jag har varit kristen. Och hur coolt är inte de!? Tänk så mycket som man kommer få uppleva innan man dör! Det går liksom inte att förklara hur härligt det är.
Är så tacksam över den här helgen!!