fredag 18 maj 2012

Fredagsmys

Godagens! Idag har man väl inte gjort nått speciellt så det finns inte så mycket att skriva. Blir lite annat imorgon däremot. Då blir det en runda till stan, ett styrkepass på gymmet och sen ev tacokväll i kyrkan.

Nu ska jag ha fredagsmys för mig själv och fortsätta njuta dessa lediga dagar! :)

3....2...1.... DREGLA!
mini-cupcakes jag gjorde idag :D
 Favoriterna

torsdag 17 maj 2012

Min vikt går neråt... INTE kul.

Myser ner mig med en film nu i hopp om att bli bättre med allt. Tyvärr har min sköldkörtel (halsen) börjat svullna upp och det har inte hänt tidigare. Även upptäckt att jag minskat en hel del i vikt dom senaste veckorna på grund av det här också. Så nu gäller det att ta igen! Sköldkörteln som styr allt tar stryk på min vikt helt enkelt. Måste äta äta äta för att samtidigt kunna hålla igång träningen!!
Norges nationaldag, kristihimmelsfärd, namnsdag & sommarjobben

Vem har koll på en massa namnsdagar igentligen? Ja inte jag iallafall, men när kristihimmelsfärd och norges nationaldag dyker upp så vet jag att jag har namnsdag iaf! Inte så mycket mera med de, men man blir ju ändå rätt glad över ett litet ''grattis'' :) Inte för att det har någon betydelse men aa..

Har lite smått bloggtorka just nu, heheh... Men kan passa på att säga att jag kommer jobba hela 4 veckor i sommar. V. 24-25 och v. 28-29.  Kommer ju bli några tusenlappar rikare ;)

Ööh.. nej nu ska jag ta nått mellanmål och sen åka till gymmet. Ska ta de lugnare med löpningen ett tag, har börjat fått ont i fotleden igen och känns bättre att köra styrka när jag har så mycket som svävar runt omkring mig.

Vad sägs som en rutten banan till mellis? :)
onsdag 16 maj 2012

talar ut.

Vill bara berätta några anledningar till varför jag varit så trött, sliten & nere den senaste tiden. Det är att mitt sköldkörtelvärde är ganska lågt och det får även min depression att komma tillbaka. Detta är nått som jag ska kolla upp senare på sjukhuset och är inget farligt, men riktigt jobbigt.
Det får mig att må väldigt dåligt psykiskt somsagt eftersom att sköldkörteln påverkar väldigt många saker i kroppen och alla dessa hormoner. Det har även gett mig mycket håravfall som jag börjar få smått panik för nu, men jag vet inte vad jag ska göra åt det förutom att vänta.

Allt har inte med sköldkörteln heller att göra, mediciner jag tog några år tillbaka har jag börjat ta igen. Men det här är inget jag tänker gå in på mera nu eftersom att jag tror det är lättare att hålla problemen för sig själv än att sprida dom här.

Det var allt för mig!

Dom senaste dagarna...

Äntligen lite lov och frid tills på tisdag! Har varit så sjukt stressad och haft MASSOR med saker att göra dom 3 senaste dagarna. Men nu är det över, det var ju lite roliga saker som hände också såklart.

Igår var det först nationellt matteprov i ett par timmar, lektion, snabb lunch, och sen ta sig till lapphällarna några km bort för orientering i nästan 3 h.
Är nöjd att jag och Maja klarade av att ta alla kontroller utom 1. Himla förbättring mot förra året! :) Men fy vad slut man var efteråt alltså...

Men dagen var inte över efter det. Då var det bara att ta sig till fokus för genrep med musikskolan i 2 h, hem snabbt och sen tillbaka för konsert.

Sen idag så har det först varit övning med spexet och sen ännu en konsert med musikskolan fast för högstadiet.
Båda konserterna har gått bra och vi som medverkade har haft det härligt tillsammans :)

Nu har jag fått ut mig lite om vad som pågår iaf! Ha ett skönt lov allihopa :)


söndag 13 maj 2012

Jag är bäst på att bestämma rubriker.

Gaaah... sitter här med pappret från heby kommun och vet inte vilken ruta jag ska kryssa i. Dubbla jobb eller mer ledighet och mindre pengar? Det är frågan. Beslutet ska vara klart nu, ikväll!

Har varit en vanlig Söndag idag. Solat lite på förmiddagen, varit till gymmet, fixat kycklingsallad (bild), och lite andra smågrejor.
Är klar med alla inlämningsuppgifter i skolan. Nu i veckan är det sista delen i nationella matte och sen ett fysikprov att plugga in. Sen BORDE det ju minska?

Nu ska jag göra mig i ordning. Käka kvällsfika, packa väskan och välja kläder tills imorrn.
Blir en helt okej dag imorgon, sen på tisdag blir det en fullspäckad dag. Blir borta från 08:00 till typ 20:00?
Berättar mer om de sen :)