lördag 15 juni 2013

Dags för studentfirande


Min underbara mamma! Hon ska däremot inte följa med ;)

Tjäna!

Jag kan inte annat än säga att jag har haft en kanonstart på mitt sommarlov! :D I onsdagskväll så gick jag, maja och jessika hem till johanna efter spexet och käka glass och spela charader utomhus.
Dagen efter så var jag för de mesta hemma. Sprang en runda på 7 km och blev jagad av massvis med flugor, så man kunde omöjligt stanna och gå. Blev snarare intervaller för att försöka bli av med dom irriterande flugorna ;) blev ett härligt pass ändå. Min kondition har aldrig varit så bra som den är nu tror jag!

Igårkväll så var jag på årets första SPOT ute på älvåsa (ungdomsaktiviteter på fredagkvällar). Och det var galet kul! Träffade lite nytt folk också som var jättetrevliga. Vi körde capture the flag med vattenbollar, hade andakt, satt i grillhuset samtidigt som regnet vräkte ner, skratta och hade allmänt bra! 

Jag la mig vid soluppgången inatt och vaknade vid halv nio, så är liite seg idag ;) I eftermiddag blir det studentfest för min kusin Aniela! 


onsdag 12 juni 2013

Sommarlooooov!!

Yesss! Idag så hade vi våran lilla avslutning ute på Viktoria brandstation. Vi hade en egen föreställning och visade upp för föräldrar, släkt och vänner vad vi lärt oss under det här året. Och det gick såklart bra de! :) Jag ska iväg på spex om 5 min så tänkte bara slänga in några bilder från idag. Glad sommar på er!


Jag & Evelina fick spela offer ;)blomutdelning!

Jag imorse haha...


Vet att det står fredag på videon men jag får sommarlov idag, så de blir nästan samma sak ;)

tisdag 11 juni 2013

Snart så!

Jag är DÖD. Ungefär så känner jag mig just nu. Har vaknat stup i kvarten varje natt känns de som i fyra dagar nu. Dom tre första nätterna gick de ju bra, kände sig hyffsat pigg och var ute och sprang 7,5 km igår till och med. Men idag så började det med av att jag försov mig p.g.a att jag inte hörde alarmet (elr jag hörde alarmet i drömmen men kunde inte vakna) ;) och nu sprängs huvudet snart för att jag är så slut.

Sen ska jag upp 5 imorgon också (!!). Men efter dagen imorgon så får jag sommarlov och är ledig hela sommarn! :D Så nu ska jag sluta klaga, kämpa beckaaa!!

skolavslutningen förra året...

 På kvällen blev det ett poolparty med några från klasserna. Iår ser det ut att bli spex på kvällen :)

måndag 10 juni 2013

tatueringar

Blir ju 18 om knappt 3 månader och gissa vad jag har varit suuupersugen på att göra i flera månader nu!? Tatuera mig!! Nu får ni inte missförstå mig att jag ska klottra hela kroppen med färger. Dom tatueringarna som jag vill ha ska isåfall sitta på nacken/ryggen som bilden under, eller alternativt skulderbladet. Det känns för mycket att ha på båda dom ställena.
Sen funderar jag på handleden. Förut ville jag ha i svanken men det tvekar jag på nu. Så det är bara några små jag vill ha, och självklart ska dom symbolisera något :) Tänker (självklart) inte skaffa tre på en gång. Börjar med en och sen får jag se med åren framöver..
söndag 9 juni 2013

Långtråkig söndags-eftermiddag

Om man sitter och ''leker'' med ett kvitto och en fläkt så måste de vara ett tecken på att man är väääldigt uttråkad.. ;) Nej nu ska jag ut och springa så jag gör något lite mera vettigt. Lika bra att praktiken drar igång imorgon så man får sommarlov någon gång!