lördag 4 februari 2012

Mys i vinterkylan!

Kom nyss hem efter ett kort 40 minuters pass på gymmet och nu laddar jag upp inför gladiatorerna med glass, kladdkaka och frukt!
Det är ju bara för mysigt att krypa ner i fotöljen med en filt när det är -20 grader ute, sen tända ljus och äta massa gott framför tv:n! :)

Men känner att det där gympasset tog hårt idag, borde nog inte tränat. Känner att jag har en förskylning på G... Jag får INTE vara sjuk i nästa vecka heller då vi har en massa prov, redovisningar nationella m.m.

Nu ska jag fortsätta mysa vidare ;) Ha en härlig kväll!


Utmaning 4. I min träningsväska

Pallar inte fota vad jag har i min träningsväska precis, så här kommer en lista!

- Träningslinne/t-shirt
- Tränings leggins
- Gymnastikskor
- Handduk
- Hårborste, hårsnoddar
- Sport-bh
- Underkläder
- eventuella mediciner
- Tränings program
- ev tjocktröja

fredag 3 februari 2012

Fredan snart slut, så nu drar jag ut!

Har varit en ganska så vanlig seg dag i skolan idag. Börjar verkligen bli trött på våla skola nu efter snart 4 år på högstadiet! Har en hel hög här hemma med läxor, prov och redovisningar på mitt skrivbord...

Aja, äntligen har underbara fredagskällen kommit!
Åker med Maja iväg till tonår i tärnsjö och träffar lite gott folk där! :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra :D

När jag kom hem från skolan idag så bakade jag kladdkaka med krossad choklad i, låter gott va? ;) Den ska jag spara tills imorgonkväll när gladiatorerna drar igång!
Sen gjorde jag tigerkaka också. Den blev lika lyckad den med!

Och sen har jag fixat naglarna på mig också, jag hatar verkligen att fixa naglarna. Varför gör man de igentligen? Ingen tänker väl på ens naglar?

Men jag gjorde så att jag målade med ett vanligt genomskinligt nagellack och sen doppade jag de vita nagelbandet i en glitterburk så att bandet blir glittrigt :D
Sen målar man bara med en gemonskinlig (top coat) över igen så att de håller längre.onsdag 1 februari 2012

Utmaning 3 - Ett fint (snarare tvärtom) idrottsminne

Den här utmaningen var svår! Jag har ett inte så märkvärdigt minne ca 4 år tillbaka, men det är inte alls ett så fint minne om man säger så! xD

Jag gick i 6:an och det var den årliga idrottsdagen som östervåla-tärnsjö-harbo slår ihop.
Allting gick bra under förmiddagen och så. Men sen var det dags för det stora 800 metersloppet som jag var så fruktansvärt nervös inför!
Alla elever satt på läktaren och skrek och tuta och höll på. Det var bara nån minut innan starten.
Jag stog vid kanten och trodde jag skulle spy vilken sekund som helst, men sen var det bara att ställa sig vid positionerna. Jag stog längst fram, längst in.

Jag hade lovat mig själv att jag ska ta det här och vinna, nu gäller det! Allt eller inget!
Pistolen small och alla var iväg i hög fart, speciellt jag. Jag var så dum att jag sprang allt vad jag hade i början med ett panikfejs. Hahaaa!
Sen började jag komma efter, (ännu mer panik) jag fick inte tillräckligt med luft pga min ''panik'' men kom sen in i mål och tog bronset. Gråtandes och svimfärdig. Usch!

Jag fattar bara inte varför jag var en sån loser? Om jag skulle göra om det där idag skulle jag vara taggad, peppa dom andra och bara ha kul!
Menmen... man förändras med åren ;)
Dom större tävlingar jag genomgått dom senaste åren har ju gått myyycket bättre om man säger så och det är nått jag självklart ska fortsätta med!

måndag 30 januari 2012

Seg dag! Haft skrivarkurs i skolan i ca 4 timmar som inte alls var så kul som jag trodde de skulle vara med en författare (som jag inte kommer ihåg namnet på). Haha, aja de var värt ett försök!

Efter skolan skulle jag till vårdcentralen för ett läkarbesök (som jag har skrivit om tidigare att jag inte mådde så bra)
Så nu väntar bara test-resultaten!
Fick somvanligt ligga ner när dom skulle ta blod, klarar inte av att sitta eftersom att jag bara svimmar då. Kan säga att det var äckligt nära att jag tuppade av t.o.m när jag låg där i sängen!? Helt sjukt. Aja, jag kom iväg på benen sen igen. Förut så tuppade jag av helt i korridoren men som tur var så slapp jag de idag!

Ska nu dra iväg på en promenad med mamma. Är inte taggad på den här veckan alltså, det är fööööör mycket i skolan! stress, ångest, och ännu mer stress! -.-